Aanmelden hypnotherapie

Hypnotherapie hypnose bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Hypnosebehandeling

Hypnose is een effectieve en efficiënte methode om negatieve gedachten, emoties, gevoelens en overtuigingen op te ruimen en te vervangen voor gerichte positieve overtuigingen. Met deze frisse fonkelnieuwe mindset kun jij alle idealen realiseren waarvan je droomt!

Er is geen andere therapie die een hogere kans van slagen heeft!

Als jij weet dat je een oplossing wilt en niet langer met je probleem wilt blijven rondlopen, maak dan een afspraak voor een hypnosebehandeling!

Hypnose in Nieuwkoop

Informatie Coaching Vitaal Hypnose

Praktische informatie

  • De kosten voor een behandeling bedragen € 75,00 voor het intakegesprek en tevens een korte introductie van een sessie ter kennismaking + € 150,00 voor de behandeling met een volledige eerste sessie waar gewerkt wordt aan de klachten waarvoor je komt.
  • Een vervolgsessie voor dezelfde klacht die je afspreekt binnen drie maanden na de eerste sessie bedraagt € 125,00.
  • Het thuis of tijdens de vakantie beluisteren van een ingesproken hypnose kan zorgen voor een versterking en biedt een ondersteunende werking. Het script is maatwerk en wordt uiterst zorgvuldig samengesteld. De geluidsopname wordt in onderling overleg gemaakt en volgt na een eerste sessie. De kosten bedragen
    € 75,00. Sommige behandelingen zijn inclusief een ondersteunende geluidsopname.
  • Een sessie kan via de winkel worden afgerekend. Je kunt het geld ook overmaken op bankrekeningnummer NL79INGB0006427855 ten name van Irene Schaap Advies & Ondersteuning (Coaching Vitaal is hier een onderdeel van), onder vermelding van naam en adresgegevens.

* Alle bedragen zijn inclusief BTW.

 

 

De praktijk

  • De gesprekken en behandelingen vinden plaats in de praktijk van Coaching Vitaal op de Beethovenlaan 39, 2421 TV in Nieuwkoop (Zuid-Holland).
  • De eerste afspraak bestaat uit een intakegesprek en een korte sessie ter kennismaking en duurt gemiddeld 1,5 uur. Bij de tweede afspraak wordt gedurende de gehele sessie gewerkt aan de klachten waar je voor komt. Deze sessie duurt 1 – 1,5 uur.
  • Een derde afspraak is een vervolgbehandeling en bestaat uit een voorgesprek en een sessie en duurt gemiddeld 1 – 1,5 uur.

Beelden van dehypnose praktijk van Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Overig

NIBIG