Hypnotherapie

Hypnotherapie en hypnose behandelingen: verlos jezelf binnen 1 tot 3 behandelingen van je klachten of ervaar een grote verbetering.

Hypnosebehandelingen: Hypnotherapie en powersessies hypnose bij Coaching Vitaal

Coaching Vitaal heeft twee nieuwe behandelmethodes aan het aanbod toegevoegd om in korte tijd geestelijke en lichamelijke klachten op te lossen en te verlichten.

Hypnosebehandelingen

 1. Powersessie hypnose
 2. Hypnotherapie directe hypnose

De werking van hypnose eenvoudig uitgelegd

Stel je voor dat je brein een computer is die alle hardware bevat waar jouw persoonlijkheid en levenservaringen in onderbewuste programma’s zijn opgeslagen. De hypnose is het gereedschap om jou in een geschikte geestelijke toestand te brengen. Je lichaam wordt heel ontspannen, terwijl je geest wakker blijft. Als je in deze geschikte toestand bent aangekomen, hangt er geen sluier meer tussen de bewuste en de onderbewuste geest.

Vervolgens voegt de hypnotiseur nieuwe positieve overtuigingen toe aan je programma. Deze software zorgt ervoor dat je onderbewuste programma’s worden herschreven en er nieuwe mogelijkheden worden geschept. Zie het als een soort van antivirus software die negatieve gedachten, emoties, gevoelens en overtuigingen opruimt en vervangt voor gerichte positieve overtuigingen. Het is een therapeutisch middel en wordt ingezet om tot verandering van gevoel, gedrag of gedachten te komen. Met deze frisse fonkelnieuwe overtuigingen lukt het wel om…

 • overal in te slapen en door te slapen, ongeacht omgevingsherrie door snurken, vliegtuigen of verkeer, wakker liggen door piekeren, overgangsklachten, enz.
 • assertief, vol zelfvertrouwen en zonder belemmeringen te zijn, zodat je vol vertrouwen kunt solliciteren, een relatie kunt aangaan, een nieuwe stap kunt zetten
 • van het nagelbijten af te komen, huidpulken, krabbelen
 • hoogtevrees, spinnenangst en andere angsten weg te halen
 • spanningen weg te halen en te ontspannen op elk moment dat jij wilt
 • de negatieve lading van traumatische ervaringen weg te halen
 • overmatig alcoholgebruik te veranderen in sociaal alcoholgebruik
 • bepaalde gewoonten te veranderen: meer gaan bewegen, gezonder gaan eten en een gezond gewicht bereiken dat past bij jou, vitaliteit verhogen, keuzes maken die jouw gezondheid verhogen
 • zakelijk succesvol te worden: meer gemotiveerd, krachtiger en zelfverzekerd

Er is geen andere therapie die een hogere kans van slagen heeft! In 1-3 behandelingen ben je definitief van je probleem verlost.

Hypnose om geestelijke en lichamelijke klachten op te lossen

Waar loop jij al heel lang mee rond?

Je komt vaak pas in actie als een probleem vaker voorkomt. Als een probleem maanden of jarenlang voortsukkelt. Je gaat op zoek naar hulp als je alles al geprobeerd hebt. Je wilt een oplossing als het je functioneren in het dagelijks leven in de weg zit. Als je aan weinig anders meer kunt denken en het je gedachten gijzelt.

 • Waar heb jij het moeilijk mee?
 • Welk ideaal wil jij voor jezelf creëeren?
 • Welke ongezonde gewoonten heb jij in de loop van tijd ontwikkelt en wil je vanaf?
 • Welke oude negatieve gedachten, angsten en gevoelens wil jij omruilen voor nieuwe positieve gedachten en gevoelens, zodat je voortaan zonder angst leeft?
 • Welke overtuigingen staan bij jou in de weg om je weer gelukkig, tevreden, voldaan, vreedzaam en compleet te voelen?
 • Op welke manier ben jij aan het overleven?
 • Wie of wat wil je niet langer zijn?

Als jij weet dat je een oplossing wilt en niet langer met je probleem wilt blijven rondlopen, maak dan een afspraak voor een hypnosebehandeling!

Hypnose in Nieuwkoop

Lees hier de diverse reacties van mensen na een hypnosebehandeling

‘Zaken waar ik al jaren aan werk, zijn binnen 1 sessie veranderd!! Ruimte scheppen voor jezelf en beseffen dat het allemaal niet zo onmogelijk is als dat het leek en je stapje voor stapje je leven veranderd en verbetert.’

‘Wat ben ik dankbaar dat ik heb mogen ervaren dat je invloed kan hebben op je onbewuste die ook voor een positieve verandering vatbaar is.’

