Stoptober je mee met Coaching Vitaal?

Stoppen met roken in Nieuwkoop

Wat heb jij nodig om te stoppen met roken in stoptober?

Als je het antwoord weet op deze vraag, zou je nu in stoptober niet op deze site zijn. Dan zou je ook allang gestopt zijn met roken. Dus blijkbaar is het voor jou onduidelijk wat je nodig hebt om te stoppen met roken. Misschien heb je al van alles geprobeerd. Helaas zonder succes. Of lukte het om even te stoppen. Dus zonder succes.

Je bent hier op de site met een reden

De stoptober actie heeft jou op de een of andere manier geïnspireerd en dat bracht jou op mijn site. Bestaat er een manier om te stoppen met roken die 100% garantie geeft? Nee natuurlijk niet. Maar stel dat er een methode is die jou een goede kans geeft? Zou je dan geïnteresseerd zijn? Een methode waarbij wordt uitgegaan van jouw behoeften. Waar op een liefdevolle en respectvolle manier met jou wordt omgegaan, naar je wordt geluisterd en gewerkt met de onderliggende redenen waarom je nu nog steeds rookt. Andere mensen gingen jou voor. Lees hier wat zij van de behandeling in mijn praktijk vonden.

Stoppen met roken in Nieuwkoop in stoptober

Een aanpak speciaal voor jou

Er zijn verschillende wegen die naar Rome leiden. De eerste stap is contact zoeken met mij. Vervolgens hebben we een kort telefoongesprek. Daarna een intakegesprek met een eerste sessie. Het kan zelfs zijn dat je deze eerste sessie geen hypnose nodig hebt. Dat een liefdevol onderhoud met je onderbewustzijn genoeg is om je een niet-roker te maken. Misschien zijn er meerdere sessies nodig of ga je gebruik maken van de ondersteunende werking van een MP3 (geluidsopname) zelfhypnose. We kunnen dus alle kanten op.

Het is nooit te laat om te stoppen met roken

Stop in oktober 2018. Laat dit jouw bijzondere maand worden, waar je achteraf kunt zeggen: ‘Toen ben ik maar mooi gestopt met roken’. Je bent trouwens op elk moment welkom in mijn praktijk in Nieuwkoop (Zuid-Holland) om te stoppen met roken. Alle maanden van het jaar….

stoppen met roken in Nieuwkoop afspraak maken

Irene Schaap Hypnosetherapeut bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop Zuid-Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.