Over Caroline, Energy Coach

In juni 2020 heb ik Irene leren kennen omdat ze aanbood te helpen met het stoppen met roken. Dat probeerde ik al 44 jaar! Na het eerste gesprek met haar, was meteen duidelijk dat haar aanpak echt heel anders is. Zo ontzettend liefdevol samen op zoek naar de redenen om te roken en de hulpbronnen in jezelf om er mee op te houden. Ze stond naast me en droeg me, samen met de groep, naar de stopdatum. En het is gelukt. Ik ben gestopt! Zie onder aan de pagina de foto’s van de afscheidsceremonie die ik bij mij thuis deed.

En omdat ik snap waar je doorheen gaat in het programma, kan ik je daarbij helpen. Maar ik zal je eerst iets over mezelf vertellen.

Op zoek naar wie en wat ik ben

Na het overlijden van mijn man ben ik echt op zoek gegaan naar wie en wat ik ben. Ik had vroeger al een opleiding psychologie gedaan maar ik wilde meer en verder in mezelf duiken. Uiteindelijk heb ik veel geleerd over mezelf en over de energie, trilling en frequentie van mensen, dieren en de natuur. Het is heerlijk om deze kennis in te kunnen zetten voor anderen!

Herstel van verstoringen

Ieder mens heeft van nature een optimale energiestroom. En bij ieder mens raakt die wel eens verstoord door fysieke, mentale en/of emotionele problemen. Door jouw energie weer op je eigen niveau, je eigen frequentie te brengen, zet ik bij jou een heling in gang. Ik stimuleer jouw lichaam, gedachten en emoties om zichzelf te helen. Dat gaat via bewuste en onbewuste processen en altijd op een natuurlijke manier.

Meridianen, chakra’s en chi

Ik werk via de meridianen, chakra’s en chi (levensenergie). Van de volgende methoden, technieken en toepassingen maak ik graag gebruik:

  • Matrix kleurentherapie (acupunctuur met zijde en korrels in plaats van naalden)
  • Chakranomie
  • Homeopathie
  • Kruiden
  • Massages (bindweefsel, incarnerend, ritmisch of gericht op de chakra’s)
  • En veel met mijn handen waar helende energie door stroomt

Healing en reading op afstand

Het liefst werk ik in direct contact, maar het kan ook prima op afstand. Bijvoorbeeld met een aura healing of reading. Ik deel nooit ongevraagd en alleen als je het wilt ontvangen. En je hoeft er niet in te geloven, een open en nieuwsgierige houding is voldoende.

Pijn en emotionele problemen


Vaak komen mensen bij mij, als ze al langere tijd pijn of emotionele problemen hebben. Ik kijk dan eerst naar wat je eet en kan makkelijk voor je uittesten wat goed is voor jouw lichaam en wat je beter kunt laten staan. Daarna kijk ik naar de meridianen en chakra’s op alle niveaus en bespreek met je, wat mij een goede behandeling lijkt.

Natuurlijk maken we eerst kennis via een telefoongesprek en dan kun je me alles vragen waar je nieuwsgierig naar bent en meer duidelijkheid over wilt.

Hartelijke groet,
Caroline,

Caroline Energy Coach
Caroline Rademakers
Energy Coach
Ceremonie stoppen met roken bij Coaching Vitaal
Afscheidsceremonie in programma Blauwdruk Stoppen met roken