Coaching

Coaching voor meer energie, rust en ontspanning

Ik coach in mijn praktijk in Nieuwkoop Zuid-Holland vrouwen om de grenzen in hun leven beter te voelen, te bewaken of te verruimen. Meer bewustwording hierover zorgt voor meer energie, rust en ontspanning. Een groot deel van ons leven speelt zich af op het gebied van relaties, werk en gezin, familie en vrienden. Lees meer over het spanningsveld dat hierin kan optreden.

Relatie

Ben je in een relatie over je grenzen gegaan? Is het leven van jou en je (ex)partner zo verstrengeld dat je geen onderscheid meer ziet? Heb je daardoor het gevoel dat je jezelf ergens hebt verloren en wil je op zoek naar wie je bent?? Wil je loskomen van de ander en je eigen koers gaan varen?

Werk

Laat jij de grenzen van je kunnen bepalen door een werkgever of opdrachtgever? Kun je moeilijk nee zeggen of presteer jij altijd op de toppen van je kunnen? Kom je regelmatig gesloopt van je werk thuis? Slaap je slecht en ervaar je gevoelens van irritatie?

Gezin, familie en vrienden

Is het een uitdaging om je kind(eren) bewust en vol vertrouwen groot te brengen en aan hun behoefte te voldoen? Wil je daarnaast ook een goede partner, dochter en werknemer zijn? Probeer je er zoveel mogelijk voor iedereen te zijn en ligt deze verantwoording weleens zwaar op je schouders? Zijn er eigenlijk wel grenzen voor jou? Of vind je dat iedereen een beroep op je moet kunnen doen?

Coaching om je krachtiger te voelen

Herken je jezelf in de voorbeelden? Wil je diepgaand van gedachten wisselen, waardoor er nieuwe inzichten ontstaan? Wil je aan de slag en er sterker uitkomen? Spreek een coachtraject met mij af en leer daarmee manieren om te ontspannen, tot rust te komen en je energieker te voelen. Ook krijg je handvatten aangereikt om je krachtiger te voelen, zodat je gaat doen wat je graag wilt doen.

De gereedschapskist van Coaching Vitaal

In een coachtraject werken we samen ergens naartoe. Om dat doel te bereiken bied ik jou mijn kennis, kunde en mensenverstand, eigen wijsheid en doorleefde ervaring, visie en creativiteit, echtheid, confrontatie en compassie. Daarbij maak ik gebruik van gesprekstechnieken, mental – en lifecoaching, hypnose en energiewerk.

Mental coaching in Nieuwkoop

Heb je zin om kennis te maken en te starten?

Tijdens een telefoongesprek kunnen we met elkaar kennismaken en kun je vragen stellen. Bel mij op 06 424 89 223 (ik zet mijn telefoon op stil als ik bezig ben met een behandeling, dus bel me gerust!). Of mail naar mail@coachingvitaal.nl.

Hartelijke groet, Irene Schaap