Quickscan vitaliteit

quickscan-vitaliteit-bij-coaching-vitaal

Test jouw vitaliteit

De quickscan is gemaakt voor mensen die benieuwd zijn naar hun vitaliteit. Een vitaal mens beweegt zowel op mentaal en fysiek vlak, flexibel mee met het leven in goede en slechte tijden. Het is een vinger aan de pols en geeft jou op een aantal punten inzicht. De vragen zijn gericht op leefstijl of persoonlijke ontwikkeling (lifecoaching). Het is niet ingewikkeld en het is bedoeld als stof tot nadenken. De quickscan is er zeker niet om jou bang te maken, maar heeft als doel om jou te motiveren, inspireren en te prikkelen om in beweging te komen.

Ben je goed bezig of kan het beter?

De test vraagt hoe het met jouw voeding en je fysieke en mentale gezondheid is gesteld. Doe de test en ontdek of je goed bezig bent of dat er ruimte is voor verbetering. Nadat je de test hebt gedaan, ontvang je van mij via een e-mailbericht de uitslag van de test. Laat daarom aan het eind van deze pagina je e-mailadres achter, zodat ik het naar jou kan sturen.

Hoe werkt de test

Als je dubbelklikt op de test, dan open je automatisch een invulbare pdf. Als je deze hebt ingevuld, dan kun je ‘m printen of opslaan als bestand, zodat je later jouw antwoorden naast de uitwerking kan leggen. Je hoeft het bestand niet naar mij te sturen. Ik licht namelijk alle opties van alle vragen toe.

Doe de vitaliteitstest bij Coaching Vitaal en test of je goed bezig bent

De uitslag van de test

Vul hieronder je e-mailadres in en ik stuur jou binnen 1 dag de uitgewerkte test.

Met vitale groet,
Irene

irene-schaap-van-coaching-vitaal-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *