ZEN Behandeling voor rust en ontspanning

Een hypnose behandeling voor innerlijke rustzoekers

Zoek je een diepgaande ervaring van volledige ontspanning, kalmte en vrede? Met de Zen behandeling neem ik je mee naar het gevoel van een fantastische vrije dag. Een moment dat alles klopt en helemaal perfect is. Stel je voor… Je bent aangekomen op je bestemming, alles is geregeld en je loopt naar buiten en ziet de zonovergoten glinsterende azuurblauwe oceaan voor je liggen. Of je snuift de heerlijk kruidige geuren op van een bos en hoort de geluiden van de wind die langs de bomen strijkt. Misschien heb je meer zin in het gevoel van een retreat waar je de uitgestrekte groene tuin inloopt. Je strijkt neer op een rustig plekje en geniet van het geluid van de vogels op de achtergrond. Waarna je heerlijk weg zweeft op een spirituele reis langs de chakra’s.

Het is een mooie behandeling voor jezelf om even bij te tanken. Een geweldig cadeau ook om aan een geliefd persoon te schenken die net een moeilijke tijd achter de rug heeft.

ZEN behandeling voor totale ontspanning, rust en vrede bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Je huidige mentale staat

Voel je onrust, stress, druk, nervositeit, opwinding, overbelasting, spanning of zenuwachtigheid? Vind je het lastig om te kalmeren? Heb je het nodig om te presteren? Voel je je lekker bij dat bruisende en levende gevoel? Maar ben je ook regelmatig moe, mat en uitgeblust? Als dat het geval is, heb je geen goed evenwicht in je leven.

ZEN behandeling voor totale ontspanning, rust en vrede bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Stress is niet alleen maar negatief

Net als Kelly McGonigal ben ik ervan overtuigd dat stress een hulpmiddel voor ons is. Klik hier en bekijk haar Ted-talk om hier meer over te begrijpen. Stress is niet alleen nuttig bij de vecht- en vlucht respons. Als je veel taken op je bordje hebt liggen, krijg je meer stress. Je lichaam wil jou helpen om al die taken af te krijgen. Maar zelfs als je positief gebruik maakt van de stress respons, wil je soms weleens rust aan je hoofd. Even niet de stem in je hoofd die je maant om op te schieten. Even geen haast en prestatiedrang. Ondanks dat er misschien nog 1000 dingen voor je te doen zijn.

Hypnose hielp mij ook beter te ontspannen

Voordat ik mijn huidige therapeutische en coachende werk ging doen, heb ik jaren in het bedrijfsleven en in overheidsdienst gewerkt. Ik voelde ook de druk van het presteren. Toen ik eenmaal kennismaakte met zelfhypnose, ging er voor mij een nieuwe wereld open. Naast het ontdekken van mijn innerlijke wereld, zorgde de ontspannende staat van trance ervoor dat ik veel sneller, dieper en beter kon ontspannen. Precies dat gevoel gun ik jou ook!

ZEN behandeling voor totale ontspanning, rust en vrede bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

Rustig het weekend in

Stel je voor dat je een drukke (werk)week afsluit of start met een behandeling die je weer met beide benen op de grond zet. Een hypnose behandeling is echt helemaal niet eng. Integendeel. De kracht van hypnose wordt hier toegepast om je zorgen, taken, verantwoordelijkheden en andere mentale ballast op een zijspoor te zetten. Je adem wordt rustig en licht. Je hartslag komt in een rustiger tempo en je hele systeem kan even bijtanken, revitaliseren. Door middel van mijn rustgevende stem, mijn resoneren met jouw energie… omgeven voelen door een kalme geruststellende wolk. Dit is jouw moment waar je je veilig en beschermd voelt. Totale ontspanning, helemaal zen! En krijg je al zin?

Je blijft in volledige controle

Zodra je mijn praktijk inloopt mag je alles loslaten. Onder mijn deskundige leiding ontstaat een geborgen gevoel, kun je opladen en je verbonden voelen met jezelf. De hypnose waar ik mee werk is niets anders dan een diepe ontspanning en concentratie op rust, kalmte en laten gaan. Je kunt op elk gewenst moment terugkeren naar het hier en nu. Met mijn behandeling ontvang je het beste van mijzelf. Je hoeft je niet te ontkleden en kunt direct plaatsnemen in de comfortabele behandelstoel waarna de fijne sessie naar jouw favoriete moment kan beginnen.

Zen basis behandeling

Een eenmalige sessie of abonnement

Een moment om elke keer weer naar uit te kijken. Je kunt het afspreken als je het nodig hebt. Bijvoorbeeld als je met vakantie gaat. Of als je een belangrijke afspraak hebt. De behandeling kun je als eenmalige sessie boeken. Kijk ook eens naar het VIP abonnement van zes behandelingen.

Aan jou de keuze hoe vaak je de sessie afspreekt. Hoe vaker je de sessie ondergaat, des te meer de rustmomenten in het dagelijks leven zullen gaan groeien. Zeker als ik je een ondersteunend anker meegeef die je kunt gebruiken als jij het nodig hebt. Een anker die ik tijdens de hypnose bij je installeer. Je zult ook gaan merken dat je beter gaat slapen en je gevoel van welbevinden zal vergroten.

ZEN behandeling voor totale ontspanning, rust en vrede bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop

VIP privileges

Abonnementen van zes behandelingen kunnen profiteren van VIP privileges. Als jij investeert in mijn behandelingen, zet ik daar iets extra’s tegenover. Elke cliënt ontvangt de basisbehandeling met een hypnose om volledig te ontspannen. Het verschil zit ‘m in de aanvullende mogelijkheden.

De extra’s op een rijtje:

  • Als je een keer niet naar de praktijk kunt komen, kun je gebruik maken van een ingesproken hypnose/geleide meditatie. Zoals een wandeling door een prachtig groen bos of wegdromen in het goudgele zand met de geluiden van de zee op de achtergrond. Als je een spirituele ervaring zoekt kun je luisteren naar de speciale Chakra MP3 en stap voor stap inzichten ervaren en naar je persoonlijke verlichting reizen. Dit soort opnames zijn ook handig om tijdens vakanties regelmatig naar te luisteren. Want als je gewend bent om druk te zijn, is het soms lastig om ineens tot stilstand te komen. De opname kan jou helpen om geleidelijk in een nieuw tempo te komen.
  • Heb je naast de ontspanningsbehandelingen ondersteuning nodig, kun je een afspraak maken voor een Skype- of een telefonische sessie. Cliënten ervaren deze gesprekken met mij als coach, mentor en therapeut als prettig en opbouwend. Bij de reviews kun je de meningen van cliënten bekijken.

Zen VIP behandeling 6 behandelingen

Ervaar het nu zelf en maak een afspraak

Plan een afspraak in je agenda om een afspraak met mij te maken. Of beter nog doe het meteen! Des te sneller kun je plaatsnemen op mijn comfortabele behandelstoel en mag je wegdromen naar de staat van een ongekende plezierige ontspanning, rust en kalmte. Je kunt mij bereiken via 06 424 89 223 of mailen naar mail@coachingvitaal.nl. Of vul het contactformulier in en laat je contactgegevens achter.

Tot ziens in mijn praktijk

Je bent van harte welkom in mijn praktijk waar ik kennis met je kan maken en je de bijzondere ervaring van de ZEN behandeling kan laten voelen. Als je nog vragen hebt, stuur een mail of bel naar 06 424 89 223.

Irene Schaap Hypnosetherapeut bij Coaching Vitaal in Nieuwkoop Zuid-Holland