De G.O.O.D. stress workshop voor vrouwen

  De GOOD stress workshop bij Coaching Vitaal 2  Waar jij het meest last van hebt…

 • Het opgejaagde gevoel dat je continu hebt en het gevoel dat je achter de feiten aanloopt. Je bent gespannen en je verliest het plezier in je werk. Je vindt het lastig om overzicht te bewaren over de kleine en grote taken die op je bord liggen. Je begint ’s morgens vol goede moed, maar al snel verlies je de controle. Zo goed en kwaad als het gaat, werk je je door de dag heen. Als het maar snel weekend is…
 • Als de dingen anders lopen dan jij hebt gepland. Als er iets gebeurt waar je geen rekening mee hebt gehouden. Je vindt het vervelend dat je niet alles onder controle hebt. Het knagende gevoel dat je faalt. Dat je niet aan alles hebt gedacht. Dat je moet improviseren en het dan minder goed uitpakt.
 • Dat het in je leven een rommeltje is. Je hebt veel dingen niet op orde zoals de administratie, je studie, je cursus, de afspraken, de vaat, het schoonmaken, de oppas regelen, de zolder opruimen, de vakantie boeken, het cadeautje kopen, de subsidie aanvragen, de taken op je werk, enzovoorts. Intussen krijg je steeds meer de kriebels. De lijstjes met things-to-do liggen overal in huis en op het bureau op je werkplek. Toch blijft alles liggen…
 • Dat je slecht nee kan zeggen. Je wilt mensen niet voor het hoofd stoten. Dus komt de hele familie met Kerst weer bij jou eten. Dus stem je in om met z’n allen op vakantie te gaan. Dus kun jij die klus op je werk er nog wel bij doen. Dus houd je zelf geen rekening met je eigen wensen en leven. Daar wordt je boos, verdrietig en gefrustreerd van.
 • Dat je nooit kunt ontspannen en altijd op de toppen van je tenen moet lopen. De hele dag door wil je jezelf bewijzen en indruk op anderen maken. Je bent bang om door de mand te vallen.
 • De angst dat de stress schadelijk is voor je lichaam. De hoge bloeddruk, het snelle kloppen van je hart en de onrust in je hoofd. Het onvermogen dat je voelt doordat je geen controle over de stress krijgt. De nachten dat je piekert en je het gevoel hebt dat je er helemaal alleen voor staat.

De GOOD stress workshop bij Coaching Vitaal 3Wat jij ontzettend graag wilt…

 • De juiste prioriteiten leren stellen en daardoor meer overzicht krijgen en meer ontspannen gaan leven. Je wilt een praktisch systeem leren kennen om alle taken efficiënt te kunnen uitvoeren. Waardoor je meer tijd hebt voor je hobby’s en je sociale leven. En meer kunt genieten van de goede dingen in je leven.
 • Een moeilijke tijd afsluiten, leren vergeven en weer deel gaan nemen aan het leven. Dat positieve emoties meer ruimte krijgen in je leven. Nieuwe plannen maken en activiteiten ondernemen met de mensen om je heen. Een einde maken aan de tegenslag.
 • Meer vertrouwen in jezelf en anderen krijgen. Minder de drang voelen om alles onder controle te willen houden. Minder aan jezelf twijfelen. Leren loslaten en anderen ook een kans gunnen. Goed = goed genoeg.
 • Je open en kwetsbaar durven opstellen. Bouwen aan waardevolle relaties en tijd en aandacht geven aan anderen. Jezelf accepteren en nieuwe uitdagingen opzoeken. Niet blijven dromen en aarzelen, maar je plannen gaan uitvoeren.
 • Weer plezier krijgen in je werk. Het vertrouwen dat je goede beslissingen kunt nemen. Een methodiek om je werk te kunnen prioriteren. De zekerheid dat je het aankunt. Je sterke eigenschappen en vaardigheden inzetten op je werk of elders in je leven inzetten. Je daardoor trots, sterk en krachtig voelen.
 • Je energiek voelen en zin krijgen om nieuwe leuke dingen te ondernemen. Eindelijk gezond gaan eten en het volhouden, eindelijk meer gaan bewegen en tijd voor jezelf maken. Stoppen met overmatig piekeren en wakker liggen. Het geluk aan jouw kant krijgen.
 • Je eigen dromen en wensen laten uitkomen. Leven naar de waarden en normen die voor jou belangrijk zijn.
 • Je nek uit durven steken en je krachtiger uit durven spreken. Je wilt met een coach kunnen oefenen en een luisterend oor vinden. Je wilt een coach die er voor jou is en die moeite doet om jou te begrijpen en je te helpen. Die de tijd voor je neemt, je neemt zoals je bent en het beste met je voor heeft.

 De GOOD stress workshop bij Coaching Vitaal 3

Waar staat G.O.O.D voor?

Gewaarwording: Wanneer ervaar je stress en welke stresspatronen zijn er in je leven? Waar verlies jij de controle?  Hoe uit de stress zich bij jou? Waar pieker je over en welke negatieve gedachten spoken er door je hoofd? Leer hoe je krachtiger wordt en beter in staat om stress aan te kunnen. Welke stressresponsen zijn er en hoe kun je deze het beste inzetten?

Onderzoek: Wat wil de stress jou duidelijk maken en welke gevoelens maakt het los? Welke doelen streef je na en wat is er voor nodig om ze te bereiken? Welke persoonlijke waarden en sterke eigenschappen zijn voor jou belangrijk? Hoe kun je je persoonlijke waarden en sterke kanten maximaal inzetten in je leven? Welke activiteiten en relaties zijn voor jou het meest zinvol? Waar ben je het meest bij betrokken en wil je meer ruimte geven?  Wat is de betekenis van jouw stress en waarom is het belangrijk om jezelf hier grondig in te verdiepen? Leer op een flexibele manier met de positieve en negatieve aspecten van stress om te gaan.

