Coaching

De kapitein op je eigen schip met jou aan het roer

Ik coach in mijn praktijk in Nieuwkoop Zuid-Holland vrouwen om de grenzen in hun leven beter te voelen, te bewaken of te verruimen. Meer bewustwording hierover zorgt voor meer energie, rust en ontspanning.

Ik bereid je voor op de volgende stappen in je leven. Je vaart straks positief, krachtig en vol vertrouwen weg. Je begrijpt waar je grenzen liggen, zodat je niet in zeven zeeën tegelijk vaart. Je bent in staat om stormen te trotseren. Jij staat straks aan het roer en zet de koers uit. Je bent de kapitein op je eigen schip!

De kracht in jezelf naar boven brengen bij Coaching Vitaal

Het thuisfront

Je eigen reis willen uitstippelen en het roer in handen nemen is een krachtig besluit om te nemen. Maar je bent niet alleen op de wereld. Een groot deel van ons leven speelt zich af op het gebied van relaties, werk en gezin, familie en vrienden. Lees verder over het spanningsveld dat hierin kan optreden.

Relatie

Heb je een relatie gehad waarin je voor je gevoel over je grenzen bent gegaan? Is het leven van jou en je (ex)partner zo verstrengeld dat je geen onderscheid meer ziet? Heb je daardoor het gevoel dat je jezelf ergens hebt verloren en wil je op zoek naar wie je bent?? Wil je loskomen van de ander en je eigen koers gaan varen?

Werk

Laat jij de grenzen van je kunnen bepalen door een werkgever of opdrachtgever? Voelt het alsof je geen keuze hebt? Kun je moeilijk nee zeggen of presteer jij altijd op de toppen van je kunnen? Kom je regelmatig gesloopt van je werk thuis? Slaap je slecht en ervaar je gevoelens van irritatie? Is het gevoel van kapitein zijn op je eigen schip ver weg?

De kracht in jezelf naar boven brengen bij Coaching Vitaal (1)

Gezin, familie en vrienden

Is het een uitdaging om je kind(eren) bewust en vol vertrouwen groot te brengen en aan hun behoefte te voldoen? Wil je daarnaast ook een goede partner, dochter, vriendin, buur, en werknemer zijn? Probeer je er zoveel mogelijk voor iedereen te zijn en ligt deze verantwoording weleens zwaar op je schouders? Zijn er eigenlijk wel grenzen voor jou? Of vind je dat iedereen een beroep op je moet kunnen doen? Waai je eigenlijk ongewild met alle winden mee?

Coaching om je krachtiger te voelen

Spreekt het je aan om je eigen koers uit te zetten en kapitein te zijn op je eigen schip? Is het tijd voor jou om dit nu uit te gaan voeren? Ik kijk ernaar uit om als navigator met jou aan de slag te gaan en jou in je kracht te laten komen. Lees meer over jou aan het roer, kapitein van je eigen schip: KLIK HIER.

De gereedschapskist van Coaching Vitaal

In een coachtraject werken we samen toe naar jouw levensreis. Om dat doel te bereiken bied ik jou mijn kennis, kunde en mensenverstand, eigen wijsheid en doorleefde ervaring, visie en creativiteit, echtheid, confrontatie en compassie. Daarbij maak ik gebruik van gesprekstechnieken, mental – en lifecoaching, hypnose en energiewerk.

telefonisch spreekuur coaching Vitaal
Klik boven voor direct contact

Heb je zin om kennis te maken en te starten?

Tijdens een telefoongesprek kunnen we met elkaar kennismaken en kun je vragen stellen. Bel mij op 06 424 89 223 tijdens het telefonisch spreekuur. Of mail naar mail@coachingvitaal.nl.

Irene Schaap, coach en hypnotherapeut bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop
Hartelijke groet, Irene Schaap
Coach en hypnotherapeut