Hypnotherapie

Hypnotherapie en hypnose behandelingen: voluit leven in het hier en nu zonder belemmeringen en negatieve overtuigingen

Hypnotherapie hypnose bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Irene Schaap is Allround Hypnosetherapeut bij Coaching Vitaal. Zij is gespecialiseerd om  uiteenlopende geestelijke en lichamelijke klachten op te lossen en te verlichten met behulp van hypnose technieken.

Hypnosebehandelingen

 1. Hypnotherapie directe hypnose

De werking van hypnose eenvoudig uitgelegd

Stel je voor dat je brein een computer is die alle hardware bevat waar jouw persoonlijkheid in onderbewuste programma’s zijn opgeslagen. Jouw onderbewustzijn is opgebouwd uit vele delen die zijn ontstaan gedurende je leven. Deze delen zijn gekleurd en geladen door je ervaringen, voorkeuren, gewoonten, gevoelens en emoties. De hypnose is het gereedschap om direct contact met deze delen in het onderbewustzijn te maken. Het is een geschikte geestelijke toestand waarin je lichaam heel ontspannen is terwijl je geest wakker blijft. Als je in deze geschikte toestand bent aangekomen, hangt er geen sluier meer tussen de bewuste en de onderbewuste geest.

Nieuwe positieve overtuigingen

De hypnotiseur voegt nieuwe positieve overtuigingen toe aan je programma. Je programma krijgt een update! Deze software update zorgt ervoor dat je onderbewuste programma’s worden herschreven en er nieuwe mogelijkheden worden geschept. Oude en niet werkende overtuigingen worden opgefrist zodat ze passen in je leven van vandaag. Het is een therapeutisch middel en wordt ingezet om een verandering van gevoel, gedrag of gedachten te komen. Met deze frisse fonkelnieuwe overtuigingen lukt het wel om…

 • overal in te slapen en door te slapen, ongeacht omgevingsherrie door snurken, vliegtuigen of verkeer, wakker liggen door piekeren, overgangsklachten, enz.
 • assertief, vol zelfvertrouwen en zonder belemmeringen te zijn, zodat je vol vertrouwen kunt solliciteren, een relatie kunt aangaan, een nieuwe stap kunt zetten
 • van het nagelbijten af te komen, huidpulken, krabbelen
 • hoogtevrees, spinnenangst en andere angsten weg te halen
 • spanningen weg te halen en te ontspannen op elk moment dat jij wilt
 • de negatieve lading van traumatische ervaringen weg te halen
 • overmatig alcoholgebruik te veranderen in sociaal alcoholgebruik
 • bepaalde gewoonten te veranderen: meer gaan bewegen, gezonder gaan eten en een gezond gewicht bereiken dat past bij jou, vitaliteit verhogen, keuzes maken die jouw gezondheid verhogen
 • zakelijk succesvol te worden: meer gemotiveerd, krachtiger en zelfverzekerd

Er is geen andere therapie die een hogere kans van slagen heeft! Geen maanden- of jarenlange therapie nodig. Wel een kleine investering in tijd en geld om hypnose behandelingen te volgen. Met als resultaat grote verbeteringen of volledige oplossing van klachten.

Hypnose om geestelijke en lichamelijke klachten op te lossen

Waar loop jij al heel lang mee rond?

Je komt vaak pas in actie als een probleem vaker voorkomt. Als een probleem zich maanden of jarenlang voortsleept. Je gaat verder op zoek naar een oplossing als het je functioneren in het dagelijks leven in de weg zit. Als je aan weinig anders meer kunt denken en het je gedachten gijzelt.

 • Waar heb jij het moeilijk mee?
 • Waar loop jij telkens tegenaan en zorgt ervoor dat je blijft steken in je ontwikkeling in je privé of werkend leven?
 • Welk ideaal wil jij voor jezelf creëeren?
 • Welke ongezonde gewoonten heb jij in de loop van tijd ontwikkelt en wil je vanaf?
 • Welke oude negatieve gedachten, angsten en gevoelens passen eigenlijk niet bij jouw tegenwoordige leven en wil jij omruilen voor nieuwe positieve gedachten en gevoelens, zodat je voortaan zonder angst leeft?
 • Welke overtuigingen staan bij jou in de weg om je weer gelukkig, tevreden, voldaan, vreedzaam en compleet te voelen?
 • Op welke manier ben jij aan het overleven?
 • Wie of wat wil je niet langer zijn?

