Deelname GOOD stress workshop

De GOOD stress workshop bij Coaching Vitaal 3

GOOD stress consult = extra waarde

Met een stress consult krijg je veel waarde voor je geld. In een volwaardig coachgesprek + opvolggesprek en oefeningen die je krijgt toegestuurd, kun je brandende problemen bespreken. Je krijgt nieuwe inzichten en samen met de praktische adviezen hebben ze een positieve invloed op je leven.

Je hoeft niet wakker te liggen voor een presentatie die je moet gaan geven, je mag hulp inroepen als er veel taken op je liggen te wachten en je geen overzicht meer hebt en je kan een methode aanleren zodat je met meer vertrouwen de stress in je dagelijks leven kunt hanteren. Je kunt ook starten met een eenmalig consult en dan instappen op een van de workshops.

GOOD stress workshop met 3 coachgesprekken

Met deze workshop ga jij een grote sprong maken op stressgebied. Je kan in een rustig tempo de oefeningen uitwerken die je van mij ontvangt tijdens de workshop. Je gaat inzichten krijgen en nieuwe methodes toepassen. Daarom heet het ook een workshop: je gaat zelf aan de slag. Drie waardevolle coachgesprekken waar ik naar je luister en richting geef, staan aan de basis van deze workshop. Je geeft jezelf hiermee de kans om uit een problematische vicieuze cirkel te komen. Eindelijk leer je een systeem om prioriteiten te kunnen stellen. Dit systeem kun je gebruiken als je jezelf uit het oog bent verloren om jezelf weer op de kaart te zetten. Je kunt het ook gebruiken als er veel taken op je liggen te wachten en je het overzicht kwijt bent. Welk brandend probleem jij ook hebt op stressgebied, met deze workshop ga je een oplossing vinden!

arrow

De workshop hoeft niet wekelijks plaats te vinden. Maar mag in onderling overleg over een langere periode worden verdeeld.

GOOD stress workshop met 6 coachgesprekken

Met deze workshop is er geen tijddruk en heb je de luxe om echt heel veel problemen die er bij je spelen op stressgebied op te lossen. Voel je je regelmatig overspoeld in een stress situatie? Ben je onzeker en baal je van deze situatie omdat je geen nieuwe uitdagingen durft aan te gaan? Heb je een leven waar je omgeving veel van je verwacht, maar twijfel je aan jezelf? Of wil je een betere balans krijgen tussen werk en privé? Is het moeilijk om jezelf te zijn en houden anderen geen rekening met jou? Ben je altijd bezig om je drukke leven te stroomlijnen, maar loopt het toch in het honderd en ben je aan het verzuipen in vele taken en activiteiten? Zorg dat je ongezonde stress aanpakt en geef je leven een positieve draai!

arrow

De workshop met 6 coachgesprekken hoeft niet wekelijks plaats te vinden. Maar mag in onderling overleg over een langere periode worden verdeeld.
De GOOD stress garantie van Coaching Vitaal

Lees hier meer over de niet tevreden, geld terug garantie.

  • Heb je een werkloosheidsuitkering of bijstand, dan geldt voor jou een voordeliger tarief. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Een coachgesprek is op afspraak, duurt 60 tot 70 minuten, en kan via Skype of persoonlijk plaatsvinden.
  • De G.O.O.D. stress workshop is inclusief materiaal (pdf) en wordt via e-mail toegezonden.
  • Voor alle workshops is de 'niet tevreden geld terug' garantie van toepassing.
  • De Algemene Voorwaarden van Coaching Vitaal zijn van toepassing.

Aanmelden workshop GOOD food bij Coaching Vitaal    Ik stel de workshop nog even uit