De gouden VIP GOOD combinatie

De VIP workshop voor vrouwen die hulp nodig hebben op het gebied van gezonde voeding en tegelijkertijd beter omgaan met stress
 • De aanpak waar je meer grip krijgt op stress.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen en energie.
 • Een persoonlijke methode waar je alleen leert wat jij nodig hebt.
 • De workshop waar je leert wat de gezonde voeding is voor jou.
 • Eindelijk een programma waar je leert volhouden op het gezonde pad te blijven.

De verleiding van lekker eten is overal om ons heen

We leven in een dik makende maatschappij. We worden continu verleid met lekker eten, snacks, drankjes en hapjes. Overgewicht is een steeds groter wordend probleem. Het is heel erg lastig om een gezond gewicht te bereiken en dit te behouden. Ook is het steeds moeilijker geworden om je weg te vinden op het gebied van gezonde voeding. De schappen in de supermarkt met superfoods worden steeds breder. Je krijgt op het internet, de kranten of in tijdschriften heel veel verschillende informatie over voeding. Je mag geen vlees, suiker, vet, brood of zuivel meer eten. Gelukkig heeft Coaching Vitaal een oplossing hiervoor gevonden.

Wanneer je doorslaat in je gezonde leefstijl

Het is lastig om de juiste keuzes te (blijven) maken en aan de andere kant kun je daar ook in doorslaan. Dat gaat vaak heel geleidelijk. Je hebt namelijk op het gebied van voeding voor jezelf en/of je gezin een aantal gewoonten ontwikkelt. Die gewoonten zijn in de loop van de tijd gevormd. Je krijgt daarbij invloeden mee vanuit je eigen opvoeding, je partner, kinderen, vrienden en kennissen, je werkkring, hobby’s, boeken, gezondheid en de (sociale) media. Uiteindelijk heb je een structuur opgebouwd waar je heilig in gelooft. Jij zal zelden zomaar iets eten of drinken. En als je je laat gaan, dan heet dat zondigen. Je houdt vast aan een strak regime en voelt je daar fijn bij. Want je heb alles onder controle. Jij zorgt ervoor dat jij en je naasten gezond blijven. Het is bijna een dagtaak geworden om dit in goede banen te leiden. En ook heel lastig want de buitenwereld werkt niet altijd mee. Als je de workshop volgt dan ga jij leren meer ontspannen om te gaan met voeding en zul je merken dat de voedingsscan jou gaat helpen om de puntjes op de i te zetten.

Waar kan het zomaar fout gaan?

Je bent bang dat als je de touwtjes over wat je eet en drinkt laat vieren, dit direct negatieve gevolgen heeft. Bijvoorbeeld dat je onvoldoende stoffen binnenkrijgt, er bepaalde lichamelijke klachten terugkeren, je een ziekte ontwikkelt of dat je minder energie krijgt. Het kan ook zijn dat je bang bent dat een meer flexibele houding ten aanzien van voeding ervoor zorgt dat je doorschiet naar de andere (ongezonde) kant. Maar is jouw strakke regime eigenlijk gebaseerd op ware feiten? Ben je wel zo gezond bezig? Kun jij de wetenschappelijke bewijzen wel doorgronden van theorieën die voedingsgoeroe’s de wereld inzenden en waar jouw regime misschien op is gebaseerd? De workshop is erop gebaseerd om jou een geruster gevoel te geven omdat je na afloop een gezond voedingspatroon hebt aangeleerd.

Tamara-Vijverberg-beveelt-de-GOOD-stress-en-FOOD-workshop-aan-bij-Coaching-

Tamara volgde de gouden combinatie van zes weken, lees waarom ze enthousiast is over de workshop.

Wanneer je doorslaat in je ongezonde leefstijl

Je weet dat je overgewicht hebt, maar het lukt niet om het vol te houden (dat is ook lastig, tenzij je leert hoe dat moet). Dus bereik je nooit je doel. Of je bent succesvol in het afvallen met een groep, maar als je weer een paar maanden verder bent en er alleen voor staat, vliegen de kilo’s er weer bij. Soms zelfs meer dan de periode voor je begon met het lijnen. Je kijkt in de spiegel en ziet het resultaat van jouw leefstijl. Je schaamt je, je maakt je zorgen over de toekomst en je weet dat er iets moet veranderen. Je neemt een abonnement op de sportschool maar eigenlijk vind je er geen bal aan. Dus na een paar maanden geef je het op. Dit is een strijd waar je de hele dag mee bezig bent en dit levert jou stress op. Schrik niet over het beeld wat ik hier schets. Ik wil dat je verder leest omdat de workshop zeker voor jou een passend programma kan samenstellen.

Hoe stress ervoor zorgt dat we onze doelen niet halen

Je kunt overal stress van krijgen. Als je je door stress laat overspoelen dan kun je daar angstig en onzeker van raken. Je kunt met stress in een soort van vicieuze cirkel komen. Het is dan lastig om eruit te komen. Als je je leven alleen laat beïnvloeden door het negatieve van stress, dan zal daar weinig positiefs uit voortkomen. Stress kan ervoor zorgen dat je je alleen voelt en onbegrepen. Je voelt je dan somber en bitter. Je sluit je af voor de mensen in je omgeving. Je sluit je af voor de problemen die je eigenlijk moet oplossen en ontwijkt lastige situaties waar je eigenlijk niet onderuit kan. Je schuift alles op de lange baan en denkt: later ga ik het aanpakken, eerst uit de lastige periode komen waar ik nu in zit. Maar wanneer dan? Haak niet af, lees vooral verder dan komt er voor jou ook een oplossing voor je stress.

e GOOD food en stress workshop

Ben jij een control freak?