‘Ze heeft mijn angst vervangen voor een fijn zorgeloos gevoel. Door de hypnose ben ik erachter gekomen wat ik moest doen om mijzelf weer gelukkig te voelen en van mijn huidziekte af te zijn. Mijn verkeerd aangeleerde denkpatronen hebben mij gelukkige ik, die wel alles durft en niet boos is en niet aanvalt, jarenlang overschaduwt/onderdrukt. Nu ben ik mijn leuke ik!!!!’

‘Dat ik gewoon een open houding heb, ik heb dus geen gesloten en sombere houding meer! Ik voel me nog steeds een stuk beter, optimistisch en heb weer genoeg energie en motivatie om aan me zelf te werken, mezelf te verbeteren.’

‘Nu is er toch een knop omgegaan in mijn onderbewustzijn want ik kan weer inslapen!!! Zoals gezegd ik ben een controlefreak en stond dan ook heel sceptisch tegenover hypnose. Ik ging zo maar eventjes de controle geven aan iemand anders!’

‘Na een lange periode van somberheid, weinig zelfvertrouwen en negatieve gevoelens en gedachtes ben ik naar de hypnosetherapeut gegaan. Voor de intake werd uitgebreid de tijd genomen en de therapeut nam de moeite om eventuele onduidelijkheden nog eens rustig uit te leggen. De hypnose zelf ging vlot en helder. Ik voelde me heerlijk ontspannen tijdens de hypnose en vond het ook erg jammer toen ik er weer uit werd gehaald (het had van mij nog wel wat langer mogen duren). Daarna voelde ik me goed, rustig en vrolijk. Ook kijk ik met meer vertrouwen naar ‘morgen’ en ben positiever over mijzelf.’

Jij kunt ook gezond, succesvol en gelukkig worden!

Gezonde, succesvolle en gelukkige mensen functioneren in ieder opzicht beter en genieten meer van het leven. Helaas is dat voor sommige mensen nog geen realiteit. Zij zijn op zoek naar een manier om hun probleem op te lossen zodat zij ook gelukkig kunnen leven. Ook jou lukt het om gezond, succesvol en gelukkig te worden. Met een gezond gewicht, een rookvrij leven, vol zelfvertrouwen, moed en levenslust, minder pijn, zonder angsten en sombere gevoelens. Een nieuwe start om te bereiken wat je echt wilt!

Hypnose om geestelijke en lichamelijke klachten op te lossen

Voorbeelden waarbij hypnose wordt toegepast

Een gezond gewicht bereiken door af te vallen

Zo’n 95% van onze brein werkt onderbewust. Daar zijn onze gewoonten, gedragingen, vaardigheden, overtuigingen en visies vastgelegd. Dat is precies de reden waarom het heel lastig is om gezond te eten en het vol te houden. Die probeer je namelijk te tackelen met de 5% van je bewuste geest.

Het werk van een hypnotherapeut bestaat uit het veranderen van gewoontes die verankerd zijn in de 95% van het onderbewustzijn. Bij veel diëten is er sprake van een bewust proces waarbij we voortdurend moeten denken aan wat we wel- en niet mogen eten. Het kost weinig moeite om dit een tijdje vol te houden. Wanneer onze aandacht echter verslapt (en dat gaat met een maar 5% bewuste geest heel gemakkelijk) dan zal de gewoonte weer terugkomen. Er vindt weer een omgekeerd proces plaats met het bekende jojo-effect als resultaat.

Succesvol afvallen met hypnosebehandeling bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Met een hypnosebehandeling werkt de therapeute met de 95% van je onbewuste geest, waardoor het na een behandeling niet meer moeilijk is om je gezonde eetpatroon vol te houden. Het zal voor jou als een natuurlijke manier van voeden gaan voelen. Ook als je een bourgondische leefstijl hebt!

Hypnotherapie en hypnosebehandelingen de oplossing voor veel problemen

Stress

Om de gevolgen van stress in de hand te houden kun je met ademhalingstechnieken je lichaam en geest helpen te ontspannen en tot rust te komen. Een andere methode die weinig tijd kost is het toepassen van zelfhypnose technieken. Zelfhypnose is relatief makkelijk aan te leren. Het toepassen van zelfhypnose kost wat tijd en moeite, maar het effect is groot en kun je ook nog eens toepasbaar bij vele andere problemen en aandoeningen.

stress aanpak met hypnose

Een andere mogelijkheid is om powersessie hypnose of een hypnotherapie sessie te ondergaan. De hypnotherapeut analyseert de aandacht/probleemgebieden die jij hebt over stress en speelt hierop in door het geven van de juiste helpende suggesties aan je onderbewustzijn.

