Hypnotherapie

Irene Schaap, hypnotherapeut bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Positieve veranderingen die snel en effectief resultaten leveren.

Ik coach in mijn praktijk in Nieuwkoop Zuid-Holland vrouwen om de grenzen in hun leven beter te voelen, te bewaken of te verruimen. Meer bewustwording hierover zorgt voor meer energie, rust en ontspanning. Om dat te bereiken kan verwerking van stressvolle of traumatiserende ervaringen een plek innemen bij de behandelingen.

Uitputting en het spoor bijster zijn

Verder speelt een groot deel van ons leven zich af op het gebied van relaties, werk en gezin, familie en vrienden. Diverse factoren in onze omgeving kunnen ervoor zorgen dat er binnen deze gebieden spanningsvelden gevoeld worden. Als dit langere tijd duurt, kan het je uitputten en raak je gemakkelijk het spoor bijster. Een frisse blik van buitenaf helpt jou om je eigen rol daarin helder te krijgen. Dat is een noodzakelijke stap om in te zien dat je niet machteloos en krachteloos in je eigen leven hoeft te staan.

Aanreiking van handvatten om krachtiger te worden

Je krijgt in mijn praktijk alle handvatten aangereikt die voor jou nodig zijn om krachtiger je eigen koers te varen. Zoals de inzet van hypnose (trance- en energiewerk). Deze hypnose behandelingen zetten tijdens het traject diepgaande positieve veranderingen in gang. Het levert snel en effectief de gewenste resultaten.

Waar loop jij al heel lang mee rond (en wil je veranderen)?

  • Waar heb jij het moeilijk mee? Wat geeft jou een angstig, gespannen en onbehaaglijk gevoel?
  • Waar loop jij telkens tegenaan en zorgt ervoor dat je blijft steken in je ontwikkeling in je privé of werkend leven?
  • Welk ideaal wil jij voor jezelf creëren, maar lukt niet?
  • Welke ongezonde gewoonten heb jij in de loop van tijd ontwikkelt en wil je vanaf?
  • Welke oude negatieve gedachten, angsten en gevoelens voelen als ‘oud zeer’ en wil jij omruilen voor nieuwe positieve gedachten en gevoelens, zodat je nieuwe stappen in je leven kunt zetten?
  • Welke overtuigingen staan bij jou in de weg om je weer gelukkig, tevreden, voldaan, vreedzaam en compleet te voelen?
  • Op welke manier ben jij aan het overleven, waarvan je denkt dat je het nooit te boven zal komen?
  • Wie of wat wil je niet langer zijn?

Hypnose

Met hypnose/trancewerk krijg je handvatten aangereikt om te zoeken naar oplossingen voor bestaande problemen. Tijdens een lichte trance wordt je onderbewustzijn aangesproken en op positieve wijze beïnvloedt (je onderbewustzijn weet het verschil niet tussen een echte ervaring en een ingebeelde ervaring). Het is een ‘evidence based’ methode en wordt steeds vaker in de reguliere zorg ingezet. In mijn praktijk wordt het gebruikt als nuttig onderdeel van een sessie.

Hypnose om geestelijke en lichamelijke klachten op te lossen

De werking van hypnose eenvoudig uitgelegd

Stel je voor dat je brein een computer is die alle hardware bevat waar jouw persoonlijkheid in onderbewuste programma’s zijn opgeslagen. Jouw onderbewustzijn is opgebouwd uit vele delen die zijn ontstaan gedurende je leven. Deze delen zijn gekleurd en geladen door je ervaringen, voorkeuren, gewoonten, gevoelens en emoties. De hypnose is het gereedschap om direct contact met deze delen in het onderbewustzijn te maken. Het is een geschikte geestelijke toestand waarin je lichaam heel ontspannen is terwijl je geest wakker blijft en open staat om mee te werken.

Visiegesprek afspreken met Irene Schaap, hypnotherapeut bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop.
Klik door en lees meer over het (gratis) visiegesprek.

Haal het beste uit jezelf

Tijdens de hypnose sessie voeg ik nieuwe positieve overtuigingen toe aan je programma. Je programma krijgt een update! Deze software update zorgt ervoor dat je onderbewuste programma’s worden herschreven en er nieuwe mogelijkheden worden geschept. Oude en niet werkende overtuigingen worden opgefrist zodat ze passen in je leven van vandaag. Het is een therapeutisch middel en wordt ingezet om gewenste veranderingen in gang te zetten. De behandelingen zorgen ervoor dat het beste in jou naar boven komt.

Directe hypnose

Ik werk in de praktijk met directe hypnose. Deze effectieve vorm werkt snel en efficiënt. Lees hier meer over deze methode.