Vrouwenkracht

Een programma voor als het tijd is om je leven een nieuwe wending te geven.

Is Vrouwenkracht het juiste programma voor jou?

Ben jij één van de vrouwen die een bepaalde verandering in haar leven wil doorvoeren? Dat je krachtiger in je schoenen staat zodat je gemakkelijker voor je mening uitkomt. Je zó sterk en zeker voelen, dat je in alle situaties ontspannen- en jezelf blijft en oog houdt voor de ander. Wanneer het vertrouwen in jezelf zo stevig is dat je de moed hebt om de teugels te laten vieren. Zo… dat geeft lucht!

Meer lucht

Weg met het zware gevoel dat rust op je schouders, je borst en in je hoofd. Zie voor je hoe je beter kunt omgaan met kritiek en mensen die andere denkbeelden hebben. Stel je voor dat je zonder schuldgevoel keuzes maakt die recht uit je hart komen. Minder MOETEN en meer WILLEN (en nee durven zeggen).

Meer lef

Ook voor jou is een meer ontspannen leven weggelegd als je niet meer continu op je hoede hoeft te zijn. Je neemt afscheid van (faal)angst en gaat leven vanuit vertrouwen. Bij een verhoogd zelfvertrouwen heb je meer lef om spannende en nieuwe dingen te doen. Je durft het aan om de verantwoording van taken en situaties uit handen te geven (dat is heel eng, maar geeft de mensen in je omgeving een bevestiging dat jij ze vertrouwt). En hoe goed zou het voelen om een evenwicht te bewaren tussen je werk en je gezin?

In je Vrouwenkracht met Coaching Vitaal

Betere relaties

Gedurende het programma groeit je bewustzijn van de dagelijkse sprankjes die op je pad komen. Je innerlijk licht neemt toe en schijnt over de mensen en bezigheden waar je van houdt. Als jij meer open in het leven staat, merk je dat je band met je kind of kinderen, je partner, op een gunstige manier zal veranderen. Je krijgt meer inzicht in de knoppen waar je aan kunt draaien om je geestelijk en lichamelijk welzijn te verhogen.


In je Vrouwenkracht met Coaching Vitaal

De intentie van Vrouwenkracht

De invulling en opbouw van het programma is voor je neergezet als je echt iets wilt bereiken. Daarom stelde ik dit programma samen met een kop en een staart.

De aanloop naar het programma

Kennismakingsgesprek
Voor een eerste verkenning nodig ik je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als de wederzijdse klik er is, maken we een afspraak voor een intakegesprek.

Intakegesprek
In dit gesprek brengen we je vraagstelling of situatie in kaart.

Het programma

Huiswerkopdracht
Je gaat aan de slag met een opdracht en je ervaringen koppel je terug in een gesprek met mij. Deze opdracht zorgt voor een goede basis voor het kernconsult.

Het kernconsult
Tijdens het consult gaan we naar de kern van je probleem of klacht. We scheppen een nieuw innerlijk evenwicht waar je op kunt voortbouwen.

Bekrachtigen en opbouwen
Met oefeningen ga je het veranderingsproces extra ondersteunen en krachtiger te maken. De voortgang van de oefeningen bespreken we in coachgesprekken.

Onderhouden
Nieuwe patronen en nieuw gedrag kosten tijd en aandacht om ingesleten te raken. Waar loop je tegenaan, hoe ga je hier mee om? Tijdens een gesprek nemen we dit door en help ik je oplossingen te vinden.

Het programma op een rijtje:

  • Het kernconsult
  • Drie coachsessies
  • Oefenmateriaal

De kosten voor het programma bedragen € 394,00 (inclusief 21% BTW).

In je Vrouwenkracht met Coaching Vitaal

De tools

Het programma is opgebouwd uit gesprekken, hypnose, energiewerk, bewustzijnswerk, meditatie (geleide visualisatie) en huiswerkoefeningen inclusief werkboek.

Hoe en waar volg je het programma

Er zijn twee mogelijkheden om dit programma te volgen. Je bent welkom in de praktijk van Coaching Vitaal in Nieuwkoop, of we ontmoeten elkaar op Zoom (via laptop/pc). Aan jou de keus.

Deelnemen aan Vrouwenkracht

Stuur mij een bericht met je contactgegevens en we spreken een kennismakingsgesprek af.

Irene Schaap, hypnotherapeut bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop
Met hartelijke groet, Irene Schaap