Welke koers wil jij varen als jouw roer omgaat?

Waar moet ik beginnen?

Wil jij het roer omgooien, maar weet je niet waar je moet beginnen? In jouw ideale programma ontvouwen zich de kansen en mogelijkheden en ontrollen als vanzelf de activiteiten die passen bij het huidige moment in jouw leven.

De kracht in jezelf naar boven brengen bij Coaching Vitaal (1)

Richting een gezonder en vitaler leven

Wil jij het roer omgooien om gezonder en vitaler in het leven te staan? Een programma voor jou kan zich richten op stress, voeding, vitaliteit, slapen en bewegen. De rode lijn die hier doorheen loopt is je grenzen verkennen.

Werk en privé beter in balans

Wil jij het roer omgooien en zo een betere balans krijgen tussen werk en privé? Het programma zal je een ander perspectief geven op de beloning van je harde werken. Bekijk het bijvoorbeeld eens vanuit het oogpunt van je welbevinden of je gezin.

Kunnen meebewegen met dat wat zich in je leven aandient

Wil jij het roer omgooien door angst en onzekerheid geen hoofdrol meer te laten spelen in je leven? In jouw programma zal je ervaren dat controle willen houden ontzettend veel energie kost. Loslaten en ruimte maken zijn punten die zeker aan bod zullen komen om beter te kunnen meebewegen met dat wat zich in je leven aandient.

Vastbesloten om het roer om te gooien

Neem contact met mij op, zodat we jouw insteek voor het programma kunnen doornemen. Bel of app naar 06 424 89 223, mail naar mail@coachingvitaal.nl.

Ik wil me nog wat verder oriënteren

over coaching in Nieuwkoop
Over Irene Schaap, coach en hypnotherapeut
Reviews over Coaching Vitaal in Nieuwkoop
Coachprogramma voor vrouwen
Irene Schaap, coach en hypnotherapeut bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop
Hartelijke groet, Irene Schaap
Coach en hypnotherapeut