Als jij weet dat je een oplossing wilt en niet langer met je probleem wilt blijven rondlopen, maak dan een afspraak voor een hypnosebehandeling!

Hypnose in Nieuwkoop

Lees hier de diverse reacties van mensen na een hypnosebehandeling

by Ineke on Coaching Vitaal Hypnose behandeling
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: Heel goed, ik voelde me heel erg gehoord
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: Ik voelde me lichter, bevrijd van een gespannen gevoel.

Ik kwam bij Irene in verband met faalangst en een gevoel van blokkeren. Door de empathische houding en de manier van luisteren voelde ik me veilig waardoor alles bespreekbaar was.

Door de hypnose leer ik meer afstand te nemen van mijn angsten en zo vrijer in het leven te staan.

by Robin on Coaching Vitaal Hypnose behandeling
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: Prima
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: gezien veel blokkades en ophopingen van verleden hielp het me een stuk in de goede richting

Bij Irene geweest voor diverse klachten uit het verleden, dit aangepakt en ik werd er al meer ontspannen van. Heb het gevoel dat de hypnose mij sneller uit mijn burn-out heeft geholpen. Daarnaast is Irene zeer vriendelijk en meedenkend! Als je ergens mee zit, overweeg het 😉

by Erika Koppers on Coaching Vitaal Hypnose behandeling
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: heel goed
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: uitstekend

Ik kwam bij Irene om eindelijk te kunnen stoppen met roken. Nadat Irene had vastgesteld wanneer ik vooral rookte, werd ik onder hypnose gebracht en voelde ik me totaal ontspannen. Irene praatte tegen mijn onderbewustzijn, terwijl ze mijn bewuste ik aan het werk zette. Er komt natuurlijk nog meer bij kijken, maar dat is een te lang verhaal. Toen de sessie klaar was, nam ik afscheid van Irene, liep naar buiten en had totaal geen behoefte aan een sigaret, terwijl ik tot die tijd zeker 25 à 30 sigaretten per dag rookte. Ik heb daarna nooit meer gerookt, hoewel ik na een maand of twee wel af en toe iets miste, maar dat was niet zozeer een sigaret, dan nam ik een knots met salmiak. Ik ben superblij dat ik met zo weinig (geen) inspanning een niet-roker ben en blijf. Ik zou echt iedereen adviseren: als je wilt stoppen met roken, ga dan naar Irene en laat je door haar hypnotiseren. Het is helemaal niet eng. Ze brengt je eigenlijk in een staat van hele diepe ontspanning. O ja en ik ben nu na tweeëneenhalve maand nog geen ons aangekomen. Een wel heel leuke bijkomstigheid!

by Eline on Coaching Vitaal Hypnose behandeling
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: heel fijn!
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: De resultaten waren erg goed

`Het was een erg relaxte behandeling en hij heeft erg geholpen bij mijn concentratieproblemen en het heeft geholpen dat ik dingen beter kan onthouden en dat soort dingen. ik haal erg veel goede cijfers en het is erg fijn dat ik niet meer zo snel afgeleid word! Ik had ook meer zin om te beginnen aan het leren voor vakken.

by Annemieke Bruin on Coaching Vitaal Hypnose behandeling
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: erg goed
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: ook erg goed

Ik kwam met één probleem en via doorvragen, wat op een fijne veilig aanvoelende manier gebeurde, vond Irene allerlei invalshoeken die eraan verwant waren. Uiteindelijk bleken die weer allemaal samen één oorzaak te hebben. Daar hebben we toen aan gewerkt met echt geweldige resultaten. Ik voel me nu veel beter in mijn vel zitten en heb eindelijk rust in bepaalde issues in mijn leven.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Jij kunt ook gezond, succesvol en gelukkig worden!

