Informatie en tarieven behandelingen

Informatie Coaching Vitaal 

Ik wil je graag helpen met klachten zoals overgewicht, chronische stress, dagelijkse spanningen, burn-out en faalangst, fobieën en stoppen met roken. Ook kan ik ondersteunend samenwerken met reguliere therapeuten en specialisten op het gebied van gezondheid. Kun je iets niet op deze pagina terugvinden, stuur mij dan een bericht. Dit overzicht is slechts een handgreep van het brede gebied waarin ik werkzaam ben.

In de winkel kun je alles afrekenen.

Kosten intake + 1e sessie

De behandeling is gestart op het moment dat je mijn praktijk bezoekt voor het eerste uitgebreide gesprek. De kosten voor een (hypnose)behandeling bedragen € 127,50 voor de intake en sessie + € 150,00 voor de behandeling met een tweede sessie. Géén standaard uur intake en half uur/uur vervolgsessie, maar minimaal zes uur in totaal. Dát maakt het verschil!

Intake/coachgesprek + 1e sessie

Telefonische opvolggesprekken (coachgesprek)

Coachgesprek

5 x coachgesprekken

Online workshop Grip op je stress storm

Grip op je stress storm

Grip op je stress storm, deelname met een buddy

Vervolgsessie + voordeel pakket

Hypnose behandeling vervolgsessies

Voordeel pakket hypnotherapie

Angst voor insecten

Angst voor insecten hypnose behandeling

Stoppen met roken

Stoppen met roken door hypnose

Aanbod persoonlijke ontwikkeling

Op weg naar welzijn

Innerlijke reis in zeven stappen

Aanbod ontspanning

Zen basis behandeling

Zen VIP behandeling 6 behandelingen

Levensvragen gesprek

Een goed gesprek – Levensvragen

Zelfhypnose MP3 opname

Zelfhypnose MP3

Tension Releasing Exercises

Een TRE sessie (Tension Releasing Exercises) zal na afronding van de opleiding worden aangeboden, na certificering van de methode.

Korting studenten

Studenten krijgen na het tonen van hun studentenpas 25% korting op alle producten. Met de kortingscode wordt de korting direct verrekend. Mail mij voor de kortingscode. Onderaan deze pagina is een contactpagina opgenomen.

Betaling

Een sessie kan via de winkel worden afgerekend. Je kunt het geld ook overmaken op bankrekeningnummer NL79INGB0006427855 ten name van Irene Schaap Advies & Ondersteuning (Coaching Vitaal is hier een onderdeel van), onder vermelding van naam en adresgegevens.

* Alle bedragen zijn inclusief BTW.

De praktijk

Adres en openingstijden van de praktijk

De gesprekken en behandelingen vinden plaats in de praktijk van Coaching Vitaal op de Beethovenlaan 39, 2421 TV in Nieuwkoop (Zuid-Holland).

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00-16.30/17.00 uur. De laatste afspraak kan uiterlijk om 16.30 uur starten. In overleg kan een afspraak zoals een telefonische coachsessie in de avond worden afgesproken.

Handig om te weten

De eerste afspraak van een hypnose sessie bestaat uit een intakegesprek en duurt gemiddeld 2,5 – 3 uur. Neem een warm vest/trui mee. Als het weer meezit en je conditie het toelaat, gaan we een deel van het intakegesprek naar buiten. Tijdens een wandeling kun je genieten van het landelijke uitzicht langs het Nieuwkoopse Plassengebied en de frisse lucht.

Bij de tweede afspraak wordt gedurende de gehele sessie gewerkt aan de klachten waar je voor komt. Deze sessie duurt 1 – 3 uur.

Een derde afspraak is een vervolgbehandeling en bestaat uit een voorgesprek en een sessie en duurt gemiddeld 1 – 3 uur.

Een behandeling in mijn praktijk kan qua tijd uitlopen. Als we goed bezig zijn, vind ik het zonde om de voortgang te onderbreken en investeer ik liever wat meer tijd. Hou hier rekening mee in verband met afspraken. Vertel het mij als je op een bepaalde tijd weg moet.

Algemene voorwaarden en Wkkgz

Beethovenlaan 39
Nieuwkoop, Zuid-Holland 2421 TV
Nederland