ZEN Behandeling voor rust en ontspanning

Een hypnose behandeling voor innerlijke rustzoekers

Zoek je een diepgaande ervaring van volledige ontspanning, kalmte en vrede? Wil je even ontsnappen aan je drukke bestaan? Heb je behoefte aan een rustpunt in je leven? Waar je je op kunt verheugen, op kunt richten en als houvast kunt gebruiken? Een soort van stevig anker die jouw mentale en lichamelijke storm kan kalmeren tot een licht en fijn gevoel? Of ken je iemand die je deze ervaring gunt en wil laten voelen? Het is een mooie behandeling om cadeau te geven. Zomaar omdat je van iemand houdt of voor Valentijn, een verjaardag of als een geliefd persoon een moeilijke tijd achter de rug heeft.

ZEN behandeling voor totale ontspanning, rust en vrede bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Je huidige mentale staat

Voel je onrust, stress, druk, nervositeit, opwinding, overbelasting, spanning of zenuwachtigheid? Neem je dit gevoel ook mee naar huis? Vind je het lastig om te kalmeren? Heb je het nodig om te presteren? Voel je je lekker bij dat bruisende en levende gevoel? Maar ben je ook regelmatig moe, mat en uitgeblust? Als dat het geval is, heb je geen goed evenwicht in je leven.

ZEN behandeling voor totale ontspanning, rust en vrede bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Stress is niet alleen maar negatief

Net als Kelly McGonigal ben ik ervan overtuigd dat stress een hulpmiddel voor ons is. Klik hier en bekijk haar Ted-talk om hier meer over te begrijpen. Stress is niet alleen nuttig bij de vecht- en vlucht respons. Als je veel taken op je bordje hebt liggen, krijg je meer stress. Je lichaam wil jou helpen om al die taken af te krijgen. Sta je voor een groep om een presentatie te houden, dan wil je stress respons je ook helpen. Alleen vaak ervaren we het niet als positief. We kunnen ons niet overgeven aan het bruisende, actieve, focuszoekende gevoel. We herkennen het niet. Maar ook als je positief gebruik maakt van de stress respons, wil je soms weleens rust aan je hoofd. Even niet de stem in je hoofd die je maant om op te schieten. Even geen haast en prestatiedrang. Ondanks dat er misschien nog 1000 dingen voor je te doen zijn.

Verantwoordelijkheden en uitdaging zijn mij niet vreemd

Voordat ik mijn huidige therapeutische en coachende werk ging doen, heb ik jaren in het bedrijfsleven en in overheidsdienst gewerkt. Ik voelde ook de druk van het presteren. De taak die ik op mijn schouders had genomen en waar ik verantwoordelijkheid voor nam. Als onderdeel van een team gewoon je werk doen. Elke dag het allerbeste uit jezelf halen. Niet de kantjes eraf lopen. Bijdragen aan het succes van de organisatie waar je voor werkt. Dat is heel erg mooi. Maar vraagt ook om pas op de plaats maken. De boog kan niet altijd gespannen zijn. Daarom stelde ik voor jou voor ONT-SPANNING op een vast moment de Zen behandeling samen.

ZEN behandeling voor totale ontspanning, rust en vrede bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Rustig het weekend in

Stel je voor dat je de (werk)week afsluit met een behandeling die je weer met beide benen op de grond zet. Even uit het hoofd. Voelen dat je ook nog een lijf hebt. Daarna alle gedachten, zorgen, taken, verantwoordelijkheden en andere mentale ballast op een zijspoor zetten. Je adem wordt rustig en licht. Je hartslag komt in een rustiger tempo en je hele systeem kan even bijtanken, revitaliseren. Met trancewerk kun je dit allemaal bereiken. Door middel van mijn rustgevende stem, mijn resoneren met jouw energie, je door een rustige kalme wolk omgeven voelen. Een heerlijke, prettige kalmerende energie voelen waar je je mag overgeven en in mag verliezen. Jouw moment waar je je veilig en beschermd voelt. Totale ontspanning, helemaal zen.

Een eenmalige sessie of abonnementen

Zodra je mijn praktijk inloopt mag je alles loslaten. Dit is jouw cadeau aan jezelf. Onder mijn deskundige leiding voel jij je geborgen, kun je opladen en je verbonden voelen met jezelf. De hypnose waar ik mee werk is niets anders dan een diepe ontspanning en concentratie op rust, kalmte en laten gaan. Je kunt op elk gewenst moment terugkeren naar het hier en nu. Met mijn behandeling ontvang je het beste van mijzelf. Je hoeft je niet te ontkleden en kunt direct plaatsnemen in de comfortabele behandelstoel waarna de fijne sessie kan beginnen.

