Podcast Coaching Vitaal

Luisteren naar de podcast van Coaching Vitaal biedt mogelijkheden om je eigen koers te vinden en je welbevinden te verhogen. Gebruik deze aanknopingspunten als bron van inspiratie. Het zijn richtingaanwijzers voor als jij het roer wilt omgooien en je eigen koers wilt varen. In mijn rol als coach/navigator maak ik je klaar voor deze levensreis. Zo leer je om tijdens de reis kalm en ontspannen te blijven. Om je lichamelijk en geestelijk op te laden. Je begrijpt waar je grenzen liggen, zodat je niet in zeven zeeën tegelijk vaart. Soms zul je tijdens de reis worden uitgedaagd en ga je wel over je grenzen heen. Door een duidelijke koers uit te zetten, zul je niet verdwalen. Je bent de kapitein op je eigen schip!

Podcast 1
Terug naar je basis na een periode van grenzeloosheid

Er zijn momenten in je leven dat het beter is als je terugschakelt en je rust pakt. Vaak is dat na een periode dat je over je grenzen bent gegaan. Presteer je altijd op de toppen van je kunnen, kan het je uitputten. Luisteren naar je lichaam en geest geeft belangrijke aanknopingspunten om je leven aan te passen. Rust, ontspanning en energie zijn drie invalshoeken om je welbevinden weer te verhogen.


Podcast 2
Van mijn hart naar jouw hart

Een podcast voor jou omdat we allemaal ergens naar onderweg zijn. Waar je nu bent maakt niet uit. Elke dag kun je keuzes maken en nieuwe mogelijkheden zien. Wat wil er gebeuren in jouw leven?


Podcast 3, gezamenlijke podcast Coaching Vitaal en Bij Christi, Luister, denk mee en vorm je mening over energie.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.