Mag ik je helpen en mijn kennis met je delen? Ik weet hoe moeilijk het is om bepaalde gewoonten te veranderen en om vol te houden. De oefeningen en tips die anderen hebben geholpen gaan jou ook helpen.

Met vitale groet,

Irene

Drie tips en oefeningen die jou wilskrachtiger maken (en uiteindelijk gelukkiger, meer ontspannen en doelgerichter).

 • Vergroot je wilskracht

  Een simpele oefening om delen van de hersenen die samenhangen met concentratie, afleidingen negeren en impulsbeheersing te trainen. Ga na de oefenperiode gewoon door, verander jezelf in een wilskrachtbeest!

 • Uitstelgedrag aanpakken

  Morgen ga je echt beginnen met lijnen, gezond eten, sporten, de administratie afhandelen, de belastingen regelen, enzovoorts, enzovoorts. Lees vandaag de tips en oefening en pak jezelf aan!

 • Ongewenste gedachten stoppen

  Gedachten, angsten en verlangens die je probeert uit te bannen worden steeds sterker. Je blijft erover malen en hoe harder je ze probeert weg te stoppen, ze worden steeds dwingender en overtuigender. Leer hoe je dit kunt stoppen, zodat je beter inslaapt, je niet langer droomt over ‘verboden’ voedingswaren en rust krijgt in je hoofd.

arrow
Gratis downloaden
arrow

Tip: gratis miniworkshop: Beter met stress

de GOOD stress workshop bij Coaching VitaalMeld je nu ook aan voor de gratis miniworkshop Beter met stress die binnenkort het licht ziet. Elke week ontvang je een oefening. Na vier weken tijd is jouw mindset over stress veranderd.

Wil jij ook:

 1. beter omgaan met stress?
 2. helpende stressresponses leren kennen?
 3. je zelfvertrouwen een boost geven?
 4. leven naar de waarden in het leven die voor jou belangrijk zijn?
 5. je meer ontspannen voelen?

privacy Af en toe ontvang je van mij een vitaliteitstip per email