Gezonde, succesvolle en gelukkige mensen functioneren in ieder opzicht beter en genieten meer van het leven. Helaas is dat voor sommige mensen nog geen realiteit. Zij zijn op zoek naar een manier om hun klachten op te lossen zodat zij ook gelukkig kunnen leven. Ook jou lukt het om gezond, succesvol en gelukkig te worden. Met een gezond gewicht, een rookvrij leven, vol zelfvertrouwen, moed en levenslust, minder pijn, zonder angsten en sombere gevoelens. Een nieuwe start om te bereiken wat je echt wilt!

Hypnose om geestelijke en lichamelijke klachten op te lossen

Hypnose kun je inzetten voor uiteenlopende klachten en wensen

Een gezond gewicht bereiken door af te vallen

Zo’n 95% van onze brein werkt onderbewust. Daar zijn onze gewoonten, gedragingen, vaardigheden, overtuigingen en visies vastgelegd. Dat is precies de reden waarom het heel lastig is om gezond te eten en het vol te houden. Die probeer je namelijk te tackelen met de 5% van je bewuste geest.

Het werk van een hypnotherapeut bestaat uit het veranderen van gewoontes die verankerd zijn in de 95% van het onderbewustzijn. Bij veel diëten is er sprake van een bewust proces waarbij we voortdurend moeten denken aan wat we wel- en niet mogen eten. Het kost weinig moeite om dit een tijdje vol te houden. Wanneer onze aandacht echter verslapt (en dat gaat met een maar 5% bewuste geest heel gemakkelijk) dan zal de gewoonte weer terugkomen. Er vindt weer een omgekeerd proces plaats met het bekende jojo-effect als resultaat.

Succesvol afvallen met hypnosebehandeling bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Met een hypnose behandeling werkt de therapeute met de 95% van je onbewuste geest, waardoor het na een aantal behandelingen niet meer moeilijk is om je gezonde eetpatroon vol te houden. Het zal voor jou als een natuurlijke manier van voeden gaan voelen. Ook als je een bourgondische leefstijl hebt!

Hypnotherapie en hypnosebehandelingen de oplossing voor veel problemen

Stress

Om de gevolgen van stress in de hand te houden kun je met ademhalingstechnieken je lichaam en geest helpen te ontspannen en tot rust te komen. Een andere methode die weinig tijd kost is het toepassen van zelfhypnose technieken. Zelfhypnose is relatief makkelijk aan te leren. Het toepassen van zelfhypnose kost wat tijd en moeite, maar het effect is groot en kun je ook nog eens toepassen bij vele andere problemen en aandoeningen.

stress aanpak met hypnose

Een andere mogelijkheid is om een hypnotherapie sessie te ondergaan. De hypnotherapeut analyseert de aandacht/probleemgebieden die jij hebt over stress en speelt hierop in door het geven van de juiste helpende suggesties aan je onderbewustzijn.

Stoppen met roken

Er zijn vele methoden om te stoppen met roken. Zoals acupunctuur, nicotinepleisters en –kauwgom, pillen en preparaten slikken zoals Champix, cursussen volgen, boeken lezen, lasertherapie, Luxopuncture, de Moos-methode, enzovoorts.

De meest succesvolle methode om in één behandeling te stoppen met roken is een hypnose behandeling. In sommige gevallen is meer dan één behandeling nodig om een niet-roker te worden. Het allerbelangrijkste is de motivatie om te stoppen. Ben je helemaal klaar met het roken? Maak dan een afspraak om ook een niet-roker te worden!

Kijk alvast vooruit naar het moment dat:

 • je meer energie hebt
 • een frisse adem
 • een schoon huis
 • een verbeterde gezondheid
 • schone vingers, schone longen
 • een mooie huid
 • niet meer kortademig
 • geen rokershoestje
 • geen geldverspilling
 • je omgeving geen last meer heeft van jouw roken
 • geen drang naar roken
 • bevrijd
 • ruimte voor andere nieuwe zaken in je leven

In één hypnose behandeling stoppen met roken in Nieuwkoop bij Coaching Vitaal

Gewoonten met roken worden ontkoppeld

Alle gewoonten en emoties die jij hebt met roken, worden in kaart gebracht. Een voor een worden deze gewoonten en gedragingen tijdens de hypnose ontkoppeld. Zoals roken tijdens een kopje koffie, een borrel, telefoneren, na het opstaan ’s morgens, na het eten, tijdens het lezen, na het vrijen, in de vakantie, bij het uitgaan, tijdens stress, voor examens, enzovoorts, enzovoorts.

