Elke maand een gratis meditatie, trance reis of zelfhypnose

Er is voor mij niets leuker dan iets weg te geven en af te stemmen op gelijkgestemden! Geven maakt mij blij en dankbaar. Ik voel dat ik mijn stem heb gekregen om het te gebruiken voor een groter doel. Het grotere doel is om jou te mogen helpen je bewustzijn te vergroten zodat je bepaalde doelen gaat bereiken. Ik wil je daarin ondersteunen, een zetje in de goede richting geven en een transformatie bij jou in gang te zetten.

Elke maand plaats ik op deze pagina een persoonlijk door mij ingesproken visualisatie, geleide meditatie, hypnose of trance reis. Stel je open, volg mijn stem en ontvang wat er nodig is voor jou.

Wat je kunt verwachten

Elke maand dus een nieuwe opname. De oude opname is daarna niet meer te downloaden. Hieronder licht ik alvast een tipje van de sluier over wat je kunt verwachten gedurende het jaar:

  • Een strandwandeling voor ontspanning en beter slapen.
  • Een kleurenkoepel visualisatie.
  • Volg het pad naar je innerlijke gids, ontvang antwoorden.
  • Gronden en opladen vanuit moeder aarde.

De huidige downloadbare opname

De huidige trance reis leid je naar een bron van energie en zelfheling.

Affirmatie: liefdevol breng ik mijn gedachtewereld en mijn lichaam in evenwicht. Ik kies nu gedachten die mij goed doen voelen.

Een begeleidende affirmatie

Het regelmatig luisteren naar de opname, zal zorgen voor veranderingen in je leven. Het actief inzetten van de begeleidende ingesproken positieve affirmatie, zorgt voor bekrachtiging van de geluidsopname. Elke maand kun je dus persoonlijk aanhaken op de ingesproken visualisatie, meditatie, hypnose of trance reis. Je kunt je eigen terugkerende thema’s meenemen, zodat je meer in balans zult komen en toewerkt naar acceptatie, waardering en liefde voor jezelf, je omgeving en het grotere geheel.

Stuur mij je verzoeken

Heb je persoonlijke verzoeken aan mij? Zoals een bepaald thema, probleem of uitdaging? Zou je graag een geleide meditatie binnen een bepaalde omgeving willen ontvangen? Zoals een bos of een fantasieplek? Stuur mij dan een berichtje via mail@coachingvitaal.nl. Of app naar 06 424 89 223. Of stuur mij hier een berichtje.

Irene Schaap Hypnotherapeut bij Coaching Vitaal
Coach, bewustzijn- en energetisch trancewerker