Ontvang inspiratiemails: Breng rust, ontspanning en plezier in je leven!

Heb je behoefte aan verdieping en inspiratie rondom de drie onderwerpen: stress, lichaamsbewustzijn en ontspanning? Ik wil graag bijdragen aan jouw bewustwording en transformatie.

Abonneer je gratis op de berichten die je regelmatig zult gaan ontvangen. Vul hieronder (scrol even naar beneden) je emailadres en naam in en vink de twee hokjes aan (je mag de link eerst rustig doorlezen… het is niet echt spannend). Je kunt trouwens op elk moment uitschrijven.

Eerlijk

Het is tijd geworden om geen blad meer voor mijn mond te nemen eerlijk te delen wat ik allemaal tegenkom in mijn praktijk, mijn opleiding en mijn persoonlijke ontwikkeling. Jij hebt er niets aan als ik eromheen blijf draaien. Uiteraard met respect en een warm hart voor jou!

Met de stroom mee

Het leven stroomt altijd verder en de kunst is om bewust aangesloten te zijn zodat je niet (te lang) tegen de stroom gaat opzwemmen. Om in een bepaalde situatie te voelen wat voor jou het beste is. Als je weerstand voelt is dat een geschenk want het wil je iets vertellen… dus ga luisteren, voelen en ervaren naar wat erachter en eronder zit en ga het niet uit de weg (en dat kan een uitdaging zijn). En als ik je met mijn kennis & kunde daarbij een eindje op weg kan helpen, nodig ik je uit mij een persoonlijk bericht te sturen.