Het krampachtig alles onder controle willen houden is een vermoeiende leefstijl wat veel stress kan veroorzaken. Je moet in je leven veel ballen omhoog houden. Jij zorgt ervoor dat alles in je leven op rolletjes loopt. Dat je bedrijf goed loopt. Dat iedereen zijn werk en klusjes naar behoren uitvoert. Jij zorgt voor je zieke vader of moeder. Jij brengt de kinderen naar hun sportclubs. Jouw huis is schoon en opgeruimd. De tuin staat er altijd mooi bij en de vakanties zijn tot in de puntjes geregeld. Jij moet ervoor zorgen dat je goed geïnformeerd blijft over alles wat belangrijk is in het leven. Jouw huid is fris en jeugdig. Jouw haar moet altijd goed zitten. Met de gecombineerde workshop maak je kennis met de helpende energie die stress kan geven en leer je naar de waarden te leven die voor jou belangrijk zijn.

Altijd het allerbeste willen doen

Je koopt niet zomaar een mascara, nee het moet de nieuwste en beste zijn die maar te koop is. Jij neemt geen pakje brood mee voor de lunchpauze, nee jij zorgt voor een uitgebalanceerde lunch met veel groenten, geen kleurstoffen, niet teveel zout, zeker geen koolhydraten of suikers of gluten en verzadigde vetten. Je doet dit allemaal omdat jij het van jezelf verwacht. Je wilt jezelf niet teleurstellen. En toch ben je niet gelukkig. Je weet eigenlijk niet meer wat je zelf wilt. Je voelt een constant opgejaagd gevoel. Maar je schuift het knagende gevoel weg en holt gewoon verder. Volg de gecombineerde workshop en krijg aansluiting met de waarden die jij belangrijk vindt en breng een balans aan in je leefstijl.

De meeste mensen willen geen stress in hun leven. Maar omdat je daar niet altijd invloed op hebt, maak je je daar weer druk over. Je gaat stress zoveel mogelijk vermijden en je doet oefeningen om ontspannen te worden als je voor een stressvolle gebeurtenis staat. Alleen het helpt allemaal zo weinig. Je krijgt de stress niet onder controle.

De oplossing op maat die jou gaat helpen op het gebied van stress en voeding

Jij kunt ook leren om goed te worden in stress. Jij kunt ook meer zelfvertrouwen krijgen. Je hoeft niet bang te zijn voor stress. Je moet alleen leren hoe je de natuurlijke hulp van stress kunt inschakelen in je dagelijks leven. Tegelijkertijd zorgt je nieuwe eetpatroon ervoor dat je alle stoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Uiteindelijk kun je je beter staande houden in onze dik makende maatschappij. Je gewicht zal stabieler worden en dat levert gezondheidswinst op. Je maakt je niet langer druk over je voedingspatroon omdat je weet dat je goed bezig bent. Je krijgt overzicht en rust en de vaardigheden om jezelf bij te sturen als dat nodig is.

De gouden VIP combinatie: de G.O.O.D. food én de G.O.O.D. stress workshop in 6 weken

Jij hebt de kans om 6 weken lang intensief met mij samen te werken. De dubbele aanpak zorgt ervoor dat jij in korte tijd een ontwikkeling doormaakt. Jouw leven krijgt een boost. Je gaat werken aan de verschillende situaties op voedingsgebied waar je mee geholpen wilt worden. Je krijgt tijdens de gouden G.O.O.D. workshop een set gereedschappen op maat die je gaat gebruiken in je leven. Na de workshop ga je anders met voeding en stress om!

De extra’s van de gouden VIP workshop

 • De dubbele aanpak van coaching op het gebied van stress en voeding zorgt ervoor dat je betere resultaten haalt.
 • De intensieve workshop is inclusief alle coachgesprekken die je nodig hebt (de ‘normale’ 6 wekelijkse workshop is inclusief 6 coachgesprekken). De extra gesprekken kun je in het begin goed gebruiken om alles goed op de rit te zetten. Er is meer tijd om vragen te stellen over de methode en de oefeningen.
 • De workshop van 6 weken hoeft niet wekelijks plaats te vinden. Maar mag in onderling overleg over een langere periode worden verdeeld.
 • Inclusief oefenmateriaal dat je wordt toegestuurd gedurende de duur van de workshop.
 • Na de workshop spreken we een opvolggesprek af van 60 à 70 minuten (de opvolggesprekken van de andere ‘gewone’ workshops zijn korter).
 • Ook voor deze workshop geldt de ‘niet goed geld terug’ garantie.
 • Denk je dat de kosten voor de deelname aan de workshop 2 x € 487= € 974 bedragen? Aangezien de food en de stressworkshop zijn samengevoegd? En je alle coachgesprekken krijgt, die jij nodig hebt? Ik kan je geruststellen! Dat is niet het geval! Klik op de link hieronder voor het complete prijsplaatje.
De gouden VIP GOOD workshop bij Coaching Vitaal

De VIP workshop: zet jezelf bovenaan het lijstje ‘things to do today’ en vergroot je zelfvertrouwen en maak kennis met de gezonde voeding die bij jou past!

Ik stel de workshop food nog even uit