Powersessie en Hypnotherapie

Powersessie hypnose in Nieuwkoop

De powersessie werkt door middel van de echte, klassieke directe hypnose. Ik ben een van de  hypnotherapeuten in Nederland die met deze effectieve hypnose werkt. Hiermee kan ik jou helpen met het veranderen en oplossen van geestelijke en lichamelijke klachten waar je in je leven tegenaan loopt.

Hoe gaat een powersessie hypnose in zijn werk?

Tijdens een voorgesprek met de cliënt brengt de therapeute (de hypnotiseur) in kaart wat de probleemgebieden zijn waar je hulp voor zoekt. Je neemt dan plaats in een ontspannen stoel waar je lichaam zich ontspant en je geest zich concentreert op de hypnotiseur, die de juiste suggesties en overtuigingen geeft aan je onderbewustzijn. In de sessie worden krachtige hypnosetechnieken ingezet om veranderingen te maken in het onderbewustzijn.

Hypnotherapie directe hypnose in Nieuwkoop

De Zen behandeling voor totale ontspanning is een goed voorbeeld van een powersessie met verbluffende resultaten. Hypnotherapie wordt in mijn praktijk ingezet als er ander werk nodig is voor het proces. Met het proces bedoel ik inzichten verkrijgen en het in gang zetten van verwerking van onderliggende problematiek. Om bepaalde onderdelen in het leven van cliënten in evenwicht te brengen. Een proces dat eerst leidt naar ontspanning waarna stapsgewijs naar heling wordt toegewerkt en uiteindelijk resulteert in bewustwording. Dit is een proces als een ruwe diamant die steeds fijner geslepen wordt. De basisvorm brengen we in de praktijk en met ondersteuning van coachgesprekken samen aan. Het slijpen is een ontwikkeling waarover cliënten gedurende hun leven meesterschap gaan krijgen. Met als uiteindelijk doel een prachtig flonkerende diamant!

De inzet van Hypnotherapie:

 • Onrust en (werk)stress verlichten met kalmerende behandelingen.
 • Je een weg wijzen naar je innerlijke heelwording.
 • Een betere verbinding tot stand brengen tussen je lichaam en geest.
 • Inzicht krijgen in de ons omringende energieën.
 • Leren gronden, opladen en ontladen.
 • Begeleiden met geleide meditatie en hypnose.
 • Verwerking van emoties en trauma’s met verlichting van lichamelijke klachten.
 • De energie in je lijf laten stromen.
 • Methoden leren om te communiceren met je innerlijke delen.
 • Bij situaties dat er iets of iemand ‘losgelaten’ moet worden.
 • Bij innerlijk conflicten.
 • Om antwoorden te krijgen bij zaken die zich in het verleden hebben voorgedaan.
 • Om meer duidelijkheid te krijgen over kwesties waar men zich niets meer van kan herinneren.
 • Om achter de oorzaak van een klacht te komen.
 • Bij trauma op latere leeftijd.
 • Bij verdriet, trauma uit de periode van de kindertijd.
 • Als men levensvragen heeft.
 • Als het niet lukt om te bereiken/aan te trekken wat hij of zij wil.

Hoe gaat een hypnotherapie behandeling in zijn werk?

Een goed voorbeeld van hypnotherapie in mijn praktijk is de behandeling: Verbinding met je innerlijke kern.

Met hypnotherapie kunnen verschillende technieken van hypnose worden gebruikt. In het voorgesprek gaan hypnotiseur en cliënt samen kijken wat er nodig is en wat de wensen zijn. De cliënt is in hypnose en staat daardoor in rechtstreeks contact met haar/zijn onderbewustzijn. Het onderbewustzijn is zich helder bewust van het probleem en speelt een rol in het oplossen van het probleem.

Hypnosetechnieken van de grondlegger Dave Elman

De technieken die gebruikt worden bij directe hypnose komen van Dave Elman. Ik volgde de opleiding voor Allround Hypnosetherapeut bij Brenda Vader van Hypnosecentrum Haarlemmermeer. In januari 2018 sluit ik het leertraject af met een examen. Brenda stelde deze KTNO/BATC geaccrediteerde opleiding samen die gebaseerd is op de directe hypnose van Dave Elman. Hij ontwikkelde deze bijzonder krachtige vorm van hypnose. Kort, krachtig en zeer effectief. Hierbij wordt gebruik gemaakt van snelle, krachtige inducties en de cliënt gaat in een diepe hypnose waardoor de resultaten optimaal zijn. Na afloop voelt de cliënt dat hij of zij in hypnose is geweest, men voelt zich zeer ontspannen en fantastisch. Het probleem is in één tot maximaal drie sessies opgelost

Hypnose & Hypnotherapie – een wetenschappelijk bewezen
effectieve- en efficiënte behandelvorm

Hypnose, bewezen effectief

Tal van wetenschappelijke studies en onderzoeken wijzen uit dat de toepassing van hypnose effect heeft op de processen die in onze hersenen plaatsvinden. De meet methoden die hiervoor gebruikt werden zijn o.a. EEG, PET scan en MRI. Met hypnose is het mogelijk op de processen in ons brein in te werken. Dit leidt tot verandering in onze waarneming en emotionele belevingen, wat uiteindelijk ervoor zorgt dat problemen worden opgelost. De successen en positieve resultaten zijn voor de reguliere geneeskunst reden geweest om hypnose toe te gaan passen, bijvoorbeeld bij darmklachten, menopauze klachten bij vrouwen en het wegnemen van angst bij patiënten die een behandeling nodig hebben bij een tandartspraktijk.

Zorg ervoor dat jij het leven weer in eigen hand neemt! Dus heb je specifieke vragen over jouw klacht of probleem, neem dan contact met mij op, maak gebruik van het gratis kennismakingsgesprek of laat je beter informeren door je email adres achter te laten.

 

aanmelden hypnose behandeling in Nieuwkoop Zuid-Holland