Je eigen koers gaan varen

Je reis voorbereiden

In een traject bij Coaching Compleet gaan we samen een reis voorbereiden en ik ben jouw coach/navigator. Het is mijn rol je klaar te maken voor deze reis. Een reis met jou als kapitein van je schip. Je mentale hindernissen en beperkende overtuigingen worden tegen het licht gehouden. Zodat je straks zonder blokkades in beweging komt en met de stroom mee kunt varen. Dat je positief, krachtig en vol vertrouwen wegvaart.

Stormen trotseren, een koers uitzetten

Je leert hoe je veilig het scheepje door woelig water koerst als de wind opsteekt. Hoe je gedurende je reis kalm en ontspannen blijft en goed voor jezelf moet zorgen. En dat je kunt opladen om lichamelijk en geestelijk vol energie te zijn. Je begrijpt waar je grenzen liggen, zodat je niet in zeven zeeën tegelijk vaart. Soms zul je tijdens de reis worden uitgedaagd en ga je wel over je grenzen heen. Door een duidelijke koers uit te zetten, zul je niet verdwalen. Je bent de kapitein op je eigen schip!

De kracht in jezelf naar boven brengen bij Coaching Vitaal

De nabije toekomst met jou aan het roer

Natuurlijk is het spannend om de reis te ondernemen en de voorbereidingen vragen moed, doorzettingsvermogen, tijd en aandacht. Maar kijk eens vooruit een stukje de nabije toekomst in. Waar een sterke en krachtige vrouw aan het roer staat van haar leven. Een leven waar je flexibel meebeweegt als de wind tegenzit en oog hebt voor de mooie en plezierige dingen van het leven.

Schakel mij in als jouw coach en navigator

Wil je meer weten over het programma? Of wil je starten? In de winkel kun je veilig afrekenen.

Via het contactformulier kun je een berichtje voor mij achterlaten. Bijvoorbeeld om een telefonisch kennismakingsgesprek af te spreken.

Irene Schaap, coach en hypnotherapeut bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop
Hartelijke groet, Irene Schaap
Coach en hypnotherapeut