Informatie en tarieven behandelingen

Informatie Coaching Vitaal 

Ik coach in mijn praktijk in Nieuwkoop Zuid-Holland vrouwen die het roer willen omgooien en hun eigen koers willen varen. Het is mijn rol als coach/navigator om je klaar te maken voor deze levensreis. Zo leer je om tijdens de reis kalm en ontspannen te blijven. Om je lichamelijk en geestelijk op te laden. Je begrijpt waar je grenzen liggen, zodat je niet in zeven zeeën tegelijk vaart. Soms zul je tijdens de reis worden uitgedaagd en ga je wel over je grenzen heen. Door een duidelijke koers uit te zetten, zul je niet verdwalen. Je bent de kapitein op je eigen schip!. 

Kosten coachtraject

https://coachingvitaal.nl/product/coaching-compleet/

Kennismaking coaching/energetische trance healing

De wijsheid van Hoofd – Hart – Buik

(Losse) telefonische opvolggesprekken (coachgesprek)

Coachgesprek

Online workshop Grip op je stress storm

Grip op je stress storm

Grip op je stress storm, deelname met een buddy

Vervolgsessie

Hypnose behandeling vervolgsessies

Tension Releasing Exercises

Een TRE sessie (Tension Releasing Exercises) zal na afronding van de opleiding worden aangeboden, na certificering van de methode.

Korting studenten

Studenten krijgen na het tonen van hun studentenpas 25% korting op alle producten. Met de kortingscode wordt de korting direct verrekend. Mail mij voor de kortingscode. Onderaan deze pagina is een contactpagina opgenomen.

Betaling

Een sessie kan alleen via de winkel worden afgerekend. 

* Alle bedragen zijn inclusief BTW.

De praktijk

Adres en openingstijden van de praktijk

De gesprekken en behandelingen vinden plaats in de praktijk van Coaching Vitaal op de Beethovenlaan 39, 2421 TV in Nieuwkoop (Zuid-Holland).

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00-16.30/17.00 uur. De laatste afspraak kan uiterlijk om 16.30 uur starten. In overleg kan een afspraak zoals een telefonische coachsessie in de avond worden afgesproken.

Handig om te weten

Neem een warm vest/trui mee. Als je lang stilzit kan het fris worden.

Algemene voorwaarden en Wkkgz