Cursus beter slapen

Je leest het goed, start je nu met de 3 of 6-weken durende G.O.O.D. stress workshop, dan krijg je van mij de slaapcursus t.w.v. € 256 er gratis bij. Voor jou geen slapeloze nachten meer na het volgen van de slaapcursus.

Met de slaapcursus brengen we samen jouw slaapgewoonten in kaart en je krijgt direct feedback over de verbeteringen die je kunt aanbrengen. Ook als je al van alles hebt geprobeerd. Het werkt zelfs als je denkt dat je ’s nachts geen minuut slaapt!

De slaapcursus neemt circa drie uur van jouw en mijn tijd in beslag. Deze uren worden verdeeld over twee coachgesprekken. Het is een volwaardige cursus. De cursus is onlangs vernieuwd met de laatste inzichten van het nieuwste boek van W. Chris Winter ‘Waarom je niet slaapt en hoe het op te lossen’ erin verwerkt.

Na de stress workshop en de slaapcursus maak jij je niet meer druk over wakker liggen in bed. Jij weet ook hoe je het natuurlijk hulpvermogen van stress kunt gebruiken. Je krijgt daardoor meer grip op stressvolle situaties. Als je nu met dit sterke duo start, dan ga jij een fijne ontspannen en uitgeruste zomer tegemoet!

Start nu met de G.O.O.D. stress workshop en ontvang de cursus er bij.
Bel met 06 424 89 223 of mail naar mail@coachingvitaal.nl.

Met vitale groet,

Irene Schaap