Informatie en tarieven behandelingen

Informatie Coaching Vitaal 

Ik coach in mijn praktijk in Nieuwkoop Zuid-Holland vrouwen om de grenzen in hun leven beter te voelen, te bewaken of te verruimen. Meer bewustwording hierover zorgt voor meer energie, rust en ontspanning. Verwerking van stressvolle of traumatiserende ervaringen kan een plek innemen bij de behandelingen. Een groot deel van ons leven speelt zich af in de gebieden van relaties, werk en gezin, familie en vrienden.  Lees hier verder over het spanningsveld dat hierin kan optreden.

Kosten coachtraject Compleet

Coaching Compleet

(Losse) telefonische opvolggesprekken (coachgesprek)

Coachgesprek

Online workshop Grip op je stress storm

Grip op je stress storm

Grip op je stress storm, deelname met een buddy

Vervolgsessie

Hypnose behandeling vervolgsessies

Tension Releasing Exercises

Een TRE sessie (Tension Releasing Exercises) zal na afronding van de opleiding worden aangeboden, na certificering van de methode.

Korting studenten

Studenten krijgen na het tonen van hun studentenpas 25% korting op alle producten. Met de kortingscode wordt de korting direct verrekend. Mail mij voor de kortingscode. Onderaan deze pagina is een contactpagina opgenomen.

Betaling

Een sessie kan alleen via de winkel worden afgerekend. 

* Alle bedragen zijn inclusief BTW.

De praktijk

Adres en openingstijden van de praktijk

De gesprekken en behandelingen vinden plaats in de praktijk van Coaching Vitaal op de Beethovenlaan 39, 2421 TV in Nieuwkoop (Zuid-Holland).

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00-16.30/17.00 uur. De laatste afspraak kan uiterlijk om 16.30 uur starten. In overleg kan een afspraak zoals een telefonische coachsessie in de avond worden afgesproken.

Handig om te weten

Neem een warm vest/trui mee. Als je lang stilzit kan het fris worden.

Algemene voorwaarden en Wkkgz