De GOOD stress en food & life garantie

De niet tevreden geld terug garantie van Coaching Vitaal

Beste belangstellende,

Ik wil dat je tevreden bent en dat de stressmethode en de food & life workshop jouw leven positief gaan beïnvloeden. De GOOD stress workshop is een nieuwe methode voor actieve, werkende en zorgende vrouwen. Voor vrouwen die zich overspoeld voelen door stress, geen overzicht hebben in de vele taken die er liggen, zich geleefd voelen door hun omgeving, ’s nachts piekeren over de volgende dag, overal tegenop zien, geen plezier meer hebben in hun werk, angst hebben om ziek te worden door stress en dit allemaal niet langer kunnen opbrengen.

De GOOD food & life workshop is speciaal samengesteld voor vrouwen. Vrouwen die al jaren een gezonder gewicht willen, maar het niet kunnen volhouden. Je houdt je vetten en koolhydraten in de gaten en doet je best om zo gezond mogelijk te eten, maar je hebt nog steeds niet het lijf dat je wilt. Je gewicht gaat op en neer als een jojo, maar je voelt je nooit echt lekker in je vel zitten. Je bent het beu om altijd met voedsel en je gewicht bezig te zijn… soms ben je zelfs uitgeput!

Mocht je na afloop van een van de workshops merken dat de methode geen invloed heeft op jouw stresservaring of op het gebied van voeding en lifecoaching, dan krijg je het geld teruggeboekt op je rekening. Door je deelname loop je dus geen enkel risico. Je hebt dus recht op retour, hoewel je de workshop al hebt afgerond.

Is de workshop toch niet wacht je ervan verwachtte, dan krijg je zonder opgave van reden
je geld terug. Geen stress dus over je deelname!

Ik wil er zeker van zijn dat je 100% tevreden bent na het volgen van een van de workshops.

Irene Schaap van Coaching Vitaal