Informatie en tarieven behandelingen

Informatie Coaching Vitaal 

Ik wil je graag helpen met klachten zoals overgewicht, chronische stress, dagelijkse spanningen, burn-out en faalangst. Staat jouw klacht of aandachtsgebied niet op de tarievenlijst, stuur mij dan een bericht.  

In de winkel kun je alles afrekenen.

Kosten intake + 1e sessie

De behandeling is gestart op het moment dat je mijn praktijk bezoekt voor het eerste uitgebreide gesprek. De kosten voor een (hypnose)behandeling bedragen € 97,50 voor het intake/coachgesprek + € 150,00 voor de behandeling met een volledige eerste sessie. Naar de winkel voor dit product.

Telefonische opvolggesprekken (coachgesprek)

Gedurende het traject dat je volgt kun je gebruikmaken van coachgesprekken. Cliënten ervaren deze gesprekken als nuttig en prettig. Ze bieden steun als je het nodig hebt en zorgen ervoor dat je gemotiveerd en gericht blijft. De kosten voor een telefonisch gesprek van een uur bedraagt € 75,00 en worden in onderling overleg afgesproken.
Naar de winkel voor dit product.

Vervolgsessie + voordeel pakket

Een vervolgsessie voor dezelfde klacht die je afspreekt binnen drie maanden na de eerste sessie bedraagt € 125,00. Zie ook het voordeel van het pakket  dat ik voor jou samenstelde.

Aanbod persoonlijke ontwikkeling

Op weg naar welzijn is een behandeling van drie dagdelen van elk vier uur met persoonlijk vormgegeven sessies op maat, geheel samengesteld op basis van wat jij op dit moment in je leven nodig hebt om bepaalde klachten die je ervaart op te lossen en een nieuw evenwicht in je leven te vinden.De behandeling bedraagt € 567,00 (inclusief opvolggesprekken). Betaling in delen is mogelijk.

Aanbod ontspanning

ZEN behandeling

Tijdens deze hypnose voor innerlijke rustzoekers ervaar je een diepgaande volledige ontspanning. Je kunt tijdens de hypnose gaan genieten van het moment van een perfecte vrije dag. Is dat voor jou thuiskomen in jezelf met je voeten in de branding van een azuurblauwe oceaan? Een verkwikkende wandeling door een bos? Of de groene tuin inlopen van een retreat en een rustige plek vinden om een reis langs je chakra’s te ondernemen? Onder mijn deskundige leiding voel jij je geborgen en kun je je overgeven aan de rust, een moment van zen. Je hoeft je niet uit te kleden en kunt direct in mijn comfortabele behandelstoel plaatsnemen. Je mag de behandeling zien als een rustpunt in je leven, waar je je op kunt verheugen, op kunt richten en als houvast kunt gebruiken. De sessies fungeren als stevige ankers om jouw mentale en lichamelijke storm te kalmeren tot een licht en fijn gevoel. Ook bijzonder geschikt ter voorbereiding voor een belangrijke afspraak. Bij herhaalde sessies zul je op vele gebieden in je leven positieve wendingen gaan ervaren. Zoals beter slapen en een vergroot gevoel van welbevinden. Er is ook een meer uitgebreide behandeling met VIP privileges.

Zen VIP behandelingen met privileges

Abonnementen van zes behandelingen kunnen profiteren van VIP privileges. Als jij investeert in mijn behandelingen, zet ik daar iets extra’s tegenover. De extra’s op een rijtje:

  • Als je een keer niet naar de praktijk kunt komen, kun je gebruik maken van ingesproken hypnoses/geleide meditaties. Deze opnames zijn ook handig om tijdens vakanties regelmatig naar te luisteren. Want als je gewend bent om druk te zijn, is het soms lastig om ineens tot stilstand te komen. De opname kan jou helpen om geleidelijk in een nieuw tempo te komen.
  • Heb je naast de ontspanningsbehandelingen ondersteuning nodig, kun je een afspraak maken voor een Skype- of telefonische sessie. Cliënten ervaren deze gesprekken als prettig en opbouwend.

De tarieven van deze top-behandeling (duur circa 1 uur en 15 minuten):

  • 1 ZEN basis sessie à € 87,00
  • 6 ZEN VIP sessies (basis + diverse aantrekkelijke extra’s) € 435,00 à € 72,50 per sessie
Levensvragen gesprek

Een goed gesprek over levensvragen die je bezighouden kan heel verhelderend werken en je veel inzichten opleveren. Het gesprek duurt 1 – 2,5 uur.

Zelfhypnose MP3 opname

Het thuis of tijdens de vakantie beluisteren van een ingesproken hypnose zorgt voor een versterking en biedt een ondersteunende werking. Het script is maatwerk en wordt uiterst zorgvuldig samengesteld. De geluidsopname wordt in onderling overleg gemaakt en volgt na een eerste sessie. De kosten bedragen  € 75,00. Sommige behandelingen zijn inclusief een ondersteunende geluidsopname.

Tension Releasing Exercises

Een TRE sessie (Tension Releasing Exercises) zal na afronding van de opleiding worden aangeboden, na certificering van de methode.

Korting studenten

Studenten kunnen korting krijgen op een vervolgsessie.

Betaling

Een sessie kan via de winkel worden afgerekend. Je kunt het geld ook overmaken op bankrekeningnummer NL79INGB0006427855 ten name van Irene Schaap Advies & Ondersteuning (Coaching Vitaal is hier een onderdeel van), onder vermelding van naam en adresgegevens.

* Alle bedragen zijn inclusief BTW.

De praktijk

Adres en openingstijden van de praktijk

De gesprekken en behandelingen vinden plaats in de praktijk van Coaching Vitaal op de Beethovenlaan 39, 2421 TV in Nieuwkoop (Zuid-Holland).

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00-16.30/17.00 uur. De laatste afspraak kan uiterlijk om 16.30 uur starten. In overleg kan een afspraak in de avond worden afgesproken.

Handig om te weten

De eerste afspraak van een hypnose sessie bestaat uit een intakegesprek en een korte sessie ter kennismaking en duurt gemiddeld 2,5 – 3 uur. Neem een warm vest mee. Als het weer meezit en je conditie het toelaat, gaan we een deel van het intakegesprek naar buiten. Tijdens een wandeling kun je genieten van het landelijke uitzicht langs het Nieuwkoopse Plassengebied en de frisse lucht.

Bij de tweede afspraak wordt gedurende de gehele sessie gewerkt aan de klachten waar je voor komt. Deze sessie duurt 1 – 2,5 uur.

Een derde afspraak is een vervolgbehandeling en bestaat uit een voorgesprek en een sessie en duurt gemiddeld 1 – 2,5 uur.

Een behandeling in mijn praktijk kan qua tijd uitlopen. Als we goed bezig zijn, vind ik het zonde om de voortgang te onderbreken en investeer ik liever wat meer tijd. Hou hier rekening mee in verband met afspraken. Vertel het mij als je op een bepaalde tijd weg moet.

Algemene voorwaarden en Wkkgz