Geen vervangende middelen nodig

Ik geef niet mijn hele hypnose over stoppen met roken hier op internet prijs. De hypnose is inhoudelijk gevuld met alles wat jij wilt en in onderling overleg aangevuld met suggesties van mij, de hypnotiseur. Zoals dat je geen vervangende middelen nodig hebt, zoals snoepen of snacken. Zodat er geen gewichtstoename is na het stoppen.

Zelfvertrouwen

Het je geen vertrouwen in het sollicitatiegesprek waarvoor je bent uitgenodigd? Heb je binnenkort een belangrijke presentatie of moet je een speech houden en heb je nu al slapeloze nachten? Of is het gelukt om een date met een leuke man of vrouw af te spreken en maak je je druk over hoe je overkomt, je je zorgen maakt dat je niet gaat stotteren, hakkelen, zweten, iets zomaar eruit flapt of een rood hooft krijgt?

versterk je zelfvertrouwen in een behandeling bij Coaching Vitaal

Is er iets in je leven gebeurd waardoor je zelfvertrouwen een knauw heeft gekregen? Zit je gewoon even niet lekker in je vel? Als het jou tegenhoudt om je leven te leiden zoals je dit voor ogen hebt, als je kansen laat liggen en lichamelijke klachten krijgt door je onzekerheid, dan kun jij veel baat hebben aan een hypnosebehandeling. Je zult achteraf zeggen: ‘had ik dit maar eerder gedaan’!

Een greep uit de toepassingen*

 • Gewichtsbeheersing
 • Hypnotische maagband
 • Spreekangst
 • Sport- en prestatieverbeteringen
 • Stoppen met roken (word een niet-roker)
 • Zelfhypnose aanleren
 • Overige verslavingen (alcohol, drugs, medicijnen)
 • Angsten (tandarts, faalangst, examenvrees, vliegangst, claustrofobie, hoogtevrees, angst voor dieren)
 • Slaapproblemen
 • Hyperventilatie, paniekaanvallen
 • Stotteren, blozen, verlegenheid
 • Pijnbeheersing (chronisch)
 • Nagelbijten, duimzuigen
 • Zelfvertrouwen, zelfbeeld, omgang met anderen
 • Emotie en gedragsbeheersing/aanpassing
 • Stress, depressie, burnout
 • Verbeteren van mentale prestaties
 • Schuldgevoelens, vergeving
 • Traumatische gebeurtenissen

*Coaching Vitaal biedt ondersteuning aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De therapeute is geen arts en stelt geen diagnose.

aanmelden hypnose behandeling in Nieuwkoop Zuid-Holland

Meld je aan voor een behandeling of kennismakingsgesprek.

Irene Schaap van Coaching Vitaal 1

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Coaching Vitaal Hypnose behandeling
Average rating:  
 8 reviews
by Ineke on Coaching Vitaal Hypnose behandeling
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: Heel goed, ik voelde me heel erg gehoord
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: Ik voelde me lichter, bevrijd van een gespannen gevoel.

Ik kwam bij Irene in verband met faalangst en een gevoel van blokkeren. Door de empathische houding en de manier van luisteren voelde ik me veilig waardoor alles bespreekbaar was.

