G.O.O.D. food & life workshop voor vrouwen

Gezond en functioneel eten, afslanken en lekker in je vel zitten

Good food en life workshop bij Coaching Vitaal

Wat jou het meest frustreert…

 • Je probeert al jaren om gewicht te verliezen, het speelt een grote rol in je leven.
 • Het gaat een tijdje goed en dan gebeurt er iets waardoor je weer teveel verkeerde dingen gaat eten.
 • Je volgde diëten, telde calorieën en punten, hield je vetten en koolhydraten in de gaten en deed je best om zo gezond mogelijk te eten, maar je hebt nog steeds niet het lijf dat je wilt.
 • Je doet heel erg je best om de controle te houden over je voedsel en dat lukt je heel aardig – tot je op een bepaald punt komt en je toegeeft aan je hunkering naar je favoriete eten.
 • Je gewicht gaat op en neer als een jojo, maar je voelde je nooit echt lekker in je vel zitten.
 • Je ontzegt jezelf het voedsel dat je eigenlijk wilt eten en je voelt je schuldig als je toegeeft en uiteindelijk toch voor de bijl gaat.
 • Je eet stiekem en verstopt voedsel omdat je je schaamt voor je eetbuien.
 • Je bent het beu om altijd met voedsel en je gewicht bezig te zijn… soms ben je zelfs uitgeput!

Wat je echt ontzettend graag wilt…

 • Je vol zelfvertrouwen voelen en lekker in je vel zitten.
 • Zonder schuldgevoel genieten van voedsel en je niet druk hoeven maken over je gewicht.
 • Het begeerde lijf hebben waar je naar verlangt – zonder diëten.
 • Het vertrouwen hebben dat je normaal met voeding kunt omgaan en zonder de angst om jezelf te laten gaan.
 • Op zijn tijd iets ongezonds kunnen eten en het daar bij kunnen laten.
 • Je eeuwige strijd met eten stoppen en op een ontspannen manier met voedsel omgaan.
 • Gezond eten omdat je daarvoor kiest en niet omdat je per se moet.
 • Stoppen met jezelf wegcijferen.
 • Niet meer gaan slapen met een rotgevoel over je falende dieet.
 • Vrij zijn van je obsessie van voeding en gewicht, zodat je je energie kunt gebruiken voor zaken die voor jou echt belangrijk zijn.
 • Liefdevol in de spiegel en foto’s naar jezelf kunnen kijken.
 • Het allerliefste wil je eten als een ‘normaal persoon’.

Good food en life workshop bij Coaching Vitaal

Met de aanpak van de GOOD workshop lukt het volhouden en slaag je wel!

Afslanken is gemakkelijk, maar slechts 3% van de mensen weet 10% gewichtsverlies langer dan vijf jaar vol te houden. Met de aanpak van de GOOD food en life workshop slaag je wel. Waarom? Deze methode is veel completer dan het aanbod van de meeste sportscholen, diëtisten, voedingsdeskundigen en afslankcoaches. Het is een nieuwe start voor jou en geeft een positieve wending in je leven!

Waarom heet het GOOD workshop?

 • Gewaarwording van je gewoonten, patronen en verbeterpuntenGOOD food en life workshop bij Coaching Vitaal
 • Ontdek jouw gezonde voeding, leefstijl en hoe je lekkerder in je vel zit
 • Omarm je nieuwe leefstijl, hoe houd je het vol en bereik je een tevreden leven
 • Doelen bereiken en overzicht houden

Gewoon goed = goed genoeg

Deelname aan de workshop is jouw kans om af te slanken en je mindset over eten te veranderen. Je leert dat eten belangrijk is, maar geen hoofdrol in je leven hoeft te spelen. Gewoon goed = goed genoeg. Waar andere afslankclubs uitgaan van punten en calorieën tellen, leer je tijdens deze workshop nieuwe gezonde gewoonten aan. Je vormt een nieuwe gezonde leefstijl die past bij jouw leven.

Los problemen met slapen en stress op

Als gezond eten, afslanken en het volhouden simpel voor jou zou zijn, zou je het allang gedaan hebben toch? Blijkbaar spelen er meer zaken die je in de workshop stuk voor stuk gaat herkennen en aanpakken. Zoals problemen op het gebied van slapen en stress, die een grote impact op je leven hebben en in de weg staan om je doel te bereiken.

Je krijgt tientallen gezonde recepten en handige kooktips

Na de workshop heb je de kennis om smakelijke én gezonde maaltijden te bereiden voor jezelf, je gezin en je partner. Zelfs als je geen goede kok bent, niet houdt van koken of weinig tijd hebt om te koken. Ik heb tientallen recepten en handige kooktips die je direct kunt toepassen en die jou tijd gaan besparen.

Tamara volgde de GOOD food & life workshop bij Coaching Vitaal

Lees waarom het Tamara lukte om gezond te leren eten en ze zelfs chocolade kon laten staan.

Desiree volgde de GOOD stress workshop bij Coaching Vitaal

Desiree leerde omgaan met stress en verhoogde haar zelfvertrouwen.

