Deelname GOOD stress workshop

Stressconsult

Het stressconsult is een snelle oplossing waar in korte tijd tips en adviezen ten aanzien van jouw stressproblemen worden gegeven. In een coachgesprek van ruim een uur worden jouw wensen, doelen en struikelblokken op het gebied van stress in kaart gebracht. Na het consult krijg je oefenmateriaal toegestuurd, dat is toegespitst op jouw persoonlijke doel(en) op stressgebied. Het helpt jou om beter om te gaan met jouw struikelblok(ken) en geeft jou inzicht in de natuurlijke kracht en hulpvermogen van stress. In onderling overleg wordt een tweede opvolgingsgesprek van ongeveer een half uur afgesproken. Tijdens dit gesprek wordt de oefenperiode teruggekoppeld en eventueel aangevuld met nieuw oefenmateriaal. Je kunt ook starten met een eenmalig consult en dan instappen op een van de workshops.

Workshop van 3 weken

In drie weken tijd ga jij een grote sprong maken op stressgebied. Er is tijd om verschillende stressgerelateerde problemen die je hebt aan te pakken. Je kunt ook langer oefenen met het materiaal en krijgt een langere periode ondersteuning. In deze extra weken kun je naar wens een verdiepingsslag maken of breder ingaan op verschillende stressproblemen. De workshop van 3 weken hoeft niet wekelijks plaats te vinden. Maar mag in onderling overleg over een langere periode worden verdeeld.

Workshop van 6 weken + 1 opvolggesprek

Het voordeel van dit langere traject is dat je intensiever kunt werken aan de verschillende situaties op stressgebied die voor jou lastig zijn. Deze langere workshop geeft jou de tijd om aan de slag te gaan met verschillende stresssituaties. Je hebt de tijd om tot de kern van meerdere problemen te komen. Een bijkomend voordeel is dat er na de workshop in onderling overleg een opvolggesprek plaatsvindt. In dat gesprek kijken we samen terug naar de workshop en wordt er ingegaan op stressgerelateerde vragen die misschien nog bij jou spelen. De workshop van 6 weken hoeft niet wekelijks plaats te vinden. Maar mag in onderling overleg over een langere periode worden verdeeld.

Tarieven
G.O.O.D. stress workshop

Duur Materiaal

Stressconsult
84 euro

Een coachgesprek van
60 à 70 minuten + opvolginggesprek van ca. 30 minuten

Inclusief oefenmateriaal na het coachgesprek en na het opvolgingsgesprek

Workshop 3 weken
247 euro

Drie coachgesprekken van
60 à 70 minuten

Inclusief oefenmateriaal gedurende de duur van de workshop

Workshop 6 weken
487 euro
Zes coachgesprekken van
60 à 70 minuten
inclusief opvolggesprek
van ca. 30 minuten

Inclusief oefenmateriaal gedurende de duur van de workshop

De GOOD stress garantie van Coaching Vitaal

Lees hier meer over de niet tevreden, geld terug garantie.

  • Heb je een werkloosheidsuitkering of bijstand, dan geldt voor jou een voordeliger tarief. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Een coachgesprek is op afspraak, duurt 60 tot 70 minuten, en kan via Skype of persoonlijk plaatsvinden.
  • De G.O.O.D. stress workshop is inclusief materiaal (pdf) en wordt via e-mail toegezonden.
  • Voor alle workshops is de ‘niet tevreden geld terug’ garantie van toepassing.
  • De Algemene Voorwaarden van Coaching Vitaal zijn van toepassing.
De gouden VIP GOOD workshop bij Coaching Vitaal

De gouden VIP G.O.O.D. workshop is een ideale combinatie waar je snel resultaten behaalt en er geen maximum aantal coachgesprekken geldt. Een echte VIP-workshop!

Wil je een stressconsult afspreken? Of wil je iets anders bespreken?
Wil je deelnemen aan de workshop?

Contact