Deelname GOOD food & life workshop

Good food en life workshop bij Coaching Vitaal

Good food & life consult = extra waarde

Met een consult krijg je veel waarde voor je geld. In een volwaardig coachgesprek + opvolggesprek kun je uiteenlopende problemen bespreken en vragen voorleggen. Je krijgt nieuwe inzichten en samen met de praktische adviezen hebben ze een positieve invloed op je leven. Je wilt toch ook zeker weten dat je goed bezig bent met je voeding? Dat je niet teveel calorieën binnenkrijgt of bezig bent met een dieet dat schadelijk is voor je lichaam?

De food & life workshop met 3 coachgesprekken

Met de workshop kun je in 3 coachgesprekken problemen tackelen en oplossen. Je kunt ongezonde voedingsgewoontes eindelijk afleren en een volwaardig voedingspatroon aanleren. Heb je slaap problemen, zodat het voor jou heel moeilijk is om een nieuwe leefstijl vol te houden? Met een slaapscan breng ik jouw slaapgedrag in kaart en lopen we de probleemgebieden een voor een door. Heb je een stressvol leven waardoor het lastig is om je te focussen? Dan ruimen we tijd in om te zorgen dat je beter met de stress in je leven kunt omgaan, zodat je de doelen die je wilt bereiken wel gaat halen.

De workshops met 3 of 6 coachgesprekken hoeven niet wekelijks plaats te vinden. Maar mogen in onderling overleg over een langere periode worden verdeeld.

De food & life workshop met 6 coachgesprekken

Jij hebt de kans om actief aan de slag te gaan met issues die je hebt op het gebied van voeding. Het heet niet voor niets een workshop, dus je krijgt opdrachten via de mail toegestuurd. Met deze oefeningen kun je nieuwe vaardigheden aanleren zodat je bijvoorbeeld ongezond eetgedrag kunt omzetten in een gezond eetpatroon. Een voedingsscan maakt duidelijk waar jouw voeding ontoereikend is en de broodnodige aanvulling nodig heeft. In de coachgesprekken kun je in vertrouwen praten over alles wat je dwars zit en waar je een oplossing voor zoekt. Hoe vaak neem je de tijd om samen met een coach in een goed gesprek tot de kern van een probleem te komen? Zodat je uiteindelijk met de nieuwe inzichten grote stappen gaat maken naar een leven met meer zelfvertrouwen, betere gezondheid, verhoogde vitaliteit en een normale omgang met voeding.

Productaanbod Coaching Vitaal

De niet tevreden geld terug garantie van Coaching Vitaal

De niet tevreden, geld terug garantie: omdat ik met minder geen genoegen mee en dat ook niet van jou verwacht.

Heb je een werkloosheidsuitkering of bijstand, dan geldt voor jou een voordeliger tarief. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Een coachgesprek is op afspraak, duurt 60 tot 70 minuten, en kan via Skype of persoonlijk plaatsvinden.
  • De G.O.O.D. food & life workshop is inclusief materiaal (pdf) en wordt via e-mail toegezonden.
  • De Algemene Voorwaarden van Coaching Vitaal zijn van toepassing.

Aanmelden workshop GOOD food bij Coaching Vitaal   Ik stel de workshop nog even uit