Een personal coach helemaal voor jezelf

Stel je voor: je eigen personal coach om je doelen te halen, een betaalbare luxe! Een coach die inspeelt op jouw persoonlijke wensen en die je in goed vertrouwen alles kunt vertellen. Zonder dat je dikke boeken hoeft te lezen of dure voedingsmiddelen, repen, shakes of supplementen koopt. Gezond en vitaal voelen gaat over voeding die echt voedt en je licht, bruisend en energieker maakt en jou thuisbrengt in je lijf.

Ook bourgondiërs of chocolade verslaafden kunnen goede resultaten halen

Met mijn geheime tips & trucs blijf je op het gezonde pad en val je niet terug in je oude patroon. Ook als je verslaafd bent aan de chocola of andere verleidingen. Ben jij een emotionele eter waarbij je eet omdat je positieve (denk aan de bourgondiër) of negatieve emoties ervaart? Dit komt ook aan bod tijdens de workshop en hier ga je mee leren omgaan. Zelfs mensen die houden van lekker eten en drinken kunnen een gezonder evenwicht bereiken in hun eetpatroon.

Good food en life workshop bij Coaching Vitaal

De fabrikanten ontwikkelen lekkere maar meestal ongezonde calorierijke producten. Je trakteert en beloont jezelf, je gezin en geliefde met deze zoete en zoute snacks. Het neemt steeds meer de plaats in van gezonde producten of eet je extra als tussendoortje naast je hoofdmaaltijden. Ons gewicht neemt hierdoor steeds meer toe en mensen denken dat meer bewegen de oplossing is om af te slanken. De fitnesscentra spinnen hier garen bij… Toch blijkt uit onderzoeken dat een gezonde voeding met de juiste energiebalans, de enige manier is om af te slanken en slank te blijven.

Good food en life workshop bij Coaching Vitaal

We besteden gemiddeld maar 20 minuten per dag aan het koken van maaltijden. Dat zou niet erg zijn als we gebalanceerd zouden koken. De waarheid is dat we te eenzijdig eten, teveel bewerkt voedsel eten en te weinig groente en fruit eten, waardoor we te weinig vitaminen, mineralen en vezels binnenkrijgen. Gezonde voeding is de sleutel naar een gezond gewicht en dat is voor iedereen mogelijk. Mensen besteden veel tijd en geld aan superfoods en hypes. Je zou bijna een studie moeten volgen om te begrijpen waar een gezonde voeding uit moet bestaan. Gelukkig voor jou heb ik dat gedaan!

Misschien loop je rond met plannen om een streng voedingspatroon te gaan volgen. Een dieet waar hele voedselgroepen zoals brood, zuivel of vlees verboden zijn? Ik kan je alleen maar adviseren om hier niet mee te starten. Vaak ontbreekt namelijk een goede wetenschappelijke onderbouwing. Bovendien houden de meeste mensen dit niet lang vol en vallen dan weer terug in hun oude ongezonde gewoonten. Het beste dieet is het dieet dat je het langst kunt volhouden! Met dat uitgangspunt gaan we samen kijken hoe we dat kunnen bereiken.

Kom erachter waarom groenten en fruit eigenlijk gezond zijn!

Ben je benieuwd waarom groenten en fruit deel uitmaken van een gezond eetpatroon (naast vlees en vis)? Wil je daarnaast nog andere tips lezen? Meld je dan hieronder aan voor de vitaliteitstips die ik over plantaardige voeding schreef.

Good food en life workshop bij Coaching Vitaal

Vrouwen moeten veel ballen hoog houden op het gebied van werk, gezin en het huishouden. Je kunt succesvol zijn en je gelukkig voelen, maar de druk om te slagen in het leven en van elke dag een feest te moeten maken, kan groot zijn. Terwijl het leven nu eenmaal ups en downs kent en het gezonder is om flexibel mee te bewegen. Dat lukt stukken beter als je je vitaal voelt en een gezonde leefstijl hebt. Daar komt nog bij dat de rolmodellen die ons worden opgedrongen jong, mooi en atletisch zijn. We hebben de neiging om onszelf met anderen te vergelijken. Je denkt dat de ander slimmer, vlotter, handiger en gelukkiger is dan jij…Het gevolg kan zijn dat je onzeker wordt en dat haalt de glans weg van veel dingen in je leven.

Zit je al een tijdje op het verkeerde spoor en heb je het gevoel dat je richting een burn-out koerst? Deelname aan de workshop stopt dit negatieve proces, waardoor je een burn-out voorkomt. In de workshop is het verhogen van je zelfvertrouwen door het richten van je aandacht op je persoonlijke vaardigheden en sterke kanten een waardevol onderdeel. Wees niet bang dat je leven op zijn kop wordt gezet! Vaak zijn het kleine veranderingen en inzichten die een grote impact op je leven kunnen hebben. De oefeningen en coachgesprekken zorgen dat je een positieve weg inslaat naar de mogelijkheden van je leven in plaats van de beperkingen. Zodat je na de workshop niet alleen een gezondere leefstijl hebt, maar je ook meer tevreden voelt met je leven.