Omarm de stress: Maak kennis met het natuurlijk hulpvermogen van stress. Er zijn meerdere stressresponsen en ze zijn allemaal nuttig. Dit lijkt nu wat abstract en vaag, maar in de workshop wordt het allemaal uitgelegd. Dit zal je kijk op stress veranderen en de uitwerking van stress in je lichaam zal veranderen. Dit is geen zweverig psychologisch gebabbel. Een andere kijk op stress en omgang met stress zorgt ervoor dat je een gezondere stressrespons opwekt. Omarm en accepteer jezelf, want jij hebt het recht er te zijn. Leer hoe je moeilijke periodes in je leven kunt afsluiten, zodat je verder kunt gaan met je leven.

Daadkrachtig: Na de workshop kun je stress hanteren en heb je weer aansluiting met de waarden die voor jou belangrijk zijn. Je wordt krachtiger en moediger en durft daardoor meer ruimte in te nemen. Je gelooft meer in jezelf en wat je aankunt. Het kennis maken met de stressresponsen en omarmen van de stress en zorgen ervoor dat je je bewust gebruik gaat maken van het natuurlijk hulpvermogen van stress. Maak je geen zorgen, dit leer je allemaal in de workshop en kun je uitgebreid oefenen.

 

De GOOD stress workshop bij Coaching Vitaal 3

Daarom werkt de G.O.O.D. stress workshop…

Je maakt kennis met het natuurlijk hulpvermogen van stress en hoe je hier optimaal gebruik van kunt maken. De praktische workshop geeft jou specifieke tools zoals oefeningen en strategieën waarmee je stress kunt hanteren. Er zijn gerichte oefeningen waarin je leert om beter met je tijd en taken om te gaan en om structuur aan te brengen in je leven en op je werk.

Je leert om de juiste knoppen in te drukken zodat je je minder overspoeld voelt door acute stress. Je leert een strategie kennen waardoor je ongezonde stressreacties gaat afleren en gezonde stressreacties gaat aanleren. Je maakt kennis met een handige set ontspanningsoefeningen waardoor je in korte tijd jezelf kunt opladen en ontspannen wordt. Je kunt tijdens de workshop gebruik maken van mijn kennis op verschillende gebieden. Gebieden die belangrijk kunnen zijn en verband houden met stress. Zoals slaapproblemen, vitaliteit, overgewicht, burn-out en emotiemanagement. Deze brede aanpak zorgt ervoor dat jouw problemen hier worden opgelost!

Desiree, Tamara en Daniëlle bevelen Coaching Vitaal aan

 

Zorg dat stress een goede plek in je leven gaat innemen, breng een gezonde balans aan

Vijf redenen voor deelname aan de GOOD stress workshop:

 1. Stress is heel divers en dit gegeven vraagt een aanpak die hierop inspeelt. Zoals oplossingen op het gebied van beter slapen, ontspannen, gebruik maken van je natuurlijke stressresponsen, je emoties begrijpen, je bewust zijn van je sterke en minder sterke kanten, omgaan met je tijd, prioriteiten stellen, je beweegredenen en motieven kennen, keuzes maken in je leven en nog veel meer!
 2. In korte tijd leer je beter omgaan met je stress, dat gaat je leven positief veranderen.
 3. Lees de ervaringen van Daniëlle, Tamara en Desiree en raak overtuigd van mijn aanpak en kwaliteiten op het gebied van stress- en voedings- en lifecoaching.
 4. De op maat gesneden coachgesprekken en het oefenmateriaal passen naadloos bij jouw behoefte. Je volgt géén standaard workshop. Jouw tijd is kostbaar. Daar hou ik rekening mee.
 5. Ben je achteraf niet tevreden, dan geldt de niet goed, geld terug garantie.

Doe mee en meld je aan!

 

 

 

 

De workshop kun je volgen bij mij in Nieuwkoop of via Skype en wordt aangeboden in vier vormen, je kunt kiezen uit:

 1. G.O.O.D. stress consult van een uur + opvolggesprek van 30 minuten.
 2. G.O.O.D. stress workshop van drie coachgesprekken.
 3. G.O.O.D. stress workshop van zes coachgesprekken.
 4. Beter met stress, live groeps- of online individuele workshop.

Aanmelden workshop GOOD food bij Coaching Vitaal    Ik stel de workshop nog even uit

good food en life workshop bij Coaching Vitaal

Het kan voor jou een grote stap zijn om je aan te melden voor een workshop bij een coach die je niet kent. Of waarvan je niet zeker weet of die jou kan helpen. Daarom kun je tijdens een telefonisch of skype-gesprek kennis met mij maken (als je in de buurt woont, spreken we gewoon persoonlijk af). Is er een klik en heb je het gevoel dat ik jou kan helpen, dan pas gaan we starten. Bel me voor het plannen van een gesprek op 06 424 89 223 of stuur een mail naar mail@coachingvitaal.nl.

De GOOD stress garantie van Coaching Vitaal

Waarom ik jou serieus neem en je geen kosten hebt als je toch niet tevreden bent.

 

Werk een-op-een met mij om beter met stress om te kunnen gaan. Lees mijn verhaal waarin ik beschrijf hoe mijn leven een positieve wending kreeg en alles uiteindelijk samen kwam in mijn aanbod. Op deze pagina lees je over de oplossingen voor jouw problemen. Ga naar Over Irene.