Afslankmassage

Effectieve afslankmassage bij Coaching Vitaal en Body & Beauty Care Daniëlle

Extra hulptroepen bij het afvallen

Cliënten van Coaching Vitaal krijgen 50% korting op een bijzonder effectieve afslankmassage. De kennismakingsprijs is € 24,50, ter waarde van € 49. Deze massage is een mooie aanvulling op het leefstijltraject. De massage verwijdert ondermeer toxines, wat resulteert in meer energie en een verhoogd gevoel van welzijn.

Beter in je vel met leefstijlcoaching

Start je bij Coaching Vitaal met het traject leefstijlcoaching dan ga je aan de slag met een aantal leefregels. Bijvoorbeeld over gezonde voeding en meer bewegen. Veel mensen kiezen voor het traject om een gezonder gewicht te bereiken. Een paar kilo minder op de weegschaal heeft al een positief effect op je gezondheid. Volg je de nieuwe leefregels gedurende een langere tijd, dan wordt het effect alleen maar groter. Omdat jouw fysieke en mentale vitaliteit toeneemt, ga jij letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten!

Weg met die vervelende cellulitis!

Veel vrouwen hebben vervelende putjes en een onregelmatige huid op bijvoorbeeld de benen, de armen en de buik. Daniëlle Verhoeff van Body & Beauty Care Daniëlle en Irene Schaap van Coaching Vitaal slaan de handen ineen om samen met jou te werken aan een mooier en gladder lijf. Jij kunt kennismaken met een effectieve afslankmassage en krijgt 50% korting! Deze actieprijs geldt alleen voor cliënten van Coaching Vitaal die een traject volgen op het gebied van leefstijl- of lifecoaching.

Wat is cellulitis?

Cellulitis is een abnormale vetbindweefselophoping van huid en onderhuid. Het vet hoopt op in adipocyten (vetcellen in de onderhuid) en rondom vormen zich vochtblaasjes.

slank-vitaal-en-welzijn-bij-coaching-vitaal-en-body-beauty-care-danielle-

 

De afslankmassage stap-voor-stap

De massage wordt met de handen uitgevoerd. Deze stevige, krachtige en diepe massagetechniek bereikt de onderliggende huidlagen zoals het bindweefsel, het vetweefsel en het lymfesysteem. In de spieren worden tegelijkertijd triggerpoints (spier ‘knopen’) behandeld. Door de behandeling wordt de bloedcirculatie in de huid verbeterd, verklevingen worden losser en de vetverdeling wordt egaler.

Na deze intensieve massage worden cups geplaatst die zuigkracht hebben. Dit zorgt ervoor dat de afvalstoffen direct naar de lymfe worden afgevoerd. Vervolgens zorgt een pakking voor het kalmeren van de huid.

Een overzicht van de behandeling

  1. Een intakegesprek om wensen door te spreken
  2. Opwarmen van de huid
  3. Massage en cupping
  4. Speciale afslankpakking
  5. Afsluitende hydraterende lotion

Nu 10 behandelingen € 75 korting

Eén massage is geen wondermiddel. Om echt resultaat te zien, zijn meerdere behandelingen nodig. Voor het beste resultaat boek je 10 behandelingen die gedurende 5 weken worden uitgevoerd. De behandelingen duren 40 minuten per zone. Deze kuurvorm is extra voordelig want  je betaalt € 415, in plaats van € 490.

Een zone per kuur

Per kuur van 10 behandelingen wordt één zone, die jij aangeeft, behandeld. Er komen teveel afvalstoffen vrij om meerdere zones tegelijk te behandelen. Hoewel de resultaten variëren, heeft onderzoek uitgewezen dat op vijf zeer belangrijke meetpunten het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm bedroeg. De meeste mensen merken dat zij één tot twee kledingmaten verliezen zonder gewichtsvermindering.

Bedenk wel dat deze massage vrij stevig is en dus pijnlijk kan zijn! Door elke dag 2 liter water te drinken (om de afvoer van gifstoffen te regelen) en op jouw voedings- en bewegingspatroon te letten, boek jij het beste resultaat.

Meer informatie, interesse en aanmelden

Wil je meer informatie of wil jij je aanmelden voor een leefstijltraject en zo gebruik maken van de effectieve combinatie van de massage en persoonlijke coaching van een leefstijltraject? Vul dan je gegevens in op het formulier onderaan deze pagina.

Mooi van binnen én van buiten

Body & Beauty Care Daniëlle is het instituut in Nieuwkoop waar je terecht kunt voor een breed aanbod op het gebied van massage, wellness, voedingssupplementen, huidverbetering, ontharing, pedicure en manicure. Kijk op de site voor het gehele aanbod: bbcd.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *