Column 9 april 2019, Een mix van plussen en minnen

column een mix van plussen en minnen

Vandaag kun je geen geschreven column lezen. In plaats daarvan stelde ik een overzicht van de afgelopen week in beelden samen. Zoals je kunt zien aan de beelden is het een week van ups & downs. Volgende week ga ik je alles vertellen over een geweldig boek waar alles voor mij lijkt samen te komen. Het is een boek van de lijst voor de opleiding Tension Releasing Exercises. Ik ben zo blij dat ik dát boek heb gekozen! Er is weer een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Maar goed… volgende week ga ik je inwijden en mijn ervaringen met je delen. Als dat geen cliffhanger is 😉

Column Coaching Vitaal in beelden
Column Irene Schaap, Coaching Vitaal in Nieuwkoop

P S Heb jij de gratis tips om weer overzicht te krijgen over je taken als aangevraagd? Het is eigenlijk een soort microworkshop! Aanvragen kan hier.