Door de hypnose leer ik meer afstand te nemen van mijn angsten en zo vrijer in het leven te staan.

by Robin on Coaching Vitaal Hypnose behandeling
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: Prima
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: gezien veel blokkades en ophopingen van verleden hielp het me een stuk in de goede richting

Bij Irene geweest voor diverse klachten uit het verleden, dit aangepakt en ik werd er al meer ontspannen van. Heb het gevoel dat de hypnose mij sneller uit mijn burn-out heeft geholpen. Daarnaast is Irene zeer vriendelijk en meedenkend! Als je ergens mee zit, overweeg het 😉

by Erika Koppers on Coaching Vitaal Hypnose behandeling
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: heel goed
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: uitstekend

Ik kwam bij Irene om eindelijk te kunnen stoppen met roken. Nadat Irene had vastgesteld wanneer ik vooral rookte, werd ik onder hypnose gebracht en voelde ik me totaal ontspannen. Irene praatte tegen mijn onderbewustzijn, terwijl ze mijn bewuste ik aan het werk zette. Er komt natuurlijk nog meer bij kijken, maar dat is een te lang verhaal. Toen de sessie klaar was, nam ik afscheid van Irene, liep naar buiten en had totaal geen behoefte aan een sigaret, terwijl ik tot die tijd zeker 25 à 30 sigaretten per dag rookte. Ik heb daarna nooit meer gerookt, hoewel ik na een maand of twee wel af en toe iets miste, maar dat was niet zozeer een sigaret, dan nam ik een knots met salmiak. Ik ben superblij dat ik met zo weinig (geen) inspanning een niet-roker ben en blijf. Ik zou echt iedereen adviseren: als je wilt stoppen met roken, ga dan naar Irene en laat je door haar hypnotiseren. Het is helemaal niet eng. Ze brengt je eigenlijk in een staat van hele diepe ontspanning. O ja en ik ben nu na tweeëneenhalve maand nog geen ons aangekomen. Een wel heel leuke bijkomstigheid!

by Eline on Coaching Vitaal Hypnose behandeling
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: heel fijn!
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: De resultaten waren erg goed

`Het was een erg relaxte behandeling en hij heeft erg geholpen bij mijn concentratieproblemen en het heeft geholpen dat ik dingen beter kan onthouden en dat soort dingen. ik haal erg veel goede cijfers en het is erg fijn dat ik niet meer zo snel afgeleid word! Ik had ook meer zin om te beginnen aan het leren voor vakken.

by Annemieke Bruin on Coaching Vitaal Hypnose behandeling
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: erg goed
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: ook erg goed

Ik kwam met één probleem en via doorvragen, wat op een fijne veilig aanvoelende manier gebeurde, vond Irene allerlei invalshoeken die eraan verwant waren. Uiteindelijk bleken die weer allemaal samen één oorzaak te hebben. Daar hebben we toen aan gewerkt met echt geweldige resultaten. Ik voel me nu veel beter in mijn vel zitten en heb eindelijk rust in bepaalde issues in mijn leven.

by Erik on Coaching Vitaal Hypnose behandeling
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: Voelde van af het begin op mijn gemak. Goede en duidelijk uitleg wat er ging gebeuren. Door veel vragen kwam Irene snel to the point van de problemen
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: Veel zekerder en blijer in het leven.

Kwam er voor relatie problemen , negatief en eenzaam gevoel.
Na de sessie weer blij en wist wat me te doen stond.
Nogmaals bedankt.

by F on Coaching Vitaal Hypnose behandeling
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: goed want alles werd van te voren duidelijk uitgelegd en je kan goed je probleem uitleggen.
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: ik had een hypnose voor leren en na een paar weken zag ik resultaat

Na een paar weken merkte ik al dat leren makkelijker ging en dat ik meer zin had om te beginnen aan huiswerk. Ik had het niet zo erg verwacht.

by Gitta on Coaching Vitaal Hypnose behandeling
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: Prettig! Ik voelde me erg op mijn gemak. Irene legt goed en duidelijk uit hoe het in zijn werk gaat en ik kon mij daardoor geheel overgeven.
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: Ik ging o.a. voor blozen en verlegenheid onder behandeling. De resultaten had ik nooit durven dromen en hopen! Wat een verschil!

De behandeling was prettig en ik had niet durven hopen op zo'n goed resultaat. Na alle therapiën die ik er al voor heb gevolgd, hielp alleen de hypnose. Irene heeft een prettige stem en voelt goed aan wat je nodig hebt. Ook vraagt zij op een fijne manier door bij bepaalde situaties. Het is een echte aanrader om bij haar de hypnosebehandeling te ondergaan. Lieve groet, Gitta