Beste bezoeker

Beste bezoeker van mijn site,

De behandeling die je wilde bekijken wordt niet langer aangeboden. Of de informatie van de webpagina die je wilde openen past niet meer bij het huidige aanbod van mijn praktijk. Ik werk met cli├źnten rondom het thema: grenzen stellen. Denk hierbij aan het voelen, bewaken of verruimen van je eigen grenzen. Meer bewustwording hierover zorgt voor meer energie, rust en ontspanning. Een groot deel van ons leven speelt zich af in de gebieden van relaties, werk en gezin, familie en vrienden.

Relatie

Ben je in een relatie over je grenzen gegaan? Is het leven van jou en je (ex)partner zo verstrengeld dat je geen onderscheid meer ziet? Heb je daardoor het gevoel dat je jezelf ergens hebt verloren en wil je op zoek naar wie je bent? Wil je loskomen van de ander en je eigen koers gaan varen?

Werk

Laat jij de grenzen van je kunnen bepalen door een werkgever of opdrachtgever? Kun je moeilijk nee zeggen of presteer jij altijd op de toppen van je kunnen? Kom je regelmatig gesloopt van je werk thuis? Slaap je slecht en ervaar je gevoelens van irritatie?

Gezin, familie en vrienden

Is het een uitdaging om je kind(eren) bewust en vol vertrouwen groot te brengen en aan hun behoefte te voldoen? Wil je daarnaast ook een goede partner, dochter, vriendin en werknemer zijn? Probeer je er zoveel mogelijk voor iedereen te zijn en ligt deze verantwoording weleens zwaar op je schouders? Zijn er eigenlijk wel grenzen voor jou? Of vind je dat iedereen een beroep op je moet kunnen doen?

Coaching om je krachtiger te voelen

Herken je jezelf in de voorbeelden? Wil je hiermee aan de slag en er sterker uitkomen? Spreek een paar coachsessies met mij af en leer daarmee manieren om te ontspannen, tot rust te komen en je energieker te voelen. Ook krijg je handvatten aangereikt om je krachtiger te voelen, zodat je gaat doen wat je wilt doen.

Stuur me een berichtje als je in contact met mij wil komen.

Met hartelijke groet, Irene Schaap