Deelname GOOD food workshop

Foodconsult
wat kun je vragen tijdens het foodconsult?

Tijdens het foodconsult worden in een kort tijdbestek tips en adviezen gegeven. Een complete voedingsscan is een van de mogelijkheden. Voor het coachgesprek plaatsvindt, vul je thuis op je gemak de voedingsscan in. Vervolgens wordt tijdens het gesprek de voedingsscan met jou doorgenomen. Tijdens het coachgesprek dat ruim een uur duurt is er genoeg tijd om een advies door te spreken. Dit advies zal jou een duidelijke richting geven en kun je goed toepassen in je dagelijkse leven.

Heb je andere wensen en vragen over voeding? Wil je praktische tips als je de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella gaat lopen? Wat neem je dan bijvoorbeeld mee en waar moet je op letten? Of ga je een halve of hele marathon lopen en wil je weten hoe je je hier het best op kunt voorbereiden op voedingsgebied? En waar je rekening mee moet houden tijdens de loop en erna, zodat je een optimale prestatie kunt neerzetten?

Wil je het consult gebruiken als startpunt om gewicht te verliezen? Dan krijg je voor het gesprek een aantal vragen voorgelegd, waarmee ik een advies kan opstellen. Je weet daarna precies hoeveel calorieën je per dag kan gebruiken en hoeveel tijd je kwijt bent om het gewicht kwijt te raken. Ook weet je hoeveel koolhydraten, vetten en eiwitten je mag eten.

Heb je al meerdere afvalpogingen gedaan en lukt het erna niet om op gewicht te blijven? Voor het gesprek breng ik met een korte vragenlijst jouw situatie in kaart. Tijdens het consult krijg je diverse nuttige adviezen waarmee een terugval wordt voorkomen. Het materiaal dat je krijgt toegestuurd kun je thuis rustig doorlezen. De oefeningen zijn praktisch en kunnen bijvoorbeeld zijn gericht op het vergroten van je wilskracht om de juiste keuzes te maken. Of oefeningen om je gedrag en gewoonten bij te sturen. Kortom allerlei handige en goed toepasbare adviezen, die zorgen voor jouw succes.

Je zoekt praktische hulp bij het samenstellen van dagmenu’s? Of wil je beter leren koken met gezonde voedingsmiddelen? De brede ervaring die ik heb met het koken van smakelijke maaltijden, wil ik graag met je delen! Misschien heb je een drukke baan en wil je praktische tips hoe je het een en ander kan combineren?

Het consult kan ook een vragenuurtje worden waarin je al je twijfels en vragen bij mij kunt neerleggen. Vragen over bepaalde producten worden in duidelijke taal uitgelegd. Zoals het gebruik van suiker, zuivel, vetten, brood, koolhydraten, zuur/base-dieet, voedingssupplementen en alle andere vragen die je maar kan hebben op het gebied van voeding. Voor jezelf of voor je gezin.

Na het consult krijg je een opvolgingsgesprek en extra materiaal
Na het consult krijg je indien nodig ondersteunend materiaal toegestuurd, dat is toegespitst op jouw persoonlijke doel(en) op voedingsgebied. Dit materiaal zorgt ervoor dat jij meer inzicht krijgt in jouw struikelblokken en moet houvast geven om de veranderingen door te voeren in je dagelijkse leven. In onderling overleg wordt een tweede opvolgingsgesprek van ongeveer een half uur afgesproken. Tijdens dit gesprek wordt de voorgaande periode met je doorgenomen en worden eventuele vragen beantwoordt die je nog hebt. Als het nodig is wordt het aangevuld met nieuw oefenmateriaal. Je kunt ook starten met een eenmalig consult en dan instappen op een van de workshops.

De food workshop van 3 weken

De workshop van drie weken tijd geeft jou de mogelijkheid om een langer traject te volgen. Het voordeel daarvan is dat je langer kunt oefenen, meer materiaal krijgt toegestuurd en een langere periode ondersteuning krijgt. De workshop van 3 weken hoeft niet wekelijks plaats te vinden. Maar mag in onderling overleg over een langere periode worden verdeeld.

 

De food workshop van 6 weken + 1 opvolggesprek

Het voordeel van dit langere traject is dat je intensiever kunt werken aan de verschillende situaties op voedingsgebied waar je mee geholpen wilt worden. Je kunt een workshop samenstellen met verschillende invalshoeken op het gebied van voeding. Als je kijkt bij de voorbeelden van het foodconsult, dan zul je het met mij eens zijn, dat er over voeding veel informatie kan worden gedeeld. Na de workshop zul je anders met voeding omgaan!

Een bijkomend voordeel van het langere traject is dat er na de workshop in onderling overleg een opvolggesprek plaatsvindt. In dat gesprek kijken we samen terug en wordt er ingegaan op vragen die misschien nog bij jou spelen. De workshop van 6 weken hoeft niet wekelijks plaats te vinden. Maar mag in onderling overleg over een langere periode worden verdeeld.

 

Tarieven
G.O.O.D. food workshop

Duur Materiaal

Foodconsult
84 euro

Een coachgesprek van
60 à 70 minuten + opvolginggesprek van ca. 30 minuten

Inclusief oefenmateriaal na het coachgesprek en na het opvolgingsgesprek

Workshop 3 weken
247 euro

Drie coachgesprekken van
60 à 70 minuten

Inclusief oefenmateriaal gedurende de duur van de workshop

Workshop 6 weken
487 euro
Zes coachgesprekken van
60 à 70 minuten
inclusief opvolggesprek
van ca. 30 minuten

Inclusief oefenmateriaal gedurende de duur van de workshop

  • Heb je een werkloosheidsuitkering of bijstand, dan geldt voor jou een voordeliger tarief. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Een coachgesprek is op afspraak, duurt 60 tot 70 minuten, en kan via Skype of persoonlijk plaatsvinden.
  • De G.O.O.D. food workshop is inclusief materiaal (pdf) en wordt via e-mail toegezonden.
  • De Algemene Voorwaarden van Coaching Vitaal zijn van toepassing.
Wil je een foodconsult afspreken? Of wil je iets anders bespreken?
Wil je deelnemen aan een food workshop?

Contact