Angst voor de tandarts

De angst voor de tandarts komt in Nederland heel vaak voor. Het idee alleen al dat de tandarts met een instrument in de buurt van hun mond komt… Laat staan een boor of een spuitje met verdovingsmiddel. Meestal is een eerdere slechte ervaring de bron van de angst. Dit heeft tot gevolg dat deze mensen meestal geen voet meer durven te zetten in een tandartspraktijk, waardoor hun gebit slecht onderhouden is.

Angst voor de tandarts wegnemen

Zoals elke andere angst kan angst voor de tandarts eenvoudig verholpen worden met hypnose en hypnotherapie. Na een hypnosebehandeling kan de patiënt de behandeling bij de tandarts of mondhygiënist zonder angst en pijn ondergaan.

Zelfvertrouwen

Het je geen vertrouwen in het sollicitatiegesprek waarvoor je bent uitgenodigd? Heb je binnenkort een belangrijke presentatie of moet je een speech houden en heb je nu al slapeloze nachten? Of is het gelukt om een date met een leuke man of vrouw af te spreken en maak je je druk over hoe je overkomt, je je zorgen maakt dat je niet gaat stotteren, hakkelen, zweten, iets zomaar eruit flapt of een rood hooft krijgt?

versterk je zelfvertrouwen in een behandeling bij Coaching Vitaal

Is er iets in je leven gebeurd waardoor je zelfvertrouwen een knauw heeft gekregen? Zit je gewoon even niet lekker in je vel? Als het jou tegenhoudt om je leven te leiden zoals je dit voor ogen hebt, als je kansen laat liggen en lichamelijke klachten krijgt door je onzekerheid, dan kun jij veel baat hebben aan een hypnosebehandeling. Je zult achteraf zeggen: ‘had ik dit maar eerder gedaan’!

Een greep uit de toepassingen*

 • Gewichtsbeheersing
 • Hypnotische maagband
 • Spreekangst
 • Sport- en prestatieverbeteringen
 • Stoppen met roken
 • Zelfhypnose aanleren
 • Overige verslavingen (alcohol, drugs, medicijnen)
 • Angsten (tandarts, faalangst, examenvrees, vliegangst, claustrofobie, hoogtevrees, angst voor dieren)
 • Slaapproblemen
 • Hyperventilatie, paniekaanvallen
 • Stotteren,blozen, verlegenheid
 • Pijnbeheersing (chronisch)
 • Nagelbijten, duimzuigen
 • Zelfvertrouwen, zelfbeeld, omgang met anderen
 • Emotie en gedragsbeheersing/aanpassing
 • Stress, depressie, burnout
 • Verbeteren van mentale prestaties
 • Schuldgevoelens, vergeving
 • Traumatische gebeurtenissen

*Coaching Vitaal biedt ondersteuning aan het zelfgenezend vermogen van het lichaam. De therapeute is geen arts en stelt geen diagnose.

aanmelden hypnose behandeling in Nieuwkoop Zuid-Holland

Meld je aan voor een behandeling of kennismakingsgesprek.

Irene Schaap van Coaching Vitaal 1

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: Voelde van af het begin op mijn gemak. Goede en duidelijk uitleg wat er ging gebeuren. Door veel vragen kwam Irene snel to the point van de problemen
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: Veel zekerder en blijer in het leven.

Kwam er voor relatie problemen , negatief en eenzaam gevoel.Na de sessie weer blij en wist wat me te doen stond.Nogmaals bedankt.

Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: goed want alles werd van te voren duidelijk uitgelegd en je kan goed je probleem uitleggen.
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: ik had een hypnose voor leren en na een paar weken zag ik resultaat

Na een paar weken merkte ik al dat leren makkelijker ging en dat ik meer zin had om te beginnen aan huiswerk. Ik had het niet zo erg verwacht.

by Gitta on Hypnosebehandeling
Hoe was je ervaring met de hypnosebehandeling?: Prettig! Ik voelde me erg op mijn gemak. Irene legt goed en duidelijk uit hoe het in zijn werk gaat en ik kon mij daardoor geheel overgeven.
Wat waren je resultaten van de hypnosebehandeling?: Ik ging o.a. voor blozen en verlegenheid onder behandeling. De resultaten had ik nooit durven dromen en hopen! Wat een verschil!

De behandeling was prettig en ik had niet durven hopen op zo'n goed resultaat. Na alle therapiën die ik er al voor heb gevolgd, hielp alleen de hypnose. Irene heeft een prettige stem en voelt goed aan wat je nodig hebt. Ook vraagt zij op een fijne manier door bij bepaalde situaties. Het is een echte aanrader om bij haar de hypnosebehandeling te ondergaan. Lieve groet, Gitta