Innerlijke reis in zeven stappen

Innerlijke reis in zeven stappen

Een innerlijke reis naar je hart

Kom naar mijn hypnose praktijk voor deze innerlijke reis naar jezelf. Ik ben jouw persoonlijke gids en neem je veilig mee naar een diepe trance. Je gaat in deze staat veel dieper dan de gemiddelde alternatieve therapie omdat er lagen uit je onderbewustzijn omhoog komen. Net zoals tijdens een Ayahuasca ceremonie verandert je bewustzijnstoestand waardoor je diep bij jezelf naar binnen kunt kijken. Een innerlijke reis kan je helpen contact te maken met je innerlijke wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Na de sessie ervaar je een diepe ontspanning en heb je je opnieuw verbonden met jezelf.

Innerlijke reis in 7 stappen

Een veilige methode

Een trance of hypnose is volledig veilig. Je kunt op elk moment zelf de sessie stoppen. Er zijn in tegenstelling tot ayahuasca geen lichamelijke verschijnselen zoals misselijkheid, braken en diarree. Ik ben een ervaren hypnotherapeut en wil graag dat je deze bijzondere ervaring meemaakt.

Individueel

Er is geen sprake van een groepssessie. Je bent mijn gast in mijn Hypnose praktijk in Nieuwkoop – Zuid Holland (nabij Alphen a/d Rijn) en ik begeleid jou persoonlijk door de sessie.

Innerlijke reis in 7 stappen

Het verloop van de sessie

Na de ontvangst met een kop thee of koffie is er tijd om kennis met elkaar te maken. Jij mag aangeven of er aandachtspunten zijn die we kunnen meenemen in de trance. In mijn praktijk staat een heerlijke stoel waar je vervolgens in mag plaatsnemen. De sfeer is zacht en vriendelijk. Met de tonen van zachte meditatiemuziek op de achtergrond… gedempt licht…bloemengeur hangt in de lucht… mijn geruststellende stem… mijn vertrouwen in jou en de sessie.

In korte tijd breng ik jou in de diepe ontspannen staat van trance/hypnose. Tijdens de reis die enkele uren zal duren, leer je jezelf beter kennen en herstel je je innerlijke balans. Je ontvangt symbolen die voor jou van betekenis zijn en die jou een bijzondere kracht geven. Je kunt gedurende je reis levensvragen stellen en inzichten krijgen. De reis brengt jou naar nieuwe paden en nieuwe mogelijkheden. Wil je tijdens de trance afslaan en een eigen route volgen, is dat ook prima en volg en fungeer ik als jouw gids om er zoveel mogelijk voor jou uit te halen. Na de reis keer je onder mijn leiding rustig terug naar het hier en nu en ben je goed in staat om auto te rijden en je dag te vervolgen.

Innerlijke reis in 7 stappen

De zeven stappen – Innerlijke reis in zeven stappen

1

Ik breng jou in trance naar een prettige plek waar het veilig en rustig is. De ervaring en kracht van deze plek kun je tijdens de gehele sessie gebruiken en neem je ook mee als je naar huis gaat. Je kunt deze steunende kracht gaan voelen en toepassen bij moeilijke momenten in je dagelijks leven.

2

Je start vanaf de top van een berg en daalt langzaam af naar de voet van de berg. We komen uit bij het moment van je geboorte. We staan stil bij je ontvangst door je ouders en onderzoeken of er heling nodig is.

3

Je neemt je kleine zelf nog even in de armen en loopt verder. Een stukje vanaf het pad langs de berg, ligt een prachtige groene tuin. Daar spelen de kinderen. We ontmoeten jouw innerlijke kinderen en luisteren uitgebreid naar wat zij te vertellen hebben en geven wat ze nodig hebben. Elk mens heeft verdrietige, boze, angstige en gekwetste innerlijke kinderen die gehoord en gezien willen worden.

Innerlijke reis in 7 stappen

4

We nemen afscheid van je innerlijke kinderen en je vervolgt het pad naar boven. In een klein kapelletje ligt een wonderlijke mantel voor je klaar. Deze mantel is bestrooid met een kleurig mozaïek. Elk kleurvlak staat voor bepaalde delen van jouw persoonlijkheid. Je trekt de mantel aan en we onderzoeken of er delen zijn die extra kracht kunnen gebruiken. Ook nodigen we de delen uit die zich te krachtig laten horen en voelen in jouw leven. We brengen meer evenwicht aan.

5

We bedanken alle delen van jouw persoonlijkheid en jij loopt verder naar een bergweide. Op deze plek ligt een magische bron. De bron is verbonden met jouw hogere zelf, je ziel of hogere geest. Hier mag je een vraag stellen en ontvang je het innerlijk antwoord.

6

Gesterkt door de magische kracht van de bron wandel je verder. Er liggen twee paden voor je uitgestrekt. Je kunt beide levenspaden een stukje proberen en ervaren welke het beste voelt.

7

Als je loopt op het pad van je keuze, kom je uiteindelijk uit bij een vriendelijke bergbeek. Op deze stroom kun je je laten meevoeren en het kalme water neemt je mee naar waar je moet uitkomen. Hier voel je het stromen van je leven en ervaar je de rust en het vertrouwen die je nodig hebt.

‘Wil je tijdens de trance afslaan en een eigen route volgen, is dat ook prima en volg en fungeer ik als jouw gids om er zoveel mogelijk voor jou uit te halen.’

Innerlijke reis in 7 stappen

Een sessie met een harmoniserende, positieve en openbarende werking.
De Innerlijke reis in zeven stappen wordt niet meer door Coaching Vitaal aangeboden. Kijk eens bij Hypnotherapie voor de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met mij op.

Een fantastische ervaring om nooit te vergeten

Deze sessie zal je inzichten geven en je een stuk dichter bij jezelf en je naasten brengen. Het is gedurende de reis met de zeven stappen overal mogelijk om af te slaan en een eigen pad te volgen. Ik ga met je mee en begeleid jou in elke fase, zodat je zoveel als mogelijk uit de sessie haalt. De innerlijke reis brengt je in balans en maakt je een stuk krachtiger en lichter. Wil je de reis maken, neem dan contact met mij op. Mijn telefoonnummer is 06 424 89 223, mijn emailadres: mail@coachingvitaal.nl. Of vul het contactformulier hieronder in.

Irene Schaap Hypnotherapeut bij Coaching Vitaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.