Prestatiemanagement

Prestatiemanagement bij Coaching Vitaal

Leer beter presteren zonder jezelf te verliezen

Overal worden prestaties van je verwacht. Op het werk, in je gezin, bij familie en vrienden. Of je wilt graag uitblinken in een hobby of een sport. Dat kan veel energie kosten. Soms zelfs zoveel dat je het niet meer kunt bijbenen. Je voldoet niet langer aan de verwachtingen van jezelf en je omgeving. Dat is vervelend want je hebt verplichtingen die je wilt nakomen. Een klus moet klaar, je werk moet af… je moet presteren.

Wat gebeurt er als je niet meer kunt presteren?

Dan lig je ’s nachts wakker en piekert. Je neemt de dag nog eens door en blijft malen. Je wilt eigenlijk vooruit denken en voor alles een oplossing bedenken. Of maakt lijstjes in je hoofd. Met als gevolg dat je een slaapschuld opbouwt. Ook heb je moeite om je te concentreren op je taak. Je holt achter de feiten aan en voelt de stress toenemen. De dag doorkomen wordt een worsteling en je voelt je doorlopend moe. Je bent langzamerhand bezig jezelf te verliezen. Voordat je het weet zit je in een vicieuze cirkel waar je lastig uit komt.

De aanpak

We bepalen samen welke doel(en) jij wilt bereiken. Aan de hand hiervan stel ik een behandeltraject samen. De onderdelen van het coachtraject zijn afgesteld op jouw persoonlijke doelen, situatie en wensen. Er zijn verschillende invalshoeken mogelijk die ervoor zorgen dat jij je doel(en) bereikt. Het behandeltraject kan gebruik maken van alle bouwstenen van Coaching Vitaal.

De aandachtsgebieden van prestatiemanagement ligt bij stressmanagement, beter leren focussen, prioriteiten kunnen stellen en je dag indelen waarbij je rekening houdt met jouw energie. Een ander belangrijk onderdeel van prestatiemanagement is het inzoomen op jouw competenties en hoe je die het best kan benutten. We staan ook uitgebreid stil om jou in je leven in de flow te krijgen. De flow waar je betrokken en zorgeloos bent, volledig gefocust en geconcentreerd, de tijd niet telt, alles lukt en je direct voldoening voelt!

Meer informatie en contact

Wil jij meer weten over prestatiemanagement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Dat kan door mij een bericht te sturen via het onderstaande contactformulier of bel naar
06 424 89 223.
[contact-form-7 404 "Not Found"]