Beter met stress workshop

De Beter met stress workshop

Meerdere oorzaken van stress beïnvloeden je leven negatief

De Beter met stress workshop voor als je regelmatig wakker ligt van je volle agenda van de volgende dag. Maak jij je zorgen omdat je binnenkort een presentatie moet geven of een praatje moet houden bij de bruiloft van je vriendin? Baal je van het onmachtige gevoel dat stress je geeft? Voel je je verantwoordelijk, loopt je hoofd over en kun je hier niet goed mee omgaan, heb je last van sombere buien en koers je af op een burn-out?

Geen enkele man of vrouw wil op het tweede plan komen omdat ze geleefd worden door hun omgeving. Of dat op je werk is of in je privéleven. Je neemt je taken serieus, je wilt voor anderen zorgen en hen steunen, maar ook je eigen waarden en doelen blijven volgen. In de drukte van alledag kun je makkelijk het spoor bijster raken. Heb je weleens het gevoel dat je niet verder komt, terwijl je met je verstand wel weet dat er iets moet veranderen? En het toch niet lukt om de knop om te zetten?

Jij wilt toch niet ziek worden van stress. Je wilt niet in angst leven omdat je bang bent voor de gevolgen van chronische stress. Wat je wel wilt is een praktische aanpak waarmee je stress beter kunt hanteren.

Dan wordt het tijd om de workshop Beter met stress te gaan doen!

Bij voldoende aanmeldingen start de workshop en kun je hieraan deelnemen.

arrow

Met ‘beter met stress’ bedoel ik dat stress een gezonde plek krijgt in je leven. Het hoort bij het leven en daarom wil ik je graag leren hoe je hier op een gezonde manier mee kunt omgaan.

Ik gun jou en alle vrouwen en mannen die het nodig hebben ook het bijzondere moment dat je ineens begrijpt hoe je zelf invloed hebt op stress. Het gevoel dat je met vertrouwen naar de volgende dag uitkijkt. Je gaat leren dat je stress niet hoeft te vermijden.

Je leert dat alles in verband staat met elkaar. Je leert aan welke knoppen je kunt draaien om de stress in je leven aan te kunnen. Elke deelnemer haalt haar of zijn eigen inzichten uit de workshop.

Na afloop van de workshop voel je je krachtiger, meer in controle, trotser en sterker en heb je een praktische methode geleerd om te dealen met stress.

Beter met stress kun je volgen als een groepsworkshop via open inschrijving of incompany voor bedrijven.

In de groepsworkshop ga je leren om:

 • Het geheel van stress op je lichaam, brein en geest te zien.
 • Stress beter te hanteren.
 • Je leven in te richten op een manier waar jouw eigen behoeften, wensen en waarden tot uitdrukking komen.
 • Je krijgt een andere meer gezonde kijk op stress.
Beter met stress workshop

Lichaam, brein en geest zijn niet gescheiden, maar zijn één. Deelnemers van de Beter met stress workshop leren aan welke knoppen zij kunnen draaien om beter met stress om te gaan.

 

arrow

Een volledige workshop inclusief follow-up

 • Vanaf € 434 exclusief 21% B.T.W. per dagdeel (4 uur).
 • De workshop wordt gegeven incompany of op locatie
 • Inclusief hand-out en oefenmateriaal
 • Inclusief follow-up gesprek
 • Vraag naar de maatwerk mogelijkheden
 • De Algemene Voorwaarden van Coaching Vitaal zijn geldig

Bij de groepsworkshop horen huiswerkopdrachten zodat je de nieuwe materie snel eigen kunt maken. Na de workshop wil ik niet dat je met vragen blijft zitten. Je kunt zelf kiezen welke vorm je kiest om een antwoord op je vragen te krijgen:

 • Een coachgesprek via skype of persoonlijk (als je in de buurt woont)
 • Een telefoongesprek
 • Via emailcontact

De workshop en online lessen worden gegeven door Irene Schaap, stresscoach bij Coaching Vitaal. De afgelopen zomer gaf ik de groepsworkshop tweemaal aan medewerkers van de gemeente Leiden en omstreken. Op 14 december 2017 koos de gemeente Oegstgeest voor mijn workshop en presenteerde ik de laatste stand van zaken op het gebied van stress. 

Wil jij ook de medewerkers van je organisatie een workshop geven waar ze echt iets aan hebben? Een workshop waar ze zelf kunnen kiezen wat ze gaan toepassen in hun leven, zodat ze beter met stress kunnen omgaan. Want een vitaal mens kan flexibel meebewegen met de stress die op zijn pad komt. Het gaat om het kunnen opvangen van de pieken van de stress. Een mens is niet gemaakt om bij de pakken neer te zitten, maar wel om de hoop, de moed en de kracht aan te spreken om door te gaan.

arrow

Beter met stress in Alphen aan den Rijn

 

Meld je aan voor een volgende workshop. Bij voldoende aanmeldingen kun je hieraan deelnemen.

arrow

 

aanmelden Beter met Stress workshop

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Workshop Beter met stress
Average rating:  
 0 reviews