Aanmelden hypnotherapie

Hypnotherapie en powersessies hypnose bij Coaching Vitaal

Powersessie en hypnosebehandeling

Hypnose is een effectieve en efficiënte methode om negatieve gedachten, emoties, gevoelens en overtuigingen op te ruimen en te vervangen voor gerichte positieve overtuigingen. Met deze frisse fonkelnieuwe mindset kun jij alle idealen realiseren waarvan je droomt!

Er is geen andere therapie die een hogere kans van slagen heeft! In 1-3 behandelingen ben je definitief van je probleem verlost.

Als jij weet dat je een oplossing wilt en niet langer met je probleem wilt blijven rondlopen, maak dan een afspraak voor een hypnosebehandeling!

Hypnose in Nieuwkoop

Hypnose: de methode voor het oplossen en verlichten van lichamelijke en geestelijke klachten.

Informatie Coaching Vitaal Hypnose

  • De kosten voor een sessie bedragen € 150,00 inclusief btw.
  • Een vervolgsessie voor dezelfde klacht die je afspreekt binnen drie maanden na de eerste sessie bedraagt € 125,00, inclusief btw.
  • Het thuis beluisteren van een ingesproken hypnose kan zorgen voor een versterking en biedt een ondersteunende werking. Het script is maatwerk en wordt uiterst zorgvuldig samengesteld. De geluidsopname wordt in onderling overleg gemaakt en volgt na een eerste sessie. De kosten bedragen € 75,00 incl. btw.
  • Een sessie kan contact worden afgerekend en hier ontvang je een ontvangstbewijs voor. Je kunt het geld ook overmaken op bankrekeningnummer NL79INGB0006427855 ten name van Irene Schaap Advies & Ondersteuning (Coaching Vitaal is hier een onderdeel van), onder vermelding van naam en datum behandeling.
  • Een sessie bestaat uit een voorgesprek en een hypnosebehandeling (powersessie of hypnotherapie) en duurt gemiddeld 1,5 uur.
  • De Algemene Voorwaarden van Coaching Vitaal zijn van toepassing.
  • Coaching Vitaal voldoet aan de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz)

NIBIG