Online stress workshop

Maak jij je regelmatig zo druk dat je hart in je keel klopt? Voel je je overspoelt en heb je geen controle meer over de situatie? Zie je sterk op tegen bepaalde activiteiten? Of kun je er geen vinger opleggen en voel je je gewoon moe, gespannen en geïrriteerd?  

Neem deel aan de workshop Grip op je stress storm en leer in vier weken tijd een methode om beter met negatieve stress om te gaan.

 • Na het volgen en toepassen van de workshop raak je niet meer overspoeld door stress.
  Je voelt je krachtiger door het toepassen van je persoonlijke waarden.
  Dag na dag groeit je gevoel van welbevinden.
  Je bereikt een gezonder, positiever en meer ontspannen leven.
  Het geeft een boost aan je zelfvertrouwen en je creëert een positieve flow voor je werk, relatie, gezin en sociale leven.

De workshop staat voor je klaar!

 • Volg de workshop in je eigen tempo.
 • Ontvang de gehele workshop in een keer.
 • Doe de workshop met een buddy en ervaar de kracht van
  samenwerking.
 • Extra coaching voor verdieping en ondersteuning is inbegrepen.

Grip op je stress storm, deelname met een buddy

Heb je zin om de workshop samen met een buddy zoals een collega, vriendin of zus te volgen? Meer informatie over de buddy workshop lees je hier: KLIK HIER.


Gitta en Kelly

Kelly en Gitta volgden de buddy workshop. Hier lees je wat zij ervan vonden:

Wij hebben de buddy workshop als zeer prettig ervaren.
Dit komt doordat er veel inzichten zijn geweest in hoeveel verschillende gevoelens en emoties je op een dag ervaart. Daar hadden we beide geen idee van. De verbind- en zorgrespons, uitdagingsrespons en vecht- en vlucht respons waren niet geheel onbekend maar wel heel duidelijk beschreven, zodat je er toch weer bewuster van bent en blijft. Het hangt zelfs op de wc deur als geheugensteuntje. Door de opdrachten met je buddy te delen, ga je op een veilige manier uit je comfortzone. De zone waar je ontwikkelt en groeit dus heel waardevol.
De workshop zit helder in elkaar. Een lage drempel om naar je zelf en je patronen te kijken. Ook is het goed in 4 weken te doen, maar wij hebben ook ervaren dat als er iets tussen komt waardoor je even geen tijd hebt, het makkelijk weer op te pakken is.
Dankbare en lieve groet

Gitta en Kelly


Een overzicht van de workshop Grip op je stress storm
Inclusief een telefonische coach sessie van 60 minuten.

Week 1

 • Introductie met informatieve film (23 minuten) over stress.
 • Oefening 1: Anders omgaan met stress.
 • Oefening 2: Bewustwording stress.
 • Oefening 2a: Delen met een ander.

Week 2

 • Meer informatie over stress (verdieping).
 • Oefening 3: Vervolg bewustwording stress.

Week 3

 • Oefening 4: Ontdek de waarden die voor jou belangrijk zijn.

Week 4

 • Oefening 5: Vervolg waarden oefening en toepassen in je dagelijks leven. In deze laatste week komt alles samen en heb je een systeem geleerd om beter om te gaan met stressvolle situaties. Door de training elke dag toe te passen, leert je brein om beter met stress om te gaan, waardoor het minder snel in een vecht- en vluchtrespons terecht komt. Je mentale en lichamelijke welbevinden groeit dag na dag!
Meer rust, ontspanning en energie

Deze effectieve workshop heb ik met veel zorg samengesteld en ik weet zeker dat het jouw kijk op stress compleet zal veranderen. Het doel van de workshop is jouw dagelijks leven een stuk relaxter te maken. De inhoud van de workshop is inclusief een coach sessie van 60 minuten. Als je alle aanwijzingen van de cursus opvolgt, zul je een meer gezonde stress respons ontwikkelen. Ervaar je veel spanningen en voel je dat de stress met je op de loop gaat? Dan zal het volgen en toepassen van deze training ervoor gaan zorgen dat je beter kunt omgaan met stressvolle situaties.

De kracht in jezelf naar boven brengen bij Coaching Vitaal

Besef dat investeren in jezelf altijd je geld, tijd en aandacht waard is! Ook informeer ik je graag over het Coaching Compleet traject – Het roer omgooien bij mij in de praktijk. Dit traject sluit naadloos aan op deze workshop.

Bel 06 424 89 223 of mail mij via mail@coachingvitaal.nl als je contact met mij wilt.

Met vitale groet,
Irene Schaap