De G.O.O.D. stress workshop voor vrouwen

De GOOD stress workshop van Coaching Vitaal

Géén standaard stress workshop voor jou. Wel een op maat gesneden aanpak die werkt. Ook voor jou!

OOK JOUW LEVEN KAN VERANDEREN ALS JIJ…

 • Als jij prioriteiten leert stellen en daardoor meer overzicht krijgt en meer ontspannen gaat leven. Waardoor je meer tijd hebt voor je hobby's en je sociale leven.
 • Als jij perfectionisme leert loslaten en je trotser, krachtiger en meer in controle voelt. Word een leuker mens voor jezelf en je omgeving. Pak je kansen!
 • Als jij stopt met overmatig piekeren en beter gaat slapen en er hierdoor ruimte ontstaat voor andere positieve zaken in je leven. Je verandert de omstandigheden in je leven niet altijd maar wel hoe je erop reageert.
 • Als jij beter voor jezelf leert opkomen en leeft naar de waarden die voor jou belangrijk zijn. Welke doelen ga je allemaal nog bereiken? De wereld ligt straks aan je voeten!

 

Stress is toch schadelijk, of niet?

Je vraagt je misschien af waarom het de G.O.O.D. stress workshop heet? Veel mensen willen stress toch liever vermijden en stress is toch ongezond? Ja stress kan ongezond zijn. Maar stel dat het anders kan zijn. Stel dat je kunt leren om anders tegen stress aan te kijken. Het lijkt nu misschien ongelofelijk, maar je gaat stress zelfs omhelzen.

Als je tijd tekort komt en teveel taken hebt

Je krijgt weer overzicht in je leven, waardoor je in drukke perioden beter prioriteiten kunt stellen. Als jouw things to do lijstje steeds langer wordt en jij door de bomen het bos niet meer ziet, dan wordt het tijd om in te grijpen! Want moet jij de taken allemaal zelf uitvoeren? Of kun je een deel later doen, door een ander laten doen of helemaal niet meer doen? Wat zijn de onderliggende motieven om steeds meer taken naar je toe te trekken? De GOOD stress workshop heeft verschillende oefeningen om jou hier stap voor stap doorheen te leiden. Na de workshop gebruik je je energie beter en gerichter. Het woord stresskip zal voor jou steeds minder betekenis krijgen. Dat is fijn voor jou en je omgeving. Je kunt daardoor meer ontspannen en meer genieten van je vrije tijd. Bovendien neemt je gezondheid toe.

Als je alles perfect wilt doen en niets aan het toeval wilt overlaten

Ben je perfectionistisch ingesteld? Leer hoe je touwtjes kunt laten vieren, zodat je meer kunt ontspannen. Pak je onzekerheid aan en leer te leven naar de waarden die jij belangrijk vindt. Je gaat je hierdoor trotser, meer in controle, krachtiger en sterker voelen. Het gevolg is dat je nieuwe uitdagingen durft aan te gaan, je minder bang bent om fouten te maken en je met meer vertrouwen in het leven staat. Je wordt een leuker en aardiger mens voor jezelf en je omgeving.

Als piekeren een tweede natuur is geworden en er weinig ruimte meer is voor andere gedachten

Piekeren heeft een functie. Je denkt namelijk na over de dingen die jij blijkbaar belangrijk vindt. Maar als het te lang gaat duren en je wakker ligt en in een spiraal terecht komt van piekeren, dan wil je daar vanaf. Dat kun je leren als je de workshop volgt. Je gaat beter slapen, positiever denken en er komt weer ruimte in je hoofd voor andere zaken. Je krijgt daardoor meer energie, een betere gezondheid en zin om weer voluit te leven.

Als je altijd de harmonie wilt bewaren, ook als je het ergens niet mee eens bent

Vind je het lastig om je assertief op te stellen? Wil je graag de vrede bewaren? Op je werk, in je relatie, binnen je gezin of andere situaties? Daardoor neemt vaak een gevoel van onvrede toe. Want vaak gaat het regelrecht tegen je eigen waarden in. Je gevoel van eigenwaarde wordt steeds kleiner en je zelfvertrouwen kan ook wel een boost gebruiken. Het is lastig om hieruit te komen. Toch is dat mogelijk. Het is een van de onderdelen van de GOOD stress workshop. De combinatie van de coachgesprekken en de oefeningen maken je krachtiger en duidelijker naar jezelf en je omgeving. Je leert je eigen waarden te volgen, waardoor je beter om kunt gaan met lastige situaties. Je staat daardoor met een meer positieve mindset in het leven. Je gaat nu eindelijk jouw eigen doelen nastreven, zonder je daarbij schuldig te voelen.