Daniëlle volgde de GOOD food & life workshop bij Coaching Vitaal

Lees hoe ik Daniëlle inspireerde en wat het haar opleverde.

Good food en life workshop bij Coaching Vitaal

Wereldwijd en ook in Nederland worden mensen steeds dikker. Dat begint steeds vaak al bij kinderen op jonge leeftijd. Teveel calorieën (waarbij het niet uitmaakt of het teveel vet of koolhydraten zijn). Te weinig bewegen, slapen, variatie in voeding en kennis over wat gezonde voeding is. Wist je dat mensen die depressief zijn eerder overgewicht hebben? En dat mensen die overgewicht hebben eerder depressief worden? We zijn bang voor stress en willen dit het liefst mijden.

We worden steeds ouder, maar een ongezonde leefstijl met overgewicht zorgt ervoor dat onze meerjaren gepaard gaan met allerlei welvaartsziekten. Zoals een hoge bloeddruk, diabetes type 2, hart- en vaatziekten, slaapapneu en kanker. Je kunt niet alle ziekten en kwalen voorkomen met een gezonde voeding, maar het staat vast dat een ongezonde voeding zeker NIET bijdraagt aan onze gezondheid! De Good food & life workshop zorgt voor een stabieler gewicht, meer energie, verbetering van de huid, beter slapen en een vitaler en gezonder leven.

Good food en life workshop bij Coaching Vitaal

Geef jezelf, je gezin en je naasten de beste voeding die nodig is! Dat hoeft niet heel duur te zijn. Je hoeft ook geen voedselgroepen te laten staan, tenzij je er niet tegen kunt. De aanpak van de workshop gaat uit van jouw smaak en keuze van producten en bereidingswijzen. Je hoeft ook niet elk uur van de dag met voedsel bezig te zijn. Geef je lichaam alle bouwstoffen en gereedschappen voor de juiste opbouw en onderhoud van 5 miljoen nieuwe cellen die je lichaam per seconde maakt. Geef het brandstoffen om je warm te houden en je lichaam te laten bewegen. Je lichaam is zo’n prachtig werkend geheel, deelname aan de workshop zorgt dat het ook goed blijft werken!

De niet tevreden geld terug garantie van Coaching Vitaal

Levert de workshop jou niet op wat je ervan verwachtte, dan krijg je je geld terug. Ik wil jou waar voor je geld bieden. Ik sta voor 100% voor je klaar!

Good food en life workshop bij Coaching Vitaal

Werk een-op-een met Irene om je leven meer kwaliteit te geven en je doelen te bereiken. Leer Irene alvast wat beter kennen en ga naar Over Irene.

good food en life workshop bij Coaching Vitaal

Het kan voor jou een grote stap zijn om je aan te melden voor een workshop bij een coach die je niet kent. Of waarvan je niet zeker weet of die jou kan helpen. Daarom kun je tijdens een telefonisch of skype-gesprek kennis met mij maken (als je in de buurt woont, spreken we gewoon persoonlijk af). Is er een klik en heb je het gevoel dat ik jou kan helpen, dan pas gaan we starten. Bel me voor het plannen van een gesprek op 06 424 89 223 of stuur een mail naar mail@coachingvitaal.nl.

Geen vrouw is hetzelfde…

Je levensfase, achtergrond en wie je bent zijn uniek. Daarom richt ik mij volledig op jou. Jouw doelen en wensen staan voor mij centraal. De reden waarom jij hier bent is omdat voeding je interesseert. Je weet veel over voeding, calorieën en je hebt al menig dieet gevolgd. Dat lukt voor een tijdje, maar dan komt de klad erin en geef je toe aan eetbuien. Dat voelt voor jou als falen. Als je broeken na een tijdje niet meer passen, ben je weer voldoende gemotiveerd om het volgende strenge dieet te volgen. Je doet nog meer je best, maar kunt het toch niet volhouden. Intussen ben je al jaren in de greep van voedsel en dat geeft je een steeds eenzamer gevoel omdat je het verborgen houdt voor je omgeving. Als je deze cirkel toch eens kunt doorbreken, zodat het wel lukt!

 ben jij klaar om de volgende stap te nemen?

Als je jezelf herkent op deze pagina, sta ik voor je klaar om je te helpen. Ik zet mij voor 100% in om jouw relatie met voeding en je lichaam positief te veranderen. Ik wil dat je gaat genieten van voedsel, stopt met het moeizame gevecht en je lekker in je vel voelt. Als je er klaar voor bent om te starten, meld je dan aan voor de workshop!

Aanmelden voor de workshop

Meld je aan voor een foodconsult of een langere workshop en word gezonder, slanker en vitaler! Of wil je met mij wil overleggen of de GOOD food & life workshop of foodconsult iets voor jou is?

Aanmelden workshop GOOD food bij Coaching Vitaal

Irene Schaap van Coaching Vitaal 1