Vroegboek voordeel Afslank Challenge

vroegboek-voordeel-28-dagen-afslank-challenge-bij-coaching-vitaal-3

Kom je naar mijn afslankfeestje 😉 op 16 januari 2017?

Jij bent een van de genodigden van de 28 dagen-Afslank Challenge op 16 januari 2017. Ik heb mijn best gedaan om een aantrekkelijk en goed doortimmerd programma samen te stellen, zodat jij na de feestdagen met volle moed kunt starten aan jouw afslank challenge! Ik vind het wel fijn om snel te weten of je komt. Want dan kan ik daar rekening mee houden en mijn materiaal klaarmaken en inkopen doen.

Vroegboek voordeel

Als je vóór maandag 21 november laat weten dat je meedoet, dan krijg jij als bijzondere gast van de challenge een vroegboek voordeel van € 30. Ik speel nu alvast voor Sinterklaas, want deze korting gaat bovenop de € 112 korting die je al kreeg op de 28 dagen-Afslank Challenge. Je begrijpt dat ik dit maar een korte periode kan aanbieden. Ik zet alles nog even voor je op een rijtje:

  • € 112 + 30 korting op de 28 dagen-Afslank Challenge (nu € 217 i.p.v. € 359).
  • Gratis intakegesprek.
  • Een handig dagboek met pen om je vragen en inzichten te noteren en een praktische verzamelmap om alle opdrachten en uitwerkingen in op te bergen.
  • Inclusief een heerlijk massage carrousel arrangement t.w.v. € 66 bij Body & Beauty Care Daniëlle in Nieuwkoop. Zo rond jij de challenge na afloop op bijzondere wijze af! Geniet 60 minuten lang van vijf soorten massages. De geheel eigen techniek van elke massage zorgt voor een ongekende ervaring.
  • De aanbieding is geldig t/m maandag 14 november.
  • Deelname aan besloten Facebookgroep met challenge-deelnemers om elkaar te motiveren en inspireren.
  • Iedere week persoonlijk contact met je afslankcoach, Irene Schaap.
  • € 50 korting op een eventuele verlenging van het leefstijltraject.

Doe mee en meld je aan voor de challenge!

Als je toch al van plan bent om mee te doen, dan is dit je kans om extra voordelig uit te zijn. Inschrijven kan door voor 21 november een mail te sturen naar mail@coachingvitaal.nl. Vermeld de datum en je voor- en achternaam, dan komt het goed. Je kunt ook opgeven na 21 november, maar dan geldt de normale prijs. Ik kan een beperkt aantal mensen begeleiden, dus geef je snel op!

Ben je geïnteresseerd in de challenge die op maandag 14 november start? Kijk even hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *