Beat de vakantie kilo’s dag 2

afvallen van vakantie kilo's met Coaching Vitaal

Waarom is afvallen zo moeilijk?

Nou eigenlijk is afvallen niet eens zo moeilijk! Want op een dag besluit je om die extra kilo’s weer te verliezen. Je let op wat je eet en wat je drinkt. Je schrijft je in op de sportschool en misschien vind je aansluiting bij een groep die onder begeleiding beweegt en afvalt. HARTSTIKKE GOED!

De energiebalans

Iedereen die gaat lijnen valt af. Welk dieet je ook volgt. De aandacht die je namelijk aan je eten en drinken schenkt, zorgt ervoor dat je andere keuzes maakt. Uiteindelijk ligt het allemaal aan de energiebalans. Je krijgt per dag minder calorieën binnen dan je verbruikt. En dan verlies je gewicht. Of je nu minder vet, koolhydraten of eiwitten eet. Je zult gaan afvallen!

Het geheim van op gewicht blijven

Welke dieet je ook volgt en hoeveel je ook sport, het moeilijkste deel is om het vol te houden. Je valt gemakkelijk terug in oude gewoonten. En dat is de grootste uitdaging die voor je ligt. Als het jou lukt om je ongewenste gewoonten om te buigen naar betere gewoonten, dan heb je de strijd gewonnen!

De opdracht van vandaag

Kijk eens terug in de tijd en ga voor jezelf na wat er goed lukte en wat er minder goed lukte tijdens periodes van afvallen. Maak een lijst.

MORGEN GAAN WE VERDER. JE KOMT TOCH WEER!?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *