Over jou

Met zelfvertrouwen je eigen weg vinden

Je vindt het een uitdaging om binnen je eigen grenzen met je eigen waarden en normen te blijven (welke waarden zijn eigenlijk belangrijk voor jou?). Je omgeving (relatie, gezin, werk, opleiding, familie, vrienden) dringen zich gemakkelijk op en die stellen allerlei eisen aan jou. Je wilt alles goed doen en je zet je dan ook meer dan 100% in.

Je bent gewend om werk en activiteiten naar je toe te trekken (iemand moet het toch doen). Het is stressvol voor je om continu te moeten voldoen aan deze eisen (wist je dat stress een hulpsysteem is en als je veel te doen hebt, krijg je meer stress… om jou te helpen). Dit alles kost je veel energie. Het voelt alsof het nooit goed genoeg is en je nooit het punt bereikt dat je echt tevreden bent.

Van binnen voelt het wankel en je hebt het gevoel dat je onder druk staat. Je piekert en denkt graag uitgebreid vooruit als er activiteiten moeten worden gedaan (je vindt het fijn om lijstjes bij te houden). Het voelt vaak gejaagd en je komt niet tot rust. Waarschijnlijk ervaar je dat ook in je lijf. Zoals een versnelde hartslag, een gevoelige maag of buik, hoofdpijn, zwaar gevoel op de borst, een gespannen keel. Zou je een portie zelfvertrouwen, moed en energie kunnen gebruiken om jezelf een boost te geven? En manieren leren om te kunnen ontspannen?

Wat heb jij nodig? Wat kun je gebruiken? Waar kan ik je mee helpen?

Elk mens kan in zijn of haar leven weleens wat hulp gebruiken. Maar juist bewuste (en kritische), spirituele en perfectionistische mensen (die graag geven) vinden het lastig om deze hulp actief op te zoeken. Want dat zouden ze toch zelf moeten kunnen oplossen! En jij wilt niemand hiermee lastig vallen. Soms hebben mensen het idee dat het leven hen met een levensles iets probeert te leren. Dat is een prachtige instelling waar naar mijn idee veel waarheid zit. Echter… als bepaalde thema’s in je leven telkens blijven terugkeren kan een gidsende en liefdevolle coach en medestander hier inzichten en indrukken over ontvangen en aan jou doorgeven. Ik voel mij geroepen om jou te laten weten dat ik er voor je ben, om liefdevol, eerlijk en zuiver met elkaar in gesprek te gaan. En dan voelen en ervaren we beiden of het klikt en wat (hypnose, energiewerk, lichaamswerk, bewustzijnswerk) er nodig is om jouw hulpvraag op de juiste wijze op te pakken.

Contact opnemen met mij

Stuur mij een vrijblijvend mailbericht.

Irene Schaap, hypnotherapeut van Coaching Vitaal in Nieuwkoop
Spiritueel hypnotherapeut, energie- en bewustzijnswerker.