Informatie en tarieven behandelingen

Informatie Coaching Vitaal 

Ik coach en begeleid in mijn praktijk in Nieuwkoop Zuid-Holland vrouwen die op een bepaald moment in hun leven behoefte hebben om met bepaalde thema’s aan de slag te gaan. Ik ben gespecialiseerd in stress en daardoor ook in ontspanning. Ik werk in mijn praktijk graag samen met vrouwen die het lastig vinden om binnen- of buiten hun grenzen te gaan en daar in hun leven een goede balans in te vinden.

Mijn manier van werken is opgebouwd rondom hypnose, bewustzijnswerk en het werken met energie. Lees vooral de informatie die bij de producten staat beschreven.

Wil je iets aan mij voorleggen? Neem contact op door mij een berichtje te sturen:
een (vrijblijvende) mail naar Irene sturen.

Covid-19 richtlijnen

De praktijk is aangesloten bij het NIBIG en volgt de CAM-sector breed Leidraad infectiepreventie Covid-19. Dat houdt in dat voor een bezoek aan de praktijk vooraf een aantal vragen worden gesteld en dat rond het bezoek zelf ook hygiëne voorzorgsmaatregelen worden genomen om elkaar veilig te houden. Bijvoorbeeld het hanteren van 1,5 meter afstand en het reinigen van handen en contactpunten. De behandelstoel wordt beschermd met een grote handdoek en na elke cliënt verschoond. 
Tension Releasing Exercises, lichaamswerk

Een TRE sessie (Tension Releasing Exercises) zal na afronding van de opleiding worden aangeboden, na certificering van de methode. Kijk op de facebookpagina van TRE Praktijk voor meer informatie over de methode.

Betaling

Een sessie kan alleen via de winkel worden afgerekend.

* Alle bedragen zijn inclusief BTW.

De praktijk

Adres en openingstijden van de praktijk

De gesprekken en behandelingen vinden plaats in de praktijk van Coaching Vitaal op de Beethovenlaan 39, 2421 TV in Nieuwkoop (Zuid-Holland).

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00-16.30/17.00 uur. De laatste afspraak kan uiterlijk om 16.30 uur starten. In overleg kan een afspraak zoals een telefonische coachsessie in de avond worden afgesproken.

Handig om te weten

Neem een warm vest/trui mee. Als je lang stilzit kan het fris worden.

Contactgegevens

E-mail: mail@coachingvitaal.nl

Telefoon: 06 424 89 223.

Website: www.coachingvitaal.nl

Algemene voorwaarden en Wkkgz