Powersessie en Hypnotherapie

Powersessie hypnose in Nieuwkoop

De powersessie werkt door middel van de echte, klassieke directe hypnose. Ik ben een van de weinige hypnotherapeuten in Nederland die met deze effectieve hypnose werkt. Hiermee kan ik jou helpen met het veranderen en oplossen van geestelijke en lichamelijke klachten waar je in je leven tegenaan loopt. Het is een heel krachtig en effectief hulpmiddel en vaak is één powersessie al voldoende om het probleem definitief op te lossen.

Hoe gaat een powersessie hypnose in zijn werk?

Tijdens een voorgesprek met de cliënt brengt de therapeute (de hypnotiseur) in kaart wat de probleemgebieden zijn waar je hulp voor zoekt. Je neemt dan plaats in een ontspannen stoel waar je lichaam zich ontspant en je geest zich concentreert op de hypnotiseur, die de juiste suggesties en overtuigingen geeft aan je onderbewustzijn. In de sessie worden krachtige hypnosetechnieken ingezet om veranderingen te maken in het onderbewustzijn om de meest uiteenlopende klachten op te lossen. Je hoeft niet te praten, de hypnotiseur praat en de cliënt volgt alleen de instructies.

Hypnotherapie directe hypnose in Nieuwkoop

Meestal starten we met de hierboven omschreven powersessie en dit leidt vaak al naar het gewenste resultaat. Soms is er nog meer werk nodig om een beter resultaat te bereiken.

De inzet van Hypnotherapie:

  • Bij situaties dat er iets of iemand ‘losgelaten’ moet worden.
  • Bij innerlijk conflicten.
  • Om antwoorden te krijgen bij zaken die zich in het verleden hebben voorgedaan.
  • Om meer duidelijkheid te krijgen over kwesties waar men zich niets meer van kan herinneren.
  • Om achter de oorzaak van een klacht te komen.
  • Bij trauma op latere leeftijd.
  • Bij verdriet, trauma uit de periode van de kindertijd.
  • Als men levensvragen heeft.
  • Als het niet lukt om te bereiken/aan te trekken wat hij of zij wil.

Hoe gaat een hypnotherapie behandeling in zijn werk?

Met hypnotherapie kunnen verschillende technieken van hypnose worden gebruikt. In het voorgesprek gaan hypnotiseur en cliënt samen kijken wat er nodig is en wat de wensen zijn. In tegenstelling tot de powersessie praat de cliënt tijdens een hypnotherapie sessie wel. De cliënt is in hypnose en staat daardoor in rechtstreeks contact met haar/zijn onderbewustzijn. Het onderbewustzijn is zich helder bewust van het probleem en speelt een rol in het oplossen van het probleem.

Hypnosetechnieken van de grondlegger Dave Elman

De technieken die gebruikt worden bij directe hypnose komen van Dave Elman. Ik volgde de opleiding voor Allround Hypnosetherapeut bij Brenda Vader van Hypnosecentrum Haarlemmermeer. In januari 2018 sluit ik het leertraject af met een examen. Brenda stelde deze KTNO/BATC geaccrediteerde opleiding samen die gebaseerd is op de directe hypnose van Dave Elman. Hij ontwikkelde deze bijzonder krachtige vorm van hypnose. Kort, krachtig en zeer effectief. Hierbij wordt gebruik gemaakt van snelle, krachtige inducties en de cliënt gaat in een diepe hypnose waardoor de resultaten optimaal zijn. Na afloop voelt de cliënt dat hij of zij in hypnose is geweest, men voelt zich zeer ontspannen en fantastisch. Het probleem is in één tot maximaal drie sessies opgelost

Hypnose & Hypnotherapie – een wetenschappelijk bewezen
effectieve- en efficiënte behandelvorm

Hypnose, bewezen effectief

Tal van wetenschappelijke studies en onderzoeken wijzen uit dat de toepassing van hypnose effect heeft op de processen die in onze hersenen plaatsvinden. De meet methoden die hiervoor gebruikt werden zijn o.a. EEG, PET scan en MRI. Met hypnose is het mogelijk op de processen in ons brein in te werken. Dit leidt tot verandering in onze waarneming en emotionele belevingen, wat uiteindelijk ervoor zorgt dat problemen worden opgelost. De successen en positieve resultaten zijn voor de reguliere geneeskunst reden geweest om hypnose toe te gaan passen, bijvoorbeeld bij darmklachten, menopauze klachten bij vrouwen en het wegnemen van angst bij patiënten die een behandeling nodig hebben bij een tandartspraktijk.

Zorg ervoor dat jij het leven weer in eigen hand neemt! Dus heb je specifieke vragen over jouw klacht of probleem, neem dan contact met mij op, maak gebruik van het gratis kennismakingsgesprek of laat je beter informeren door je email adres achter te laten.

 

aanmelden hypnose behandeling in Nieuwkoop Zuid-Holland