Volg op eigen tempo 8 stappen om je lichaamsbewustzijn te laten groeien.

arrow
 • Stap 1: meditatie Prettige Plek

  Door deze meditatie regelmatig te ervaren ga je een fundament bouwen die gaat fungeren als een anker om op terug te vallen tijdens de training en erna. Een meditatie als steun voor en na de training.

 • Stap 2: Meditatie gronden/aarden

  Met een beter geaard lichaam zal je lichaam minder angst ervaren en minder stresshormonen aanmaken. Een goede basis om mee te nemen in je leven en om vanuit te gaan leven. En om telkens weer naar terug te keren.

 • Stap 3: Gronden - werkboek

  Een verdiepende oefening in het werkboek waarin je aan de slag gaat om deze belangrijke aspecten succesvol in je leven te introduceren.

 • Stap 4: Affirmaties en complimenten

  Leer de waarde kennen van complimenten voor je lichaam. Ontdek welke affirmaties je wilt gaan inzetten gedurende de training. En hoe je deze bevestigingen het beste kan gebruiken.

 • Stap 5: Verhoog je lichaamsbewustzijn oefeningen in werkboek

  In het werkboek staan lichaamsoefeningen die bijdragen aan het verhogen van je lichaamsbewustzijn, zoals ademhalingsoefeningen en een fijne oefening om ’s ochtends de dag te beginnen.

 • Stap 6: Meditatie gronden en opladen

  Deze meditatie om te gronden en op te laden en je levensenergie op te bouwen wordt toegevoegd om de ervaring van de vorige grondingsmeditatie aan te vullen. Je bewustzijn wordt hier gericht op energie die jij mag ontvangen.

 • Stap 7: Gronden en opladen - werkboek

  De opdracht in het werkboek haakt aan op de video Gronden en opladen. Het uitvoeren van deze opdracht zorgt ervoor dat je bewustzijn wordt geprikkeld om nieuwe ervaringen in je leven te halen.

 • Stap 8: Pas het geleerde toe!

  De eindstreep komt hier in zicht! Met deze opdracht komt alles van deze training samen. Dit zorgt voor een nog sterkere hechting van het geleerde in de praktijk: jouw dagelijks leven.


Een fijne training voor iedereen... maar vooral om te landen op aarde voor als je veel 'in je hoofd zit' of veel met je hoofd 'in de wolken zit'.


Inkijkexemplaar online mini training Verhoog je lichaamsbewustzijn

Bestel de online workshop in de winkel en download direct de training en het werkboek. Je kunt op elk moment aan de slag in een tempo die jij prettig vindt! Bekijk hierboven het inkijkexemplaar om alvast de sfeer op te snuiven van de mini training.

De prijs van de mini training bedraagt 37 euro, inclusief 9% btw.

In deze mini training die zolang duurt als voor jou nodig is, mag je gaan voelen en ervaren. Soms voelt dat heel krachtig en soms voelt dat subtiel. Een rustige, kalme en geduldige houding helpt om de subtiele nuances te ervaren en waarderen. Ik heb met opzet de theorie beknopt gehouden. Daar zijn immers boeken voor! Je lichaamsbewustzijn zal de komende weken stapje voor stapje gedurende deze training groeien waardoor je in het dagelijks leven gemakkelijker bij jezelf kunt blijven. In de training zijn elementen van het eerste wortelchakra verweven.online mini training Verhoog je lichaamsbewustzijn bij Coaching Vitaal


Start vandaag met de training!Volg de stappen in de training en ervaar innerlijke rust en kalmte 😉