Desiree beveelt Coaching Vitaal aan

Lees waarom Desiree positief is over de GOOD stress workshop.

OOK JOUW LEVEN KAN VERANDEREN ALS JIJ…

 • Als jij een moeilijke tijd kan afsluiten, kan leren vergeven en weer deel gaat nemen aan het leven. Maak nieuwe plannen en onderneem activiteiten met de mensen om je heen. Mensen zijn niet gedoemd om beschadigd te worden door tegenslag.
 • Als jij niet langer de drang hebt om alles onder controle te willen houden. Krijg meer vertrouwen in jezelf en anderen. Als je meer ontspannen bent, is het fijner om met jou om te gaan en samen te werken.
 • Als je bedenkt dat andere mensen ook leed voelen en jij niet alleen bent met jouw pijn en verdriet. Stel je open en kwetsbaar op bij mensen die je vertrouwt. Bouw aan je relaties en geef je tijd en aandacht aan anderen. Onze openheid is een geschenk, waardoor anderen zich minder eenzaam voelen en de kans krijgen om de voordelen van zorg en steun te ervaren.
 • Als je jezelf mag zijn. Je bent goed zoals je bent. Accepteer wie je bent. Accepteer de mensen om je heen. Stel je open voor je omgeving. Ga uitdagingen niet uit de weg en blijf niet dromen en aarzelen, maar voer je plannen uit.
 • Als je voortdurend indruk op anderen wil maken. Jezelf wilt bewijzen. Als je geen plezier meer uit je werk haalt. Word door de workshop aardiger en meer gerespecteerd.

Is het lastig om het verleden los te laten en verder te gaan?

Heb je in het verleden een bijzonder stressvolle periode doorgemaakt en heb je daar nog veel last van? Kun je het niet loslaten, vraag je jezelf af waarom jou dit moest overkomen? Houd het je tegen om je leven weer in de hand te nemen. Ben je somber en heb je vaak negatieve gedachten en vind je het lastig om erover te praten? Hoe kun je dit oplossen? De gesprekken en oefeningen van de workshop maken je meer optimistisch en je gaat weer vooruit kijken. Je krijgt weer hoop en meer zin om activiteiten te ontplooien.

Doe je er alles aan om stress te vermijden?

Heb je het gevoel dat de stress in je leven oncontroleerbaar is? Doe je er alles aan om stressvolle situaties te vermijden? Richt je je leven zo in dat er zo min mogelijk stress is? Of regel je alles tot in de puntjes, zodat je niet voor verrassingen komt te staan? Mis je dan niet veel in je leven? Want een leven zonder stress is een leven dan weinig betekenisvol is! Je kunt beter leren hoe je de stress het beste kunt aanpakken. Hoe je het kunt loslaten en je weer vertrouwen krijgt in jezelf. Je wordt meer ontspannen en durft weer nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Deze workshop is vernieuwend en gaat jou helpen op stressgebied….

Stress kan zich op veel verschillende manier uiten. Loop jij nu rond met negatieve stress ervaringen? Wil jij dit voor eens en voor altijd aanpakken? De workshop kun je volgen bij mij in Nieuwkoop of via Skype en wordt aangeboden in vier vormen, je kunt kiezen uit:

 1. G.O.O.D. stress consult of G.O.O.D. food consult van een uur + 30 minuten.
 2. G.O.O.D. stress workshop van drie weken.
 3. G.O.O.D. stress workshop van zes weken.
 4. De gouden VIP G.O.O.D. stress en food workshop van zes weken.

Bekijk de korte film die ik voor jou maakte over de aanpak van Coaching Vitaal en de bijzondere en nieuwe kijk op stress:

 

Aanmelden workshop GOOD food bij Coaching Vitaal

 

irene-schaap-van-coaching-vitaal-