ZEN behandeling voor totale ontspanning, rust en vrede bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Als je hier klikt ga je direct naar de winkel en verzeker je jezelf van deze heerlijke behandeling!

Een moment om elke keer weer naar uit te kijken. Je kunt het afspreken als je het nodig hebt. Bijvoorbeeld als je met vakantie gaat. Of als je een belangrijke afspraak hebt. De behandeling kun je als eenmalige sessie boeken. Kijk ook eens naar de abonnementen die vanaf twee behandelingen extra voordeel bieden. Aan jou de keuze om het maandelijks te doen. Of tweewekelijks. Wil je jezelf echt een groot plezier doen? Spreek dan een wekelijkse sessie af. Want hoe vaker je de sessie ondergaat, des te meer de rustmomenten in het dagelijks leven zullen gaan groeien. Zeker als ik je een anker meegeef die je kunt gebruiken als jij het nodig hebt. Een anker die ik tijdens de hypnose bij je installeer. Je zult ook gaan merken dat je beter gaat slapen en je gevoel van welbevinden zal vergroten. De herhaalde sessies zullen vele gebieden in je leven een positieve wending geven. Bovendien gelden voor de langer lopende abonnementen aantrekkelijke VIP privileges.

ZEN behandeling voor totale ontspanning, rust en vrede bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

VIP privileges

Abonnementen van zes en twaalf behandelingen kunnen profiteren van VIP privileges. Als jij investeert in mijn behandelingen, zet ik daar iets extra’s tegenover. Elke cliënt ontvangt de basisbehandeling met een hypnose om volledig te ontspannen. Het verschil zit ‘m in de aanvullende mogelijkheden.

De extra’s op een rijtje:

  • Als je een keer niet naar de praktijk kunt komen, kun je gebruik maken van een ingesproken hypnose/geleide meditatie. Zoals een wandeling door een bosrijke omgeving of wegdromen in het goudgele zand met de geluiden van de zee op de achtergrond. Als je een spirituele ervaring zoekt kun je luisteren naar de speciale Chakra MP3 en stap voor stap inzichten ervaren en naar je persoonlijke verlichting reizen. Dit soort opnames zijn ook handig om tijdens vakanties regelmatig naar te luisteren. Want als je gewend bent om druk te zijn, is het soms lastig om ineens tot stilstand te komen. De opname kan jou helpen om geleidelijk in een nieuw tempo te komen.
  • In de praktijk laat ik via mijn handen jouw energie stromen op plaatsen waar dat nodig is (magnetiseren).
  • Heb je naast de ontspanningsbehandelingen ondersteuning nodig, kun je een afspraak maken voor een Zoom-sessie (een soort van uitgebreide Skype). Of een telefonische sessie. Cliënten ervaren deze gesprekken met mij als coach, mentor en therapeut als prettig en opbouwend. Bij de reviews kun je de meningen van cliënten bekijken.
ZEN behandeling voor totale ontspanning, rust en vrede bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Als je hier klikt kom je direct uit bij het contactformulier waar je je gegevens kunt doorsturen naar mij. Ik neem dan contact met je op.

Ervaar het nu zelf en maak een afspraak

Plan een afspraak in je agenda om een afspraak met mij te maken. Of beter nog doe het meteen! Des te sneller kun je plaatsnemen op mijn comfortabele behandelstoel en mag je wegzweven naar de staat van een ongekende plezierige ontspanning, rust en kalmte. Je kunt mij bereiken via 06 424 89 223 of mailen naar mail@coachingvitaal.nl. Of vul het contactformulier in en laat je contactgegevens achter.

ZEN behandeling voor totale ontspanning, rust en vrede bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Kijk hier voor meer informatie over de abonnementen, de inhoud van de behandelingen en de prijzen.

Tot ziens in mijn praktijk

Je bent van harte welkom in mijn praktijk waar ik kennis met je kan maken en je de bijzondere ervaring van de ZEN behandeling kan laten voelen. Als je nog vragen hebt wees dan zo vrij om mij gewoon een mailtje te sturen of op te bellen.

Irene Schaap Hypnosetherapeut bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop Zuid-Holland