Informatie en tarieven behandelingen

Informatie Coaching Vitaal 
Praktische informatie en tarieven behandelingen

Kosten basis intake + 1e sessie

De kosten voor een (hypnose)behandeling bedragen € 75,00 voor het intakegesprek en tevens een korte introductie van een sessie ter kennismaking + € 150,00 voor de behandeling met een volledige eerste sessie. Naar de winkel voor dit product.

Vervolgsessie + voordeel pakket

Een vervolgsessie voor dezelfde klacht die je afspreekt binnen drie maanden na de eerste sessie bedraagt € 125,00. Zie ook het voordeel van het pakket  dat ik voor jou samenstelde.

aanbod Leefstijl

Stoppen met roken, hypnose sessie met 1 jaar ondersteuning bedraagt € 549,00.

Virtuele Maagband, meerdere sessies incl. werkboekje en MP3 zelfhypnose bedraagt  € 675,00 (incl. intake).

aanbod (spirituele) persoonlijke ontwikkeling

Verbinding met je innerlijke kern is een behandeling van drie dagdelen van elk vier uur met persoonlijk vormgegeven sessies op maat, geheel samengesteld op basis van wat jij op dit moment in je leven nodig hebt om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling, waarbij de insteek van spirituele ontwikkeling sterk afhankelijk is van jouw behoefte, deze mooie behandeling die ik vanuit mijn hart aanbied, bedraagt € 567,00.

Telefonisch consult (reading met pendel)

Laat je adviseren op het gebied van leefstijl- en lifecoaching. In de reading sta ik in contact met mijn spirituele gidsen en mijn hoger bewustzijn en wordt het duidelijk welke verbeteringen en veranderingen jij kunt doorvoeren op het gebied van mentale en lichamelijke gezondheid. Zoals bijvoorbeeld op het gebied van voeding, slapen, lichaamsbeweging, stress en emoties. Je krijgt duidelijke tips die alleen voor jou van toepassing zijn. Laat je verrassen door de inzichten van deze hele bijzondere sessie! De kosten bedragen € 84 voor het eerste uur. Daarna bedragen de kosten € 32 t/m het einde van de sessie die maximaal 2 uur duurt. Je betaalt dus in totaal nooit meer dan € 116 en ontvangt een persoonlijke reading van twee uur! Dus 1 uur bedraagt € 84 en 2 uur bedraagt € 116.

Tension Releasing Exercises

Een TRE sessie (Tension Releasing Exercises) zal in de loop van 2019 worden aangeboden, na certificering van de methode.

Levensvragen gesprek

Een goed gesprek over levensvragen die je bezighouden kan heel verhelderend werken en je veel inzichten opleveren. Het gesprek duurt 1 – 2,5 uur.

Zelfhypnose MP3 opname

Het thuis of tijdens de vakantie beluisteren van een ingesproken hypnose zorgt voor een versterking en biedt een ondersteunende werking. Het script is maatwerk en wordt uiterst zorgvuldig samengesteld. De geluidsopname wordt in onderling overleg gemaakt en volgt na een eerste sessie. De kosten bedragen  € 75,00. Sommige behandelingen zijn inclusief een ondersteunende geluidsopname.

Korting studenten

Studenten kunnen korting krijgen op een vervolgsessie.

Betaling

Een sessie kan via de winkel worden afgerekend. Je kunt het geld ook overmaken op bankrekeningnummer NL79INGB0006427855 ten name van Irene Schaap Advies & Ondersteuning (Coaching Vitaal is hier een onderdeel van), onder vermelding van naam en adresgegevens.

* Alle bedragen zijn inclusief BTW.

De praktijk

Adres en openingstijden van de praktijk

De gesprekken en behandelingen vinden plaats in de praktijk van Coaching Vitaal op de Beethovenlaan 39, 2421 TV in Nieuwkoop (Zuid-Holland).

De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00-16.30/17.00 uur. De laatste afspraak kan uiterlijk om 16.30 uur starten. In overleg kan een afspraak in de avond worden afgesproken.

Handig om te weten

De eerste afspraak van een hypnose sessie bestaat uit een intakegesprek en een korte sessie ter kennismaking en duurt gemiddeld 2,5 – 3 uur. Neem een warm vest mee. Als het weer meezit en je conditie het toelaat, gaan we een deel van het intakegesprek naar buiten. Tijdens een wandeling kun je genieten van het landelijke uitzicht langs het Nieuwkoopse Plassengebied en de frisse lucht.

Bij de tweede afspraak wordt gedurende de gehele sessie gewerkt aan de klachten waar je voor komt. Deze sessie duurt 1 – 2,5 uur.

Een derde afspraak is een vervolgbehandeling en bestaat uit een voorgesprek en een sessie en duurt gemiddeld 1 – 2,5 uur.

Een behandeling in mijn praktijk kan qua tijd uitlopen. Als we goed bezig zijn, vind ik het zonde om de voortgang te onderbreken en investeer ik liever wat meer tijd. Hou hier rekening mee in verband met afspraken. Vertel het mij als je op een bepaalde tijd weg moet.

Algemene voorwaarden en Wkkgz