Elke maand een gratis meditatie, trance reis of zelfhypnose

Er is voor mij niets leuker dan iets weg te geven en af te stemmen op gelijkgestemden! Geven maakt mij blij en dankbaar. Ik voel dat ik mijn stem heb gekregen om het te gebruiken voor een groter doel. Het grotere doel is om jou te mogen helpen je bewustzijn te vergroten zodat je bepaalde doelen gaat bereiken. Ik wil je daarin ondersteunen, een zetje in de goede richting geven en een transformatie bij jou in gang te zetten.

Elke maand plaats ik op deze pagina een persoonlijk door mij ingesproken audio opname met een visualisatie, geleide meditatie, hypnose of trance reis. Stel je open, volg mijn stem en ontvang wat er voor jou nodig is.

Wat je kunt verwachten

Elke maand dus een nieuwe opname. De oude opname is daarna niet meer te downloaden. Hieronder licht ik alvast een tipje van de sluier over wat je kunt verwachten de komende maanden:

  • Een strandwandeling voor ontspanning en beter slapen (zie hier).
  • Een kleurenkoepel visualisatie.
  • Volg het pad naar je innerlijke gids, ontvang antwoorden (reeds geplaatst).
  • Gronden en opladen vanuit moeder aarde.

Internationale Vrouwendag 8 maart 2020

De geleide visualisatie (37 minuten) is voor vrouwen. Om je in contact te brengen met je krachtige vrouwelijke deel. Het brengt je in contact met je emoties. Hierbij is er geen oordeel… geen label… gewoon voelen wat er te voelen is. Loslaten wat er losgelaten mag worden. Zachtjes mag je je hart openen als de rozenblaadjes van een roos en kom je tot de kern van je zijn. Je mag contact maken met een energie die er altijd voor je is. Een krachtige, liefdevolle en ondersteunende energie van alle vrouwen die leven en ooit geleefd hebben. Het is een energie en ook een onderdeel van jouw DNA. Je neemt ook iets mee terug om nadere duiding over te krijgen. Je kunt zo vaak je wilt, terugkeren naar deze plek.

Deze opname is vrij ongepolijst. Als ik een sessie in mijn praktijk doe samen met een cliënt, kan ik mij eenvoudig afstemmen op hem of haar. Ook schrijf ik wel scripts die ik inspreek. Maar voor deze visualisatie heb ik mij ingevoeld en afgestemd op vrouwen van overal en altijd.

Affirmatie

Ik word gezien en gewaardeerd op de meest positieve manier. Ik ben geliefd.

Een begeleidende affirmatie

De uitwerking van het regelmatig luisteren naar de opname, zal voor iedereen anders zijn. Dat is ondermeer afhankelijk van je persoonlijke (spirituele) ontwikkeling. Het actief inzetten van de positieve affirmatie (zie boven), zorgt voor bekrachtiging van de geluidsopname. Lees hier meer over affirmaties. Elke maand kun je dus persoonlijk aanhaken op de ingesproken visualisatie, meditatie, hypnose of trance reis. Je kunt je eigen terugkerende thema’s meenemen, zodat je meer in balans zult komen en toewerkt naar acceptatie, waardering en liefde voor jezelf, je omgeving en het grotere geheel.

Voorbereiding luisteren opname

Luister naar de opname op een rustige plek waar je ongestoord kunt zitten of liggen. Niet als je een voertuig bestuurt ;). Met welk doel je ook naar de opnamen luistert, het zorgt ervoor dat je je even terugtrekt op je ‘eilandje van rust’. Je gunt jezelf verstilling en richt de blik naar binnen. De buitenwereld mag je loslaten, is niet belangrijk. Stel je open en nieuwsgierig op en label de indrukken die binnenkomen niet. Door geen oordeel te hebben, kun je uit de onderstroom waardevolle informatie oppikken. Soms haal je daar directe inzichten uit, soms pas na verloop van tijd. Vertrouw erop dat je eerste indrukken juist zijn. Ga ze niet rationaliseren en analyseren.

Extra verdieping

Als je klaar bent met de opname, kun je met automatisch schrift de indrukken op papier zetten. Dit geeft extra verdieping aan je ervaring. Dat doe je eenvoudig door een schriftje en een pen te pakken en opnieuw te verstillen en je blik naar binnen te richten (via je borst naar binnen) en het gevoel terug te pakken wat je voelde tijdens het luisteren naar de opname. Zijn er bepaalde indrukken, gevoelens, emoties, gedachten naar boven gekomen? Zet je pen op het papier en laat de woorden uit je pen stromen, zonder erover na te denken. Het hoeft niet logisch te zijn of direct al duidelijk, dat volgt pas later als je bent uitgeschreven.

In plaats van schrijven kun je ook een tekening maken of gevolg geven aan een andere creatieve uiting. Doe gewoon wat er als eerste in je opkomt en wat goed voor jou aanvoelt.

Graag breng ik dit onder je aandacht

Stuur mij je verzoeken

Heb je persoonlijke verzoeken aan mij? Zoals een bepaald thema, probleem of uitdaging? Zou je graag een geleide meditatie in een bepaalde omgeving willen ontvangen? Zoals een bos of een fantasieplek? Stuur mij dan een berichtje via mail@coachingvitaal.nl. Of app naar 06 424 89 223. Of stuur mij hier een berichtje.

Irene Schaap Hypnotherapeut bij Coaching Vitaal
Coach, bewustzijn- en energetisch trancewerker