Beter slapen

Slaapscan bij Coaching Vitaal

Hoe kan ik jou helpen om beter te slapen?

Slapen

Het belang van slapen mag je niet onderschatten. Het wordt door wetenschappelijk onderzoek steeds duidelijker dat jouw lichaam voldoende slaap nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Wanneer gaat het fout?

Wij raken bijvoorbeeld van slag als wij geen rekening houden met ons natuurlijk ritme of het kunstmatig ondermijnen.

Gevolgen van slaapschuld

Zonder teveel op de details in te gaan, zorgt een slaapschuld ervoor dat jouw lichaam ontregelt raakt op een aantal gebieden. Als je er gevoelig voor bent, dan heb je ook een verhoogde kans op overgewicht. Maar er is goed nieuws! Want de stoornissen kun je wegnemen door een aantal dagen achtereen goed te slapen.

Beter leren slapen

Deze korte slaapcursus duurt vier weken. De cursus bestaat uit een slaapscan, drie coachgesprekken en een wekelijkse opdracht waarmee je inzicht krijgt over slapen in het algemeen en hoe jij het geleerde in de praktijk gaat brengen.

De slaapscan

Ik maakte voor jou een uitgebreide slaapscan met 54 vragen. Jij vult deze lijst thuis op je gemak in. Daarna neem ik de ingevulde lijst stap-voor-stap tijdens drie coachgesprekken met jou door. Dat kan bij jou thuis, via skype of bij mij thuis in Nieuwkoop. Op die manier krijg je een advies op maat, dus helemaal op jouw situatie gericht. Je krijgt van mij direct feedback over jouw slaapgewoonten.

Na de vier weken cursus

Na vier weken heb jij meer inzicht in de oorzaken van jouw slaapproblemen gekregen. Je bent aan de slag gegaan om de adviezen die je kreeg toe te passen in jouw leven, zodat jouw slapen zal verbeteren.

Verlengde coaching

Het kan best zijn dat vier weken coaching voor jou niet voldoende zijn voor een bevredigend resultaat. Als blijkt dat er meer tijd nodig is, dan spreken we samen een verlenging af. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie, wensen en doelen, coach ik jou vanuit verschillende invalshoeken met gebruik van alle bouwstenen van Coaching Vitaal. Met de verlengde coaching breid jij de coaching uit met minimaal een extra maand en werk jij verder aan vooraf gestelde doel(en).

Aanmelden of meer informatie over de slaapcursus

Je kunt mij een bericht sturen door het onderstaande formulier in te vullen of mij te bellen via
06 424 89 223.

[contact-form-7 404 "Not Found"]