Voel je je vaak opgejaagd, alsof je voortdurend bezig moet zijn? Veel werkende vrouwen tussen de 30 en 45 jaar herkennen dit gevoel. De balans tussen werk en privé lijkt steeds moeilijker te vinden, en de druk om het iedereen naar de zin te maken op het werk, thuis en voor jezelf kan overweldigend zijn. Maar wat als ik je vertel dat er een manier is om stress los te laten, rust te vinden, en je zelfvertrouwen opnieuw op te bouwen? Het Van Stress naar Succes programma biedt je die mogelijkheid. Ontdek hier meer over het programma. Het Van Stress naar Succes programma biedt je de tools om de controle terug te nemen over je leven. In dit blog leg ik uit hoe je weer balans kunt vinden en jezelf opnieuw ontdekt.

van stress naar succes programma

Hoe stress jouw leven beheerst (en hoe je dat kunt veranderen)

Stress heeft een sluipend effect. In het begin merk je misschien alleen wat fysieke signalen zoals vermoeidheid of hoofdpijn. Maar naarmate de tijd verstrijkt, voel je dat je constant op scherp staat, of zelfs uitgeput raakt. In een wereld waarin je constant aan verwachtingen moet voldoen, is het moeilijk om de controle terug te nemen.

Herken je deze signalen?

  • Je hebt het gevoel dat je altijd maar door moet gaan.
  • Je vindt het moeilijk om tijd voor jezelf te nemen zonder je schuldig te voelen.
  • Zelfs op je vrije dagen blijf je bezig omdat stilzitten ongemakkelijk voelt.
  • Je merkt fysieke klachten zoals spanningshoofdpijn, nek- of rugklachten, of vermoeidheid.

Dit zijn tekenen dat je lichaam en geest in de overlevingsmodus zitten. Maar het goede nieuws is: je kunt leren om dit patroon te doorbreken.

Wat is het van stress naar succes programma?

Het Van Stress naar Succes programma is speciaal ontwikkeld voor werkende vrouwen die zich uitgeput voelen en vastzitten in een stressvolle cyclus. Dit programma biedt praktische tools en diepgaande begeleiding om je lichaam en geest weer in balans te brengen. Hier leer je niet alleen hoe je stress loslaat, maar ook hoe je opnieuw zelfvertrouwen opbouwt.

Het programma biedt een combinatie van bewezen methodes die je fysiek en emotioneel ondersteunen. Door middel van Tension & Trauma Releasing Exercises (TRE®), Emotional Freedom Techniques (EFT) en Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) leer je hoe je spanning loslaat, negatieve emoties verwerkt en je oude patronen doorbreekt.

Wat zijn de belangrijkste methodes in het programma?

Het programma maakt gebruik van wetenschappelijk onderbouwde technieken die helpen bij het herstellen van de balans in je leven:

Tension & trauma releasing exercises (TRE®)

TRE is een lichaamsgerichte methode die helpt bij het loslaten van diepe spanningen die zich door stress in je lichaam hebben opgebouwd. Het leert je lichaam hoe het op een natuurlijke manier ontlaadt, zodat je weer tot rust komt.

Emotional freedom techniques (EFT)

Met EFT-tapping laat je negatieve emoties zoals angst, frustratie, of boosheid op een diep niveau los. Deze techniek maakt gebruik van bepaalde punten op het lichaam om de energie weer vrij te laten stromen, wat zorgt voor emotionele bevrijding.

Neuro-linguïstisch programmeren (NLP)

NLP helpt je beperkende denkpatronen te herkennen en om te zetten in constructieve overtuigingen. Dit vergroot je zelfvertrouwen en zorgt ervoor dat je beter omgaat met uitdagingen op het werk en in je persoonlijke leven.

Rust vinden begint met het loslaten van wat je niet kunt controleren, en het omarmen van wat je wél kunt veranderen

Waarom dit programma voor jou werkt

Dit programma biedt meer dan alleen ontspanning, het geeft je de tools om structurele veranderingen in je leven aan te brengen. Van Stress naar Succes helpt je om:

  • Zelfverzekerd je grenzen te bewaken: Je leert nee zeggen zonder je schuldig te voelen en neemt de controle terug over je tijd.
  • Gezond om te gaan met stress: Je ontdekt hoe je stress loslaat zonder dat het je leven overneemt.
  • Te leven in overeenstemming met je waarden: Dit geeft je richting en helpt je keuzes te maken die goed voelen, zowel in je werk als in je privéleven.
  • Je fysieke en emotionele gezondheid te herstellen: Door het gebruik van TRE, EFT en NLP leer je je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Een nieuw begin: van stress naar zelfvertrouwen

Stel je voor dat je elke dag begint zonder die knoop in je maag. Dat je werk niet langer aanvoelt als een constante strijd, maar als een uitdaging die je aankunt. Het Van Stress naar Succes programma biedt je deze mogelijkheid. Twee maanden lang krijg je intensieve begeleiding met een combinatie van persoonlijke sessies, audioclips, video's, meditaties en werkboeken die je helpen om jezelf opnieuw te vinden.

van stress naar succes programma 2

Jouw weg naar balans en zelfvertrouwen

Als je je gevangen voelt in een cyclus van stress en onzekerheid, is het tijd om actie te ondernemen. Het Van Stress naar Succes programma biedt werkende vrouwen de kans om fysiek en emotioneel herstel te vinden door middel van bewezen methodes zoals TRE, EFT, en NLP. Dit programma geeft je de tools om stress te verminderen, zelfvertrouwen op te bouwen en de controle terug te nemen over je leven. Ben je klaar om die eerste stap te zetten?

Jouw tijd voor verandering is nu

Het Van Stress naar Succes programma is een krachtige oplossing voor vrouwen die vastzitten in de vicieuze cirkel van stress en burn-out. Met behulp van bewezen methodes zoals TRE, EFT, en NLP krijg je niet alleen de tools om stress te verminderen, maar ook om weer zelfvertrouwen en balans te vinden. Geef jezelf de kans om te herstellen en neem vandaag nog de eerste stap naar een rustiger, meer gebalanceerd leven.

Neem actie en ontdek hoe jij kunt transformeren van stress naar succes.