Elke maand een gratis meditatie, trance reis of zelfhypnose

Er is voor mij niets leuker dan iets weg te geven en af te stemmen op gelijkgestemden! Geven maakt mij blij en dankbaar. Ik voel dat ik mijn stem heb gekregen om het te gebruiken voor een groter doel. Het grotere doel is om jou te mogen helpen je bewustzijn te vergroten zodat je bepaalde doelen gaat bereiken. Ik wil je daarin ondersteunen, een zetje in de goede richting geven en een transformatie bij jou in gang te zetten.

Elke maand plaats ik op deze pagina een persoonlijk door mij ingesproken audio opname met een visualisatie, geleide meditatie, hypnose of trance reis. Stel je open, volg mijn stem en ontvang wat er voor jou nodig is.

Wat je kunt verwachten

Elke maand dus een nieuwe opname. De oude opname is daarna niet meer te downloaden. Hieronder licht ik alvast een tipje van de sluier over wat je kunt verwachten de komende maanden:

  • Een strandwandeling voor ontspanning en beter slapen (zie hier).
  • Een kleurenkoepel visualisatie.
  • Volg het pad naar je innerlijke gids, ontvang antwoorden (reeds geplaatst).
  • Gronden en opladen vanuit moeder aarde (is onderdeel van de mini training Verhoog je lichaamsbewustzijn).

Heling van het hart (chakra)

De inspiratie van deze meditatie is ingegeven door Greet Gevers, bezieler van Lief Lijf & Leven. Het is haar missie om vrouwen, mama’s, op een natuurlijke manier te ondersteunen naar balans in hun lijf en leven.

Inspiratie…

Laat je inspireren door deze meditatie en richt je blik geregeld naar binnen om schaduwdelen weer welkom te heten en naar het huis van je hart te leiden.

Een meditatie om je hart te helen. Je hart is een ruimte waar alle stukjes van jezelf, al je zelven in een liefdevol bewustzijn bijeengebracht worden om een harmonieuze eenheid te vormen. Een brede basis om met liefde naar jezelf en naar buiten te treden. Het bijeen brengen van alle delen die naar de schaduw zijn verwezen is een geleidelijk proces. De acceptatie van boze, afgewezen, lelijke of behoeftige delen die zich hebben teruggetrokken in het onbewuste. Over jezelf nadenken zal deze schaduwdelen stukje bij beetje terugbrengen in je bewustzijn. Laat je inspireren door deze meditatie en richt je blik geregeld naar binnen om schaduwdelen weer welkom te heten en naar het huis van je hart te leiden.

Affirmatie

Mijn hart vergeeft en bevrijdt. Het is veilig om van mezelf te houden. Innerlijke vrede is mijn doel.

Een begeleidende affirmatie

De uitwerking van het regelmatig luisteren naar de opname, zal voor iedereen anders zijn. Dat is ondermeer afhankelijk van je persoonlijke (spirituele) ontwikkeling. Het actief inzetten van de positieve affirmatie (zie boven), zorgt voor bekrachtiging van de geluidsopname. Lees hier meer over affirmaties. Elke maand kun je dus persoonlijk aanhaken op de ingesproken visualisatie, meditatie, hypnose of trance reis. Je kunt je eigen terugkerende thema’s meenemen, zodat je meer in balans zult komen en toewerkt naar acceptatie, waardering en liefde voor jezelf, je omgeving en het grotere geheel.

Voorbereiding luisteren opname

Luister naar de opname op een rustige plek waar je ongestoord kunt zitten of liggen. Niet als je een voertuig bestuurt ;). Met welk doel je ook naar de opnamen luistert, het zorgt ervoor dat je je even terugtrekt op je ‘eilandje van rust’. Je gunt jezelf verstilling en richt de blik naar binnen. De buitenwereld mag je loslaten, is niet belangrijk. Stel je open en nieuwsgierig op en label de indrukken die binnenkomen niet. Door geen oordeel te hebben, kun je uit de onderstroom waardevolle informatie oppikken. Soms haal je daar directe inzichten uit, soms pas na verloop van tijd. Vertrouw erop dat je eerste indrukken juist zijn. Ga ze niet rationaliseren en analyseren.

Extra verdieping

Als je klaar bent met de opname, kun je met automatisch schrift de indrukken op papier zetten. Dit geeft extra verdieping aan je ervaring. Dat doe je eenvoudig door een schriftje en een pen te pakken en opnieuw te verstillen en je blik naar binnen te richten (via je borst naar binnen) en het gevoel terug te pakken wat je voelde tijdens het luisteren naar de opname. Zijn er bepaalde indrukken, gevoelens, emoties, gedachten naar boven gekomen? Zet je pen op het papier en laat de woorden uit je pen stromen, zonder erover na te denken. Het hoeft niet logisch te zijn of direct al duidelijk, dat volgt pas later als je bent uitgeschreven.

In plaats van schrijven kun je ook een tekening maken of gevolg geven aan een andere creatieve uiting. Doe gewoon wat er als eerste in je opkomt en wat goed voor jou aanvoelt.

Graag breng ik dit onder je aandacht

Stoppen met roken hoeft geen loodzware strijd te zijn! Voor spirituele mensen die persoonlijk willen groeien, ontwikkelde ik een bijzondere methode. Een respectvolle en liefdevolle methode om in 21 dagen afscheid te nemen van het roken. Het begint allemaal met het telefonisch consult. Kijk verder bij: Blauwdruk Stoppen met roken.

Irene Schaap Hypnotherapeut bij Coaching Vitaal
Coach, Hypnotherapeut, bewustzijn- en energetisch trancewerker