Op weg naar welzijn

Waar ben je naar op zoek?

Je bent hier neergestreken… op deze pagina. Waarschijnlijk ben je ergens naar op zoek? Leuk als ik je al een beetje kan inspireren. Voel je dat de tijd rijp is om knelpunten op te lossen? Of zit je middenin een situatie en kun je daarbij hulp gebruiken? Is er iets in je leven voorgevallen en ervaar je dat het lastig is om een nieuwe koers te bepalen? Wat het ook is dat je zoekt, in welke fase je nu ook zit, elk mens kan op zijn tijd een luisterend oor gebruiken. Iemand die zich op jou afstemt en voelt en begrijpt wat jij nu nodig hebt om zelf weer verder te kunnen. Ik laat graag mijn licht op jou schijnen en wil mijn expertise gebruiken om snel tot de kern van de zaak te komen. Waarna we samen kunnen toewerken naar het vergroten van jouw welzijn

Je wilt iets anders… (maar wat?)

Je doet je uiterste best en steekt overal een hoop energie in en toch voelt het niet goed. Alsof je altijd op je tenen loopt. Het gevoel dat je niet jezelf mag en kunt zijn. Mogelijk ben je al langer aan het doormodderen, zonder een duidelijke focus in je leven. Een leven waarbij je de vertrouwde patronen volgt. Als je kinderen en/of een partner hebt, merk je dat zij lichamelijk of geestelijk ook geprikkeld zijn. Al deze gevoelens zijn puur menselijk en geven alleen maar aan dat je een volgende stap mag gaan nemen.

Het geluk zit in onszelf verstopt. Het had geen betere plek kunnen vinden.

De signalen zijn heel duidelijk

De onvrede, het ontheemde en onrustige gevoel dat je van binnen voelt (of andere emoties of gevoelens), mag je zien als een teken voor jou waar je vroeg of laat naar moet gaan luisteren. Het is tijd om stil te staan bij wie je nu bent. Daarvoor is het noodzakelijk om inzicht te krijgen in de overtuigingen die jouw leven tot nu toe bepalen. Je kunt er dan achter komen welke daarvan ongemerkt door je omgeving zijn opgedrongen, maar eigenlijk niet bij jou horen. En welke delen van jezelf je niet meer kunt bereiken, maar wel diep in jou aanwezig zijn.

Op weg naar welzijn bij Coaching Vitaal

Groei en ontwikkeling

Welke hypnotiseur, psychotherapeut of lifecoach je ook uitkiest, het is een proces van groei en ontwikkeling. Een weg waarbij je toewerkt naar het verhogen van je levenskwaliteit. Ik wil je graag ondersteunen tijdens dit proces. Je ogen openen en je bewustmaken van de mogelijkheden die er zijn om je leven weer de goede kant op te sturen. Het gaat om jouw welzijn.

Verbeter oude programma’s in jezelf

Wat is er nodig om jou een gevoel van welzijn te geven? Welke stappen moet je nemen om je weer goed te voelen? Heb je meer vertrouwen, moed en doorzettingsvermogen nodig? Of wil je iets of iemand (of jezelf) vergeven? Als het op zijn plaats is in jouw proces kan ik met gerichte hypnose niet goed werkende ‘programma’s’ herschrijven. Het uitgangspunt daarbij is om een nieuwe balans te vinden.

Leef in het moment

Een ander aandachtspunt is het overmatig bezig zijn met de toekomst. Want als je veel tijd besteed aan wat er (mogelijk) gaat gebeuren (dus alles wilt controleren, plannen en organiseren), vergeet je namelijk te leven in het moment. Dan kunnen angst, twijfel en onrust het overnemen. En mis je gewoon al het mooie, fijne, bijzondere en doodgewone van je dagelijkse leven.

Je kunt niet aan een ander geven, wat je zelf niet hebt.

Heb je zin om te starten?

Wil je niet langer wachten tot het ooit later een keer beter wordt? Begrijp je dat jij vandaag de eerste stap kan gaan zetten naar je welzijn? Niet je partner, ouders, kinderen, broers, zussen, collega’s, leidinggevende, enzovoorts. Als je ertegenop ziet om naar binnen te kijken bij jezelf, voel dan mijn geruststelling: je staat er niet alleen voor! Je kunt rekenen op mijn aandacht, kennis en begrip.

Op weg naar welzijn

De behandeling: Op weg naar welzijn

Ik heb voor jou een behandeling van totaal drie dagdelen (13.00-17.00 uur) in en rond mijn praktijk samengesteld. Inclusief koffie, thee, water en een korte pauze met een gezonde snack. De dagdelen worden in onderling overleg gepland. Als het weer en jouw conditie het toelaat gaan we lekker een uurtje naar buiten. We kunnen al pratende wandelen in de landelijke omgeving rond het Nieuwkoopse Plassengebied.

De gesprekken en (hypnose)sessies worden aangevuld met opdrachten en inzichten vanuit de hoek van stress- en traumabegeleiding en leefstijl- en lifecoaching. De opdrachten zijn praktisch van aard en krijg je via de mail toegestuurd en worden opgevolgd door een telefoongesprek. Ik hoor namelijk graag hoe het met je gaat en wat je op dat moment nodig hebt!

Voor verdere ondersteuning en versterking van de sessies kan ik geleide meditaties of zelfhypnoses voor je inspreken. Je kunt dan bijvoorbeeld tijdens de vakantie of in de weekenden naar de MP3 bestanden luisteren. Mijn cliënten ervaren deze opnames als bijzonder ontspannend en plezierig.

Als je alleen een losse behandeling wilt boeken? Kijk dan even bij de informatie.  


De behandeling Op weg naar welzijn op een rijtje:

Dagdeel I

Eerste (intake)gesprek, eventueel kennismakingssessie, oefeningen, telefonisch opvolggesprek.

Dagdeel II

Vervolggesprek met volledige sessie, oefeningen en telefonisch opvolggesprek.

Dagdeel III

Voorgesprek met volledige sessie, oefeningen en telefonisch opvolggesprek.


Na de drie dagdelen

Als de behandeling is afgerond, houd ik een vinger aan de pols en kun je rekenen op mijn begeleiding via mail, WhatsApp of telefoon. Wil je extra sessies in de praktijk afspreken, dan reken ik voor jou een aantrekkelijk vervolgtarief.

De prijs bedraagt € 189,00 per dagdeel. In totaal bedraagt de behandeling € 567,00 (incl. 21% BTW).

Meer informatie en afspraken maken

Wil je meer vrijblijvende informatie of een telefonisch informatief gesprek? Mail naar mail@coachingvitaal.nl of bel naar 06 42 89 223. Of ga naar de contactpagina.

Ik wil je graag begeleiden naar het vergroten van je welzijn!
Graag tot ziens bij mij in de praktijk in Nieuwkoop.

Irene Schaap Hypnosetherapeut bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